drittkommentar


/passende sang/

Før jeg begynner innlegget ville jeg bare si hvor utrolig lite jeg bryr meg om drittkommentarer. Jeg skriver dette innlegget fordi jeg syntes det er så utrolig morsomt. Dere tror kanskje jeg skriver innlegget fordi jeg blir utrolig såret og lei meg, men nei. Jeg takler det helt fint.


Det er veldig lenge siden jeg har fått en drittkommentar. Noe jeg selvfølgelig syntes er bra. Så jeg ventet egentlig bare på den. Jeg husker veldig godt for rundt 1 år siden eller noe sånn. Kanskje to år. Men uansett. Da lagde jeg en video om at jeg hadde fått stygge kommentarer, fordi jeg var så lei. Men nå har jeg ikke fått det på lenge, og på den tiden har jeg lært å bli selvstendig og tøff. Jeg står for mine meninger uansett. Hvis dere vil se den gamle videoen, så trykk her.

Så du anonyme. Du kaller meg feit. Men du vet vel at jeg faktisk er ganske tynn i forhold til andre som faktisk er feit. Fordi om jeg ikke trener og er veldig lat, betyr det ikke at jeg er feit. Det er egentlig ganske frekt av deg å si, men du skal vite at jeg ikke bryr meg, selvom jeg skriver innlegg om det. Syntes bare du skal si din ærlige mening, som kanskje er nettopp det du skrev, men du er for FEIG til å si det med ditt navn. Men gjør som du vil. Ditt problem, ikke mitt.
Tenkte bare å stikke innom politiet i morgen for å finne ut hvem du egentlig er. Skal jo til byen uansett. Har jo ip-adressen din! Gleder meg til å vite hvem du er.

 

Seim

7 kommentarer

JUSTIN BIEBER ♥

28.02.2012 kl.20:57

du er ikke feit i det hele tatt! Ikke bry deg,du er søt som en solstråle! :) <3

helenedrew

28.02.2012 kl.21:00

Tusen takk skal du ha! <3

Marte

28.02.2012 kl.22:57

Ikke bry deg om sånne! Noen er bare skapt til å prøve å rakke ned på andre... Bra du ikke bryr deg om dem! De som skriver sånne ting er bare ute etter å ha noen å rakke ned på og de tørr ikke engang å si hvem de er.... Patetisk!

helenedrew

28.02.2012 kl.23:22

Marte: Ja, helt enig i den der

Andrine

06.03.2012 kl.18:54

kjempe fin blogg og forreste er du ikke feit du er kjempe søt

13.03.2012 kl.10:44

haha, politie faktisk :)

helenedrew

14.03.2012 kl.13:08

Anonym: Stemmer. Got a problem?

Skriv en ny kommentar


hits