22 . Juli - rettsaken

  • 18.04.2012 kl.18:35 i Sorg

Dagen hvor hele Norge - hele verden ble rystet over en mann, med sine gjærninger. Hele 77 ungdomsliv gikk tapt denne dagen! 22 juli. Jeg minnes ikke denne dagen som den hvor jeg reiste på sommerferie, dagen hvor jeg skulle på cruiseferie. Jeg minnes denne dagen som en avskyelig og forferdelig dag, for hele Norges befolkning. Hvordan kunne en mann - bringe frem så mye hat i seg selv, at han ville gjøre noe sånt? Ingen vet. Ingen skal heller noensinne få vite. Ingen av de tapte, og sikkert herlige menneskene vil noensinne komme tilbake.

Hva skal jeg si? Eller hvor skal jeg begynne? Jeg har liksom ikke ord for alt dette. Det er liksom helt spesielt på en måte, det har aldri skjedd Norge - verdens vakkreste land før. Jeg tenker på det hele tiden. Vil denne fyren noengang komme seg ut av fengsel? Jeg tenker jo at han ikke vil det, men man vet jo aldri. Hvis man hadde visst, hvorfor ble da denne turen til utøya planlagt? Ingen kunne se dette komme, ingen. Bare djevelen selv, som i dag sitter fenglset på ILA fengsel i Oslo. Og måtte han FORBLI der. Det verste som noengang kunne skje Norge - skjedde.
Hvordan skal man få frem ord? Hvorfor gjorde han dette? Hva var galt? Hvorfor? Jeg vil bare vite hvorfor!! Det var annerledes. Det var ikke bare en slåsskamp på karl johan. Det var 77 menneskeliv! Jeg selv - kjenner en som kan kalles "pårørende".

Og det er sikkert mangen som tenker: Tenk på de som har det sånn vær dag? Tenk på de fattige barna som ikke har foreldre fordi de døde av aids? Javel, dere mennesker som tenker slik - er skikkelig innelukket i hodet.  Tenk på de foreldrene/søskene/vennene som aldri får se datteren/sønnen, søsteren/broren eller en fantastisk venn igjen. Tenk på dem dere. Tenk på Norges befolkning.  Tenk at dette var noe nytt for oss, for alle oss!

Jeg har rett og slett ikke ord. Men jeg vil at hvis noen pårørende leser dette - uansett hvem dere har mistet, da skal den personen hvile i fred!

Les merTrykk på bildet for å se noen av de savnede!

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits