de siste dagene har jeg

Slappet av -  Jeg er jo en av de flinkeste i verden til å slenge beina på bordet og kose meg med serier på nettet. Samtidig har jeg hatt overnatting av Synnøve, og jeg har jo plaget henne litt oxå.

Sett titanic i 3D -  Bokstavelig talt noe av det fineste jeg har sett. Satt med tårer i øynene flere ganger. Det er så sinnsykt fantastisk hvordan to mennesker finner til hverandre, på den måten som Jack og Rose gjorde. Hun ville ta selvmord, og han reddet hun. Der startet det. "You jump, I jump! Remember?" Søteste. Rose ga aldri opp, hun reddet Jack selvom hun utsatte seg selv for å drukne. Desverre døde Jack av frostskader når skipet hadde sunket. Rose overlevde!

Kost meg med MIA -  Eh ja, jeg elsker faktisk å se på MIA, og jeg innrømmer det. Det er så sinnsykt morsomt å se på. Tre jenter som elsker hverandre, er bestevenninner, men allikavel kan fly i hettene på hverandre. LOL! Se alt HER.

Hva har dere gjort i det siste? 3 hovedpunkter?

 bildene dine synnøve


Det var lekkert dekket på må jeg si!
Håper dere hadde en fin kveld :*

Sønnæve

Hei dere.
Har tilbrakt dagen i kirken i dag. Fra klokken 16 til 20.45. Minst fire timer. Har også hatt en nydelig vellykket helg med allerbeste jenten, Synnøve. Vi skal på kino på fredag/lørdag, før vi reiser en uke til Hemsedal med verdens beste mennesker, nemmelig kreating/tensing. Skal bli helt sykt festlig. Men nå sier jeg god natt og til lykke med en ny arbeidsuke/skoleuke.

dagens outfit 240312

Hei dere.

I dag har jeg gjort litt forskjellig. Ungått dataen, og nøte været. Jeg har vært og kjøpt ny vaskemaskin med mamma, plukket ut bildene mine fra elkjøp, og besøkt mannsverk. Skulle egentlig til byen, men Synnøve var litt treeg. Men vi fikk gjort andre ting da.

Bukse Cubus // Genser Cubus // Veske Kapphal

Nå skal vi kose oss med kvelden er din!

bakeduell

Hei alle sammen.

Nå har jeg akkuratt bakt til tensingen i morgen. Jeg har bakeduell med Synnøve, og røper derfor ikke hva jeg har laget. Det får dere vite i morgen. Jeg kan si at det er skikkelig søtt, brunt og godt. Kan du gjette hva det er? 

Nå må jeg egentlig stikke siden jeg skal til tante. Mamma skal på spa, og da blir det ensomt her hjemme. Så hun kjører meg til tanten min<3

Vi snakkes.
3 år er gått - tonje&guro

Hei alle sammen!

Noen av mine lesere som leser ga96.blogg.no? Uansett, jenten som blogger den er en fantastisk jente. Ikke bare er hun kjempe snill og hyggelig, men også er hun kjempe pen. Hun har også en lillesøster som er en av mine bestevenner. Jeg ble kjent med disse jentene i Gran Canaria 2009. Det var så vidt jeg turde å si hei, når jeg hørte dem var fra Norge, men nå angrer jeg ikke et sekund! Jeg har vært hos dem flere ganger i Oslo. Syntes det er utrolig dumt at de bor så langt vekke fra meg, hvis ikke hadde jeg vært med dem hele tiden. Jeg er uendelig glad i dem, og jeg gråt sånn siste dagen våres sammen i Gran Canaria. Når jeg tenker tilbake på det, så er det den beste ferien jeg har hatt noensinne. Det å kunne se frem til neste dag fordi vi skal på stranden sammen, spise lunsj sammen på hotellet, bade i bassenget sammen, ha holdepusten konkuranser ol, er ikke vær ferie at man kan. Det at man faktisk finner en venninne i syden som senere blir en av dine aller beste venner, og som du besøker uansett hvor i Norge den personen bor, det er ikke ofte. Men den ferien fant jeg hele to stykker som jeg ble så utrolig glad i. Jeg savner dem nor så grenseløst mye, og jeg hååper så mye at jeg får se dem snart. Jeg ser bilder av dem ofte, og da innser jeg hvor mye jeg vil grave meg ned! Jeg savner dere så mye, Guro og Tonje!!NYDELIGE JENTER!

I LOVE YOU!!!!

 

babes

Hei alle sammen.

Som dere kanskje har lagt merke til så har faktisk Justin bursdag i dag, og det har vi jo selvfølgelig feiret. Meg, Mariam Trina og Shayan. Vi så på never say never. Mariam og Shayan måtte gå litt før på grunn av at Mariam skulle på trening. Jeg har kost meg masse. Men er litt trøtt også. Stresset litt med å få kaken klar. Den ble klar en time forsen. Jaja, mensann!

I kveld skal jeg opp til Mariam å være sosial, men jeg må se om jeg orker. Er egentlig veldig sliten, så må få slappet av litt.

Seim

egon

Hei alle sammen.

I dag når meg og Mariam var i byen dro vi til egon for å spise. Kan ikke få sakt hvor mye jeg angrer. Greit at vi skjemmer oss vekk et par ganger, men når vi hverken likte maten som vi bruker å elske, eller bli mett, og vi har betalt 260 for maten, da kan de dra seg langt. Skal aldri mer dra på egon for å spise biff i hvertfall.

Etter det dro vi til bussen, der bussjåføren var så teit mot meg, at han dummet meg ut. Faktisk veldig flaut. Så dro vi til meg og så en episode home and away, og ti episoder hotel cæsar. Nå er Mariam akkuratt gått, og jeg skal snart legge meg. Skal til homeopat i morgen, vennligst ikke spør. Etter det skal jeg kanskje møte Mariam i byen, så gjør vi noe å sttikker hjem.

Vi snakkes.


Må si jeg føler meg skikkelig proff med speilrefleks asså. #whodosentlovemirror'pictures

 

Hva har dere gjort i dag?
Hva skal dere i morgen?

Seim

mine venner

Jeg har et veldig spesielt forhold til mine venner. De er noen spesielle jenter, men som jeg allikevel elsker. Mariam, som er en av dem, er av min type. Vi er begge oss selv, uansett hvor vi beveger oss utendørs. Synnøve derimot, er ikke akkuratt som meg, men det betyr jo ingenting.

Om en venn ikke er like crazy som meg, som går rundt i bare trusen foran bestevenninnene, spør om hun kan være med på do og bæsje, synger høyt i klassen, dummer seg ut overalt, skriker hadet til bussjåføren ++, så er ikke det det viktigste. Det viktigste for meg er at personen støtter meg hele tiden, med mindre jeg dreper en person, er trofast, og at jeg kan stole på denne personen!

Synnøve og Mariam er babes for alltid. Jeg elsker dem. De er liksom veldig spesielle, veldig ♥♥irriterende♥♥, men samtidig er de vanvittig elskbar! Kunne ikke byttet de mot noe♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ love yah girls!Seim

mariaam

hey everybody.

At the moment.. kødda. Men at the moment befinner jeg meg hos Mariam. Jeg skal sove her til i morgen. Må få jenten opp om morningen skjønner du.

Så ellers har jeg virkelig ikke en drit og blogge om, og uten kommentarer gidder jeg heller ikke tenke på bloggen i helgen når jeg reiser vekk. Dere får sikkert oppdateringer men ikke så ofte som jeg tenkte vis dere kommenterte.

Nå er det uansett enough. Jeg gidder snart ikke mer!
Men vi snakkes no en eller annen dag, vet ikke enda når. Hadet

Kødda, jeg virket litt sur, hahah. Men sånn dønn, uten kommentarer gidder jeg ikke tenke på bloggen sånn liksom, men oppdateringer tror jeg dere får uansett, fra mobilen vel å merke.

Preikast.
Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

hits