bursdagsbesøk

Hei verdens beste lesere♥

Nå er jeg i bursdagsbesøk hos kjæresten til  mamma! Har akkuratt sett på vakreste programmet i verden. JUL I BLÅFJELL ♥ Nå begynner snart besøket. Vi var her litt tidligere. 

Hadde den sykeste turen hjem fra skolen i dag. Når jeg satt på den herlige bussen, herligste HELT fremme koste jeg meg. Okei gjorde jeg? Uansett, fett. Så sto det kø fra liaflaten. Ok, tenkte jeg, å tok det med et smil. Det stoppet opp så jeg ringer Morten og ber han sjekke bt.no. Ja, bil tatt av vinden i alvøen. Fantastisk tenkte jeg. toppers, deilig. Køen gikk tregere enn skilpadden, men jeg snakket med damen jeg satt med. Utrolig hyggelig.  Så kommer vi ut av den helsikkens lange kjedelige tunnelen, og køen fortsatte. I feltet mot Askøy. What a life, tenkte jeg. Det skal jo være kø til Sotra ikke Askøy :(  Så kom vi til Storavatnet. Fantastisk, nå gikk sikkert trafikken som normalt. Og vet dere hva? Det gjorde den. Så kom vi til ASKØYBROEN. Vi kjørte i 20km/t, og hele bussen vugget. Trodde vi skulle fly over kanten når jeg så ned på vannet. Du bare så hvordan stormen overtok verden. Slutten på livet mitt tenkte jeg, og sendte en melding til mamma om at hun må kjøre forsiktig når hun kom så langt. Men vet dere, JEG LEVER ENDA!

Noe så nydelig.  Så det var min dramatiske tur hjem. Tenk om jeg gikk glipp av Jul i blåfjell liks..... o to the m to the g. 

VI SNAKKES! <33333333333

 
hæææærligheten.

 

SÅ BERIT, HENG DEG. DUSTEEE STOOORM! 

Én kommentar

Synnøve

01.12.2011 kl.22:41

seriøst. jeg skriver dette imens jeg skjelver. det du kommenterte på innlegget mitt var noe av det fineste noen kunne ha skrevet til meg! jeg har tårer i øynene! DU ER HELT UBESKRIVELIG, VENNEN. jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke har flyttet inn hos deg allerede. du er den beste vennen jeg noen gang kunne fått. når du skrev det med at til og med du ønsket at jeg hadde en store søster begynte jeg å grine. sånn helt dønn seriøst. du er ubeskrivelig! har ikke ord. loveu<3

Skriv en ny kommentar


hits