ryddaa

  • 29.02.2012 kl.17:06 i Dagens

Hei alle sammen.

I dag har jeg bare brukt dagen på å rydde. Jeg var så jævlig lei av å komme inn på rommet å måtte balansere mellom den og den tusjen, chipsbiten og sjokoladen. Så var jeg lei av rotet på pulten min. Og alle klærene på gulvet. Så jeg ryddet alt, og støvsugde samtidig som jeg omøblerte litt. Er mye mer fornøyd nå. Skulle henge opp veggmotiv som jeg vant på en blogg, men som ble helt ødelakt før jeg fikk brukt det. Jodaa.
Jeg er hvertfall fornøyd med rommet mitt nå. Eller.. Det er hvertfall mye bedre enn det det var. Det så helt jælvig ut underveis. Sykt at jeg i det hele tatt gadd å begynne. Holdt på i minst 3 timer. Men nå er jeg færdii.


chillern på skrivepulten med flatskjerma på. PULTEN STO UNDER VINDUET FØR VEL Å MERKE.

flink jentee.. Fortjener noe sukker etterpå. Har vært sykt flink etter jeg var hos homeopat i går. Har sånn der jæla betennelse i bukspyttkjertelen og går på medisin. That's why jeg har spist så mye sukker. Fordi at når bukspytt tingen er "ødelagt" kan ikke den registrere hvor mye sukker jeg har i meg, og dermed har jeg bare spist å spist. Var også på grensen til sukkersyke, så jeg må roan litt. Har allrede begynt. Sykt flink syntes jeg! Er proud! Men fortjener jo litt etterpå, men vet ikke om jeg gidder å kjøpe. Det er jo bare TUUUUUUUULL!

Seim

2 kommentarer

oanda

29.02.2012 kl.17:48

fin blogg! :)

ja det kan jo være greit å rydde avogtil, vi digget headeren din, btw :D

intanabunizaaar

29.02.2012 kl.22:17

søt blogg! :)

fint om du kunne godt innom bloggen min!

Skriv en ny kommentar


hits