årstahiti

Hei alle sammen. 

Som dere ser, har jeg ikke blogget i helgen. Det er fordi jeg har vært på årstahiti sammen med 3 andre konfirmanter og en del ledere. Vi var 13 totalt. Har hatt en utrolig koselig helg, og denne gangen blir det skrift isteden for bilder. Finner ikke kameraet mitt.

  1.  Da dro vi. Vi gikk igjennom skogen i stommane mørke. Eller først var det lyst, men så ble det mørkt til slutt. Det  regnet noe så vanvittig mye. Nå vi endelig kom frem, etter to timer kanskje, skulle vi endelig ta av oss de våte klærene  og kose oss i varme nye reine klær. Arhh, herlig!♥     tror du...  Alle klærene våre var klissvåte!! Jeg fant ullet mitt i sekken, det var det eneste som ikke var vått. Så det gikk jeg rundt i. Litt etter vi hadde spist meksikansk -tomatsuppe samlet alle seg i vårt rom. Eller de fleste.  Så snakket vi om... eh ja, masse rart egentlig! Så på kvelden spilte vi kort, og koste oss. Vi var en trøtt gjeng som gikk og la oss. Endelig skulle jeg sove liksom. Helt til jeg så at sengetøyet var vått. FANTASTISK .. irriterende.. Hvorfor glemte jeg og sjekke det? Akkuratt det liksom?  Så.. jeg sov i halvvåte sengklær. Men tro meg, jeg hadde på ull og sokker!!!!! Så dagen etter var sengen tørr.

  2. Da våknet vi, spiste frokost og gikk i gang med oppgavene våres. Jeg hadde bare 1 oppgave og det var og lage lunsj, og det var jo ikke før halv ett, så jeg hadde fri frem til da, + etter det! Noen måtte kutter trær, andre male. Noen måtte tømme båtene for vann. De var 5 cm kanskje fra og gå under. Fikk jo helt sjokk. Men så spilte vi kort, og koste oss på dagen. Så spilte vi kimes(?) hele dagen, og da mener jeg .. hele. Det gikk kun i kimes, og ingen fant tegnet til meg og Cecilie. Vi eier! Så vi spilte på kvelden, og da byttet vi lag. Så jeg ble med Eirik. Så spilte vi. Så gikk vi ut for og leke gjømsel. I stommane mørke. Koselig det, eheh. Emil fant ikke ut hvem jeg var fordi vi var tre stykker med blå jakker, og jeg skjulte trynet mitt. ahha. Så gikk vi inn og hadde andakt (noe gude greier♥) Og etter det lagde vi kakao og krem. Klokken halv ett om natten liksom. Vi hadde ikke sukker, så kakaoen smakte bæsj!! Men vi fant noe søtningsmiddel, så det tok vi oppi. Så spilte vi en runde gris, og jeg tapte. Så sa Robin: Kan jeg gi noen en utfordring? Så jeg sa JA MEG! Så sa han: Okei, du skal spise en spiseskjei  med kanel. Jeg tenkte at det ikke var så gale, så jeg tok utfordringen og spise en spiseskjei med kanel. ÆSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSJ! Det var drit ekkelt! Helsikken! Og Andreas tok utfordringen med og spise bakepulver. Han kastet det omtrent i munnen, og spyttet det ut på popkornet vårt. Var ikke så mye igjen da, men hehe. Jeg holdt ut lengst med og ha det i munnen! Men jeg spyttet også det ut. Så spillte vi kort igjen.. Helt til vi la oss, i to - halv tre tiden.  

  3. Meg, Cecilie og Celine våknet litt over ti, for og lage frokost. Så gjorde vi oppgavene våre, og spilte kort. Så dro vi med båten hjem i halv ett tiden. Kvart over tolv halv ett!

Har hatt en fin helg! :D


Nå venter jeg på.....


i posten!

GLEDER MEGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Én kommentar

sannaa<3

24.10.2011 kl.15:31

Hvor fikk du kjøpt parfymen fra???<3

Skriv en ny kommentar


hits