utdrag + bilder - påsken 2012

Trekker ut hovedting fra uken, og legger til et bilde som handler om det.

  • Morderen- Den leken vi lekte som gikk over en hel uke. Hvis jeg for eksempel skulle drepe Synnøve da, noe jeg engang skulle. Hun skulle opp og hente flasken sin, en kveld når alle var samlet i stuen og sang og sånn. Så ble jeg med da, og siden ingen var i nærheten la jeg hendene mine på skulderene hennes og sa "du er død" og da var hun ute av leken. Men det kan ikke være noen andre i nærheten når du dreper en person, fordi da vet den og den prsonen at du har drept den og den. Så det er også litt vanskelig, sykt gøy, og nervepirrende.
    Jeg skulle ta bilder av hytten, og rett før Synnøve kom ut i spisestuen, ble jeg drept av Henriette.
  • Oskar- En kjempe snill gutt. Jeg har plaget han veldig mye, og det er sinnsykt tidig. Jeg husker når jeg låste oss inne på badet for å ta speilbilder. Fjortiss. Hehe. Men han er veldig snill da. Og jeg har jo vært snill med han også, siden jeg var englevakten hannes.
  • Badstu - Meg og en hel gjeng med jenteledere samlet oss i badstuen. Det var utrolig koselig, og kjempedeilig.. Så var vi i boblebadet. Men det måtte vi ta etter tur, fordi det var ikke plass til alle. Har desverre ikke bilder fra det da, men kan ta inn bilde av gjengen jeg var der med. Sinnsykt fine jenter, som sang for alle medlemmene påskeaften!
  • Påskeaften - Da sminket jentene seg, og alle gikk i hvite skjorter. Det var underholdningskveld, og over ser dere jentelederene synge for oss 4 medlemmer. Under fatene ved påskemiddagen, lå det lapper med ting vi skulle gjøre under måltidet, og jeg skulle flørte med nærmeste motsatte skjønn, som til slutt ble Ole. Han ble plaget av folk som hadde lapper som sa at de skulle knappe omm skjorten på en gutt. Så han flyttet seg. Og jeg som er så snill, flyttet meg med han. Så da endte vi opp litt bortenfor hovedbordet. KOS.


 

Har hatt en aldeles minnerik uke. Diggit.

TUSEN TAKK FOR HERLIG UKE ALLE SAMMEN!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits