egon

Hei alle sammen.

I dag når meg og Mariam var i byen dro vi til egon for å spise. Kan ikke få sakt hvor mye jeg angrer. Greit at vi skjemmer oss vekk et par ganger, men når vi hverken likte maten som vi bruker å elske, eller bli mett, og vi har betalt 260 for maten, da kan de dra seg langt. Skal aldri mer dra på egon for å spise biff i hvertfall.

Etter det dro vi til bussen, der bussjåføren var så teit mot meg, at han dummet meg ut. Faktisk veldig flaut. Så dro vi til meg og så en episode home and away, og ti episoder hotel cæsar. Nå er Mariam akkuratt gått, og jeg skal snart legge meg. Skal til homeopat i morgen, vennligst ikke spør. Etter det skal jeg kanskje møte Mariam i byen, så gjør vi noe å sttikker hjem.

Vi snakkes.


Må si jeg føler meg skikkelig proff med speilrefleks asså. #whodosentlovemirror'pictures

 

Hva har dere gjort i dag?
Hva skal dere i morgen?

Seim

5 kommentarer

Julia

27.02.2012 kl.23:34

åå så sykt fin blogg du har, ha en fin kveld daa - klem juliaa :)

Renate Strøm

27.02.2012 kl.23:34

Fin blogg!

hanan <3

27.02.2012 kl.23:41

har vært med blogg partneren min og tatt header bilder og i morgen blir det nok en kjedelig skoledag :] fin blogg, alltid koslig med en kommentar tilbake <3

28.02.2012 kl.23:10

Hva var det bussjåføren sa eller gjorde??

helenedrew

28.02.2012 kl.23:23

Anonym: Jeg hadde nettopp kjøpt meg en deilig sundae is me sjokolade saus fra mc donalds, da han sa at det ikke var tillat på bussen. Da gikk jeg av bussen og sa KØDDER DU? Så uten at jeg hørte det svarte han ja, jeg kødder. men jeg fortsatte å gå, så måtte han rope ettermeg at jeg måtte våkne, mens hele bussen satt å så på. FLAAAAAAAAAUT. men jeg fikk ta bussen da.

Skriv en ny kommentar


hits