svar på spørsmålene

Hei alle sammen.

Denne spørsmålsrunden blir ikke svart på i video, rett og slett fordi jeg ikke vet hvordan jeg filmer lengre enn to minutter med speirefleks (awesome). Dessuten kommer jeg til og være opptatt frem over, så derfor kan jeg heller ikke filme før etter nyttår, og hvem gidder og vente så lenge. Her er hvertfall svarene: (ALLE ER 100% ÆRLIG SVART PÅ)

jomfru? Ja, selvfølgelig.
Fortell om alle de siste feriene dine hvor du reiste vekk- Da forteller jeg om sommeren og vinteren jeg da. I sommer reiste jeg til Italia, Venezia. Derfra dro vi på 1 ukers cruise rundt om i Italia, slovenia og Croatia! Etter det var vi en uke i Venezia. I vinter reiste jeg, mamma, Morten og Espen 1 uke til Gran Canaria, Amadores. Herlig, savn! 

Har det skjedd noe nytt de siste årene i livet ditt? Jeg er blitt blodfan av Justin Bieber!

Beste venner? Hva er ditt beste minne med dem? Synnøve, Mariam og Mariell. Minnene mine med Synnøve og Mariam sammen er i grunn ikke så jævla mangen. Vi samles her og der, tar en tur til byen, spiser på resturang, eller bare gjør ting som nødvendigvis ikke koster penger. Har mangen minner med dem vær for seg, liksom. Med Mariell der i mot, har jeg mangen minner. Alt fra badeland, til overnatting. Vet ikke hva jeg skal plukke ut.
hvem synes du er søt på skolen din? Absolutt ingen! Eller jeg tenker- noen er jo søtere enn andre, men ingen spesiell person er søt.
Hva liker du best å gjøre på en fredag/lørdag kveld? Enten bare ha en rolig kveld hjemme i sofaen, eller være ute med venner. Ikke sånn på byen ute, men ute i området der jeg/vi bor. Kanskje ha overnatting, eller se film.

Hva liker du å gjøre på fritiden? Jeg gjør ingenting på fritiden, bortsett fra venner og pc. Jeg er rett ut LAT. Jeg hjelper til hjemme, så jeg er ikke latlat, men jeg gidder ikke gå på noen sport for tiden. Jeg hater egentlig sport!

Leser du mange blogger? Nei, i grunn ikke. Jeg er innom mangen blogger, men har noen faste som jeg er innom vær dag og det er Erica Mohn Kvam (l0ve.blogg.no) og Sophie Elise (sophieelise.blogg.no).

Tre ting du hater/ikke liker med deg selv (utseende eller personlighet)? Jeg hater og skryte av meg selv, men jeg skal si deg det at jeg er fornøyd jeg. Jeg skal ikke klage, for jeg kan jo ikke gjøre noe med det. Men en ting jeg er veldig missfornøyd med, det er øyenvippene og neglene mine. De er veldig korte.

Tre ting du liker med deg selv (utseende eller personlighet)? Nå kom den ja. Hater og syte, hater og skryte. Men tre ting jeg er fornøyd med er beina mine, haha. Håret mitt, når jeg farger det mørkere. Og så er jeg fornøyd med huden min.

Hvor mange lesere har du på bloggen hver dag sånn ca? Rundt 40, hahah. Men det var faktisk fordi jeg tok en pause. Før det hadde jeg 90.

Hva slags musikk liker du? R&B.

Liker du skole? Nei, ikke sånn egentlig. Ingen gjør vel det. Men det er helt greit. Eller liksom. Må man så må man!

Hvis du kunne få oppfylt et ønske, hva ville det ha vært? Det ville definetivt vært og få et møte med Justin Bieber. Jeg har ikke ord for hvor lenge jeg har ønsket det, så håper virkelig det snart skjer.

Hva gjorde du i sommerferien? Står lengre oppe.

Er du ofte med venner? Ja og nei!

Shopper du ofte? Når jeg får lønn, tar jeg en tur til byen. Men er veldig gniten på og bruke pengene mine. Jeg må virkelig falle i smak for og klare og sette chippen nedi, og taste koden. Det er jammen vanskelig, skal jeg si deg.

Hvor kjøper du klær? For det meste cubus og bikbok, selvom jeg ikke liker bikbok såå godt.

Bruker du sminke hver dag, også hvis du bare er hjemme og chiller? Nei! Det er veldig sjeldent jeg bruker sminke. Jeg gidder ikke og bry meg om og se fin ut på skolen. Jeg skal jo ikke akkuratt på moteshow. Men av og til gjør jeg. Jeg bruker sminke når jeg selv har lyst og føler for det. Det er ikke fordi jeg ikke får lov av foreldrene mine, for det gjør jeg.

Er du flink på skolen? Nei, overhodet ikke. Har tre i 10 av 12 fag. I de to andre fagene har jeg 2 og 4.

Hvor lenge har du hatt denne bloggen? 3 måneder tror jeg.
Hvilken parfyme liker du best? Someday by Justin Bieber.

Bytter du på parfymene dine, sånn og gå med dem daglig? Bruker for tiden kun someday!

Hvilken deo bruker du? Sterilan, grønn.

Bruker du brunkrem? Nei! Det gjør jeg ikke.

Har du allergier? Ja, kun mot brunkrem!

Fav sang? Christmas love sunget av Justin Bieber.
 
Har du og Synnøve en blogg sammen? Ja, men husker ikke navnet på den. Haha. Det er skikkelig komplisert navn.
 

Svarte jeg bra nok?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits