topp 5 drømmer

Skriv inn din drøm i kommentarfeltet, så trekker jeg 5 drømmer ved ukeslutt som fortjenr litt oppmerksomhet. Hvis dere har lagt inn drømmen deres på 1881.no/drommer så kan dere legge ved link i kommentaren, så kan mine lesere stemme på dere.

Over her ser dere ihvertfall min drøm.

kjole vs kjole

Hei alle sammen..

Jeg tenkte å vise frem mine sommerkjoler, og ha en liten vs, om hvilken dere liker best. Den som dere liker best kan jeg ta orgentlige bilder av, så dere får se den orgentlig :-)


Det er 5 forskjellige som dere kanskje ser. Jeg liker best nr 1.
Noen har bare to bilder, og noen har tre. Jeg vet det.
Hvilken liker dere best?

wii

Hei alle sammen.

For 2 eller 3 år siden kjøpte jeg wii. Med 1 kontroll, og to sånne andre "tilhenger" kontroller, 2+1 spill, og selve wii konsollen, kostet det meg rundt 5000 kr. Jeg vurderer nå å selge hele greien til 4000 kr, siden det nesten ikke er brukt. Til bursdagen et år etterpå fikk jeg wiifit. Utrolig kjekt spill! Vis jeg selger alt i en pakke vil det komme på rundt 5000, siden ingenting av det er nesten ikke brukt. Da inkluderer det wiifit, kontroll, to ekstra tilhenger kontroller som du vil komme til å trenge, 5 spill inkl wiifit'n, og selve wiikonsollen. Hvem er intrisert? Må snakke med pappa, før det i det hele tatt blir noe av, men jeg vil jo se om noen i det hele tatt er intrisert før jeg gidder å gjøre en stor sak av det. Spre budskapet!


  • Til highscoolmusical spiller følges det en mikrofon.
  • De to tilhenger kontrollene er ikke på bildene.

Noen intriserte?

 

hva vil dere ha på bloggen

Hei alle sammen.

Jeg holder på og bli gal når jeg kommer over sånne overskrifter på anders blogger. Jeg tenker "Blogg om det du vil, du bestemmer." Men nå er jeg i samme situasjonen, og da blir alt egentlig annerledes. Du stopper opp for ting å blogge om, men allikevel vil du oppdatere leserene dine. Så da spør jeg dere. Hva vil dere ha mer av på bloggen?

Jeg tror kanskje dere vet hva jeg vil ha mer av.

Opptil dere.


mitt nye pb på facebook.

i love justin bieber, hvilken genser? trenger svar

hei verdens beste

Jeg får snart lønn igjen, og tenkte og kjøpe inn litt mer Justin Bieber stuff. Jeg ransaker ebay, for og se hva de har nå, og så utrolig billig det er der. Jeg skal i hvertfall ha en til genser, kanskje en bag, armbånd ++? Men jeg trenger deres hjelp, fan eller ei! Selvom dere kanskje ikke elsker han, liker han, forguder ham sånn som meg, så vet dere helt innerst inne hva dere ville tatt vis det hadde stått navnet på den dere kanskje forguder. Så hjelp meg uansett!


Hva ville dere valgt?
 

Vurderer veldig

Hei alle sammen!

Igjen, vurderer jeg faktisk ny blogg. Med bare intinalene mine som bloggadresse. Men jeg vet ikke om jeg gidder og være den som har byttet blogg 10 ganger. Men på en annen måte, ville jeg likt det mye bedre egentlig. Jeg vet ikke. Hva tenker dere om ideen?

 
Det blir eventuelt intinalene for Helene, Bieber og Seim.

hbs.blogg.no
bsh.blogg.no
shb.blogg.no

Hva tenker dere?
 

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

hits