hei igjen

 • 31.03.2012 kl.22:37 i Dagens

Jeg vil beklage for ekstremt elendig blogging fra min side. Jeg har hatt blogglysten på bunn, og har rett og slett gjort andre ting. Ikke at jeg vet hva liksom, men noe annet enn blogging. Plutselig så hadde jeg ikke blogglyst lenger liksom. I dag har jeg vært på Lagunen med Synnøve. Jeg fant en sinnsykt fin kjole på en butikk. Den var helt sykt nydelig. Liksom hvit oppe, så svart kort skjørt nede med blomster på siden. Kjærlighet ved første blikk. Den var ekstremt vakker. Kostet 800 kr. Jeg skal snakke med mamma angående konfirmasjonen.

I morgen er det å pakkepakkepakke, før det er avgårde til Hemsedalen 09.30 med tog mandag morgen. Gleder meg. Men jeg er som mamma - vil egentlig ikke reise, men finner ut på turen at hvis jeg ikke hadde reist hadde jeg angret fordi det var så gøy. Always.

Denne lørdagen har gått til sims 3 - hei avhengighet. Og så har jeg sotte på tuppen av sofaen fordi Espen satt seg rett vesiden av meg, og pushet meg til siden mer og mer hele tiden. Har vondt i ryggen akkuratt nå. Men så siden jeg har søge på bloggingen, kommer det ferske bilder av meg, selvom jeg ikke er særlig fin.. heh. Men jeg gikk sånn på lagunen, så hva kan skade med og legge ut bilder her? HAHA.

På lagunen i dag kjøpte jeg godteri for 171 kroner også. Stolt. Not, jeg har jo ikke godt av det? Men det er ikke bare til i kveld da. Det er jo til hele neste uke, både til fellesen og til meg selv. Har sikkert enda mer enn jeg egentlig skal ha, fordi jeg var til tannlegen på torsdag og strammet strengen. Klarer ikke spise så mye, at the momentåå.
Tannlegene strammer til kun for og se oss lide skikkelig. De smiler sikkert under den ekkle masken ........... URETTFERDIG

Vi blogges!

ryddaa

 • 29.02.2012 kl.17:06 i Dagens

Hei alle sammen.

I dag har jeg bare brukt dagen på å rydde. Jeg var så jævlig lei av å komme inn på rommet å måtte balansere mellom den og den tusjen, chipsbiten og sjokoladen. Så var jeg lei av rotet på pulten min. Og alle klærene på gulvet. Så jeg ryddet alt, og støvsugde samtidig som jeg omøblerte litt. Er mye mer fornøyd nå. Skulle henge opp veggmotiv som jeg vant på en blogg, men som ble helt ødelakt før jeg fikk brukt det. Jodaa.
Jeg er hvertfall fornøyd med rommet mitt nå. Eller.. Det er hvertfall mye bedre enn det det var. Det så helt jælvig ut underveis. Sykt at jeg i det hele tatt gadd å begynne. Holdt på i minst 3 timer. Men nå er jeg færdii.


chillern på skrivepulten med flatskjerma på. PULTEN STO UNDER VINDUET FØR VEL Å MERKE.

flink jentee.. Fortjener noe sukker etterpå. Har vært sykt flink etter jeg var hos homeopat i går. Har sånn der jæla betennelse i bukspyttkjertelen og går på medisin. That's why jeg har spist så mye sukker. Fordi at når bukspytt tingen er "ødelagt" kan ikke den registrere hvor mye sukker jeg har i meg, og dermed har jeg bare spist å spist. Var også på grensen til sukkersyke, så jeg må roan litt. Har allrede begynt. Sykt flink syntes jeg! Er proud! Men fortjener jo litt etterpå, men vet ikke om jeg gidder å kjøpe. Det er jo bare TUUUUUUUULL!

Seim

Mine nye favoritt apper

 • 28.01.2012 kl.13:04 i Dagens

Hei.

Tenkte og dele med dere, mine nye favoritt ipod/iphone apper!

Det er:

 • Justin Bieber wallpapers
 • Temple run
 • Instagram
 • 10000 wallpapers HD +
 • Parking Free
 • How others see you
 • The folder
 • Water? Free // DØDTS VANSKELIG
 • Vintage cam
 • Bling

Dere burde teste dem om dere har ipod/iphone!! Anbefales virkelig!!HEY YO! Eg e flink med bilder

 

dagen i dag

 • 15.12.2011 kl.18:27 i Dagens

Hei alle sammen.

I dag har vi hatt en ganske chill dag på skolen. Hatt en oppgave på data, og så sett film resten. Noen av jentene/guttene har vært på sånn  juleturnering. Det var jeg med på i fjor, men ikke i år. Hater og vise mine elendige ferdigheter i sport. Hahha. 

Nå har jeg akkuratt kommet ut fra dusjen. Kan virkelig ikke beskrive hvor deilig det var i dag. Jeg brukte dødts lang tid, fordi jeg klarte ikke og gå ut. Hah!

Nå skal jeg snart dra på betlehemsvandring'søving. Skal ha betlehemsvandring på Søndag! Wihu...... 


i heart you

Kick på tegning

 • 14.12.2011 kl.15:45 i Dagens

Hei alle sammen. Fikk et lite tegne kick. Har tegnet to jenter av samme sort. Want to see?

Syntes ?

Dagens pynt

 • 02.10.2011 kl.13:51 i Dagens

Nei, dette er ikke noe jeg skal gjøre vær dag. Dette gjør jeg når jeg føler for det

Hei alle sammen♥

Nå har jeg faktisk sminket meg på en søndag liksom.... og tatt på meg en kjole. Fordi jeg kjedet meg så utrolig mye, og da tenkte jeg og dele resultatet med dere. Øver meg liksom litt på og sminke meg nå, slik at jeg kan ha sminkevideo. Så da vil jeg høre hva dere syntes.

Ja, øyenskyggen var gul i dag.

 

-Syntes?♥

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

hits