hei igjen

  • 31.03.2012 kl.22:37 i Dagens

Jeg vil beklage for ekstremt elendig blogging fra min side. Jeg har hatt blogglysten på bunn, og har rett og slett gjort andre ting. Ikke at jeg vet hva liksom, men noe annet enn blogging. Plutselig så hadde jeg ikke blogglyst lenger liksom. I dag har jeg vært på Lagunen med Synnøve. Jeg fant en sinnsykt fin kjole på en butikk. Den var helt sykt nydelig. Liksom hvit oppe, så svart kort skjørt nede med blomster på siden. Kjærlighet ved første blikk. Den var ekstremt vakker. Kostet 800 kr. Jeg skal snakke med mamma angående konfirmasjonen.

I morgen er det å pakkepakkepakke, før det er avgårde til Hemsedalen 09.30 med tog mandag morgen. Gleder meg. Men jeg er som mamma - vil egentlig ikke reise, men finner ut på turen at hvis jeg ikke hadde reist hadde jeg angret fordi det var så gøy. Always.

Denne lørdagen har gått til sims 3 - hei avhengighet. Og så har jeg sotte på tuppen av sofaen fordi Espen satt seg rett vesiden av meg, og pushet meg til siden mer og mer hele tiden. Har vondt i ryggen akkuratt nå. Men så siden jeg har søge på bloggingen, kommer det ferske bilder av meg, selvom jeg ikke er særlig fin.. heh. Men jeg gikk sånn på lagunen, så hva kan skade med og legge ut bilder her? HAHA.

På lagunen i dag kjøpte jeg godteri for 171 kroner også. Stolt. Not, jeg har jo ikke godt av det? Men det er ikke bare til i kveld da. Det er jo til hele neste uke, både til fellesen og til meg selv. Har sikkert enda mer enn jeg egentlig skal ha, fordi jeg var til tannlegen på torsdag og strammet strengen. Klarer ikke spise så mye, at the momentåå.
Tannlegene strammer til kun for og se oss lide skikkelig. De smiler sikkert under den ekkle masken ........... URETTFERDIG

Vi blogges!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits