litt bedre form nå

Jeg kan fortsatt ikke tro det som har skjedd, og gråter fortsatt på innsiden, men viser det ikke på utsiden. Jeg syntes det er så dumt og gå rundt å vise det, men tro meg, jeg er fortsatt helt knust. Ikke bli sur på meg da - men alle skjønner det når de ser paradise hotel i morgen kveld. 

Uansett så følte jeg litt for å blogge allikevel. Prøver å ikke tenke så mye på det, men heller blogge og prøve og være glad.
Jeg har gjort masse lekser nå, føler meg så utrolig skoleflink. Har liksom ikke giddet "å bry meg" helt, men jeg vet at jeg må ha gode karakterer for å kunne bli tannlege. Jeg snakket med Synnøve sin tannlege i dag når jeg var med henne, og siden det er det jeg vil bli, så får jeg heller bare jobbe nå. Det blir nok bra til slutt!

Om 1 uke skal jeg ta av strengen, og jeg gleder meg grenseeeløst. 

I morgen er det "fest" i kirken for konfirmanter og foreldre. Tenk da - i helgen er det to uker til jeg skal konfirmere meg. Tiden gikk så sakte i årstad/fridalen at jeg kunne drept meg selv, men i slettebakken har det vært så gøy at tiden bare har boost forbi oss. Men jeg skal fortsette der. <3

 

suss og klem fra bloggeren deresIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits