HELG

  • 12.04.2012 kl.21:20 i chill

Designet er midlertidig da, siden jeg venter på et annet. Men jeg elsker dette designet. Kommer nok til å bruke dette igjen etter jeg har brukt det nye i en stund. Jeg må i hvertfall ha et dsign som gir meg blogglyst mens jeg venter, syntes nå jeg.

Nå har vi fått helg, endelig. I dag på skolen begynte vi med nye kapittler i 2 fag. Sex, Samliv og Ansvar i Naturfag og Jordbruk i samfunsfag. De to fagene har jeg i hvertfall gått inn for å få minst 4 på. Skal jobbe i alle fag for  få fire , siden da får jeg penger til sommeren hvis jeg får det på alle, utenom matte. Det er for vanskelig, og takk gud for at mamma tar hensyn til det! ♥

Uansett. Vi fikk også nye plasser i dag. Jeg fikk sitte med Synnøve allerbeste, med vinduet. Kan det bli bedre? Og rett bak Michelle♥ Jeg satt med Michelle først, før vi fikk nye plasser. Hun er seriøst den beste jeg har sotte med noengang, utenom Synnøve da♥ hihi. Michelle er kjempe snill, creds til deg Michelle!! Synd jeg måtte bytte vekk fra deg, men jeg sitter jo rett bak deg YESYES!

I dag på konfirmantundervisningen så vi film å spiste snop. Digg.

GOD HELG TIL ALLE DERE NÅR DET KOMMER!
Én kommentar

zillee

12.04.2012 kl.21:35

Kjempe fin blogg og kult design

Kommenter gjerne tilbake :)

Skriv en ny kommentar


hits