HELG

  • 12.04.2012 kl.21:20 i chill

Designet er midlertidig da, siden jeg venter på et annet. Men jeg elsker dette designet. Kommer nok til å bruke dette igjen etter jeg har brukt det nye i en stund. Jeg må i hvertfall ha et dsign som gir meg blogglyst mens jeg venter, syntes nå jeg.

Nå har vi fått helg, endelig. I dag på skolen begynte vi med nye kapittler i 2 fag. Sex, Samliv og Ansvar i Naturfag og Jordbruk i samfunsfag. De to fagene har jeg i hvertfall gått inn for å få minst 4 på. Skal jobbe i alle fag for  få fire , siden da får jeg penger til sommeren hvis jeg får det på alle, utenom matte. Det er for vanskelig, og takk gud for at mamma tar hensyn til det! ♥

Uansett. Vi fikk også nye plasser i dag. Jeg fikk sitte med Synnøve allerbeste, med vinduet. Kan det bli bedre? Og rett bak Michelle♥ Jeg satt med Michelle først, før vi fikk nye plasser. Hun er seriøst den beste jeg har sotte med noengang, utenom Synnøve da♥ hihi. Michelle er kjempe snill, creds til deg Michelle!! Synd jeg måtte bytte vekk fra deg, men jeg sitter jo rett bak deg YESYES!

I dag på konfirmantundervisningen så vi film å spiste snop. Digg.

GOD HELG TIL ALLE DERE NÅR DET KOMMER!
nytt design, og nytt i morgen

  • 12.03.2012 kl.21:30 i chill

Hei alle sammen.

Nå nærmer jeg meg ferdig med m&h oppgaven med stormskritt. Har laget alt, nå skal jeg faktisk bare finpusse, så er den ferdig! Meg og Synnøve lagde smoothie som en liten avslutning. Det var en del av oppgaven da, men uansett en bra ting å gjøre. Få i oss litt sunne ting også pr dato.

Men tilbake til overskriften. Nå har jeg fått nytt design, fordi jeg klarte ikke og gå inn på min egen blogg pga det andre. Men jeg får et helt nytt i morgen, som er laget bare til meg, av oanda.blogg.no - tusen takk for det. Gleder meg veldig til det!!

Ikveld begynner både hawaii five-o OG paradise hotel. WHAT A LIFE.

 

Ha en fin kveld!

Sengen

  • 11.03.2012 kl.23:23 i chill

Hei alle sammen.
Jeg ligger nå i sengen. Har egentlig lakt meg, men er ikke trøtt så jeg koblet pluggene i øret og hører nå på radio. Har jo ingenting bedre å gjøre. Er lei av å lukke øynene og prøve og sove når jeg vet på forhånd at jeg er ikke trøtt. Hva med dere?

Her får dere dagens fjortissbilder

Husker engang da det var en som sa at for å komme inn på ungdomsskolen, så måtte du kunne gjøre dette helt perfekt.

Så dum som jeg var turde jeg ikke ant enn å øve...

Men vi snakkes imorgen

Peace out

blir vekke i dag

  • 26.02.2012 kl.12:35 i chill

Hei alle sammen.

Nå har jeg absolutt ingen blogglyst, og sier at jeg trolig ikke kommer til å blogge i dag. Været er fint i Bergen, og jeg skal gjøre andre ting.

Skal ha fotoshoot, så de bildene kommer kanskje i kveld, mest sansynelig i morgen. Vi snakkes!


trøtt, stikende og fettete hår. diggit!

dritdeilig og tenke på at det er vinterferie nå.

god lørdag

  • 25.02.2012 kl.13:58 i chill

Hei alle sammen!

Nå sitter jeg og hører på look back av tone damli å live your life av justin bieber og far east movement. Vi skal snart ut å handle inn til i kveld og litt sånn. Vi får middagsbesøk av pappa i dag! Han har bursdag, gratulerer med dagen paps.

Vi skal spise kjøttkaker MATAAA!!!

Men ellers ønsker jeg alle sammen en riktig fin lørdag videre.Faktisk bare hele 6 dager til bursdagen til Justin. #18 WUUPWUUP

valentines day

  • 14.02.2012 kl.15:25 i chill

Hei alle sammen.

I dag er det da valentines day. Jeg har ikke merket noe spesielt til det, så derfor betyr det egentlig ingenting.  Justin har gitt oss sin valentines gift, og det var nytt design på somedayperfume. gleder meg sykt til jeg skal bestille den!

Men nå er jeg utslitt, og uken har så vidt begynt. Skal sove litt, siden det blir vel ikke mye soving i helgen etter som det er tensing tur.

Så skal jeg på tensing senere, gleder meg!

Men nå må jeg sove. Har ikke så mye tid heller nå.. Begynner og minske med store skritt.

Vi snakkes!nydelig, eller nydelig?

slapp dag

  • 06.02.2012 kl.22:25 i chill

Heija♥

I dag etter skolen var det så lite motiverende og ta bussen helt hjem, så jeg tok den til Storavatnet, og møtte mamma der. Så dro vi inn til loddefjord, kjøpte 3 hold-in strømpebukser til i morgen, når jeg skal på ball. Så fikk jeg meg en ny bh, og mer hårfarge. Har allerede farget håret egentlig. Så dro vi på mcdonalds, så dro vi hjem♥ Når jeg kom hjem måtte jeg gjøre en teit naturfagsprøve som irriterer meg langt opp bak, fordi jeg bare fikk 3 på den. Vi har om metaller. Ikke det letteste. Det letteste kap. i naturfag må være nerve og hormonsystemet.  Så gikk vi igang med fargingen.
Når jeg skulle skylde den ut ble jeg liggene 20 minutter i badekaret fordi det var så utrolig deilig når mamma vasket håret mitt, at jeg lixsm ikke klarte å gå utav. Men hvertfall. Nå er håret farget, kjolen er bestemt, håret er bestemt, strømpebuksene er kjøpt. Nå er jeg klar for ball.

I morgen er det kino med klassen! Gleder meg egentlig litt!

Nå er jeg utslitt. Tror jeg går og legger meg!
Godnatt♥

 

NB- I morgen blir det ingen blogging- grunnet skoleball!

sovepause

  • 21.01.2012 kl.13:12 i chill

Hei alle sammen

I dag sto jeg opp 07.20 (JA PÅ EN LØRDAG) fordi vi skulle kjøre Morten til flesland. Nå tar han snart flyet videre fra Oslo til Moskva, så skal han fra Moskva til et annet sted 6(?) timer unna med fly, så skal han vente der i 8 timer, så tar han flyet videre til Brisbane-Australia som tar 9 timer. Jææla lang tur! Hadde værtfall aldri gjort det alene, noe han er tøff som gjør. Jaja, får håpe han storkoser seg, og kjøper uggs til meg, HAHHA.

Men anyway. I ste skulle jeg bare strekke meg, og så våknet jeg opp en time etterpå. Så jeg hadde en levende sovepause. Jeg hørte alt som skjedde rundt meg, selvom det var helt stille, og jeg merket at solen skinte inn vinduet, og at det skarpeste lyset var rett forann meg. Men jeg var helt inn i drømmene fordi om. Og det var deiliiiig.

I dag skal jeg, Mariam og Synnøve være sammen. Vi skal ta nye profilbilder, så nå ligger speila på lading. Så det så. Nå skal jeg glo på hotel cæsar, før jeg går i dusjen og ringer sovedyrene.

Vi snakkes senere. Det blir vel en slags photoshoot, så jeg legger antageligvis ut bilder senere♥


 snakkeeees

utrolig sliten

  • 20.01.2012 kl.16:00 i chill

Hei alle sammen.

Jeg har ikke blogget de siste dagene. Har lagt bloggen litt til side. Har jobbet med skole, og så har jeg trent, så har ikke hatt tid til bloggen rett og slett! Og siden jeg uansett ikke får kommentarer så regner jeg med at pausen min ikke gjør noe. Hvorfor skal jeg være deres servitør, når dere ikke skryter av jobben min? Så enkelt er det. Men nå vet dere det.

Nå skal jeg kose meg med home and away for siste gangen denne uken. I morgen reiser Morten til Australia, og på tirsdag reiser Espen tilbake i millitæret :( Jeg blir ensom! Aldri ønsk at brødrene dine skal dra sin vei! Aldri!!!!

Men værtfall. Ja. Da snakkes vi.
lørdagskveld

  • 17.12.2011 kl.17:32 i chill

Hei alle sammen. 

Nå sitter jeg og ser på reprisen av finalen på idol. Så det ikke i går, men takket være Synnøve, vet jeg at Jenny vant♥ Samtidig spiser jeg sandwich is, og irriterer meg over nesen min.

Meg og mamma har måkt snø i dag med en sånn snøfreser. Jeg har måkt terrassen to hele ganger på bare 4-5 timer.  Så har vi gjort ferdig julegavene. Og kjøpt deilig godteri!!!

Vi snakkes senere. 

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

hits