min drøm

Javel. Som om dere ikke har hørt nok om min drøm. Vel, nå skal dere få hvite enda mer. Bare detaljer. I tillegg da, hehehe.

Jeg kommer over en annonse på facebook. "Vinn et møte med Justin Bieber". Jeg trykker meg inn. Selvfølgelig vil jeg vinne et møte med Justin. Men den konkuransen er for stor til at jeg kan vinne den, tenker jeg, mens jeg sender inn mitt bidrag. "Takk ditt bidrag er registrert, vinneren vil bli trukket 5 mars 2012, og vinneren blir sendt ut på mail" dukker opp på skjermen. Jeg sukker, og krysser igjen. En tanke dukker opp i hodet mitt. #NEVER SAY NEVER. Fortsetter en ny runde på tetris battle. Klokken tikker. Jeg deltok i tide. I morgen er det 5 mars, og vinneren skal kåres. Jeg sukker, og tenker "nei. gidder ikke å glede meg, når jeg aldri blir meg uansett." Jeg lukker igjen pc'en, og går mot badet. Pusser tenner og går på rommet. Legger meg i mitt Justin Bieber sengetøy. Trekker dynen over meg, og sovner. Våkner 5 mars. Går på skolen. Tenker hele dagen på den teite konkuransen. Den popper stadig opp i hodet mitt. Kan den ikke bare holde seg vekke? Jeg vinner jo aaaldri uansett!! Skoledagen er slutt, og jeg går hjem. Når jeg kommer hjem slår jeg på datan, og sjekker mailen. En mail merket med "VINNEREN" er øverst i lista, men jeg velger å ikke åpne den. Venter heller. Ser om det kommer opp et annet sted. Spiller tetris. Men jeg klarer ikke mer. Jeg åpner mailen. "Vi takker alle som deltok, og hadde vi kunnet, hadde vi gidd alle et møte med han! Nå har det seg sånn at kun en person hadde muligheten denne gangen. Denne gangen ble det nemlig Liv-Helene Seim som stakk av med seieren. Gratulerer. Konsert, backstage, hotell og fly er booket. Vi sender deg en ny mail med informasjon! Vi takker for følget, og bedre lykke neste gang til dere alle." Jeg kan ikke tro mine egne øyner. De blir forstørret. Jeg føler noe rart ved meg selv, men samtidig skriker stemmen min så høyt at speilet ute i gangen knuste. Jeg er overlykkelig. Endelig skal jeg få møte mitt idol, min inspirasjon og min fremtidige ektemann!!! Can't believe it. Mamma og de kommer løpende inn i rommet, og kjefter for at speilet knuste. Men jeg bryr meg ikke, for jeg har nettopp fått drømmen min oppfylt!!

 

Må si jeg satt meg inn i dette nå. Synd å si det, men jeg vinner faktisk aldri konkuranser, selv ikke når det er et solkort for 100 kr. Vent litt. Den tanken spratt opp... #neversaynever.

Blogg din drøm - vinn kr 2.500,-! Klikk på bildet eller linken nedenfor for å delta.

Klikk her for mer info!

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits