unnskyld

Hei alle sammen.

I ste var jeg i veldig dårlig humør, egentlig ikke på grunn av noe, men ting som jeg måtte, gjorde meg bare enda surere. Neste gang skal jeg prøve å ikke bry dere med det. Jeg er i mye bedre humør nå. Hører på coverene til Louis Tomlinson. Hjelper på det. Så var det egentlig veldig deilig med en dusj. Jeg brukte i hvertfall en halvtime.


↑Det bildet har dere sikkert ikke sett på bloggen før. Det er fra ballet i februar.

Godtar dere unnskyldningen min?
Synte dere bildet var fint?

svart søndag

Hei alle sammen.

Nå er jeg i skikkelig dårlig humør. Først og fremst fordi jeg er sulten, og må drikke sånn drittvann med medisin i, og fordi jeg har lyst på nytt design. Venter på et fra oanda. Og så fordi at jeg må dusje i kveld, og så fordi at datan min begynner og bli treig, og jeg blir sprøøø av det. Jeg er ikke i humør til å vente i 10 min for å sjekke blogg.no forsiden, fordi siden skal lastes. Og allerverstt, fordi at jeg skal opp tidlig for og møte på drittskole i morgen. EG E SÅ LEI!

EG GIDDER IKKE BLOGGE MER FØR EG FÅR NYTT DESIGN

drittkommentar


/passende sang/

Før jeg begynner innlegget ville jeg bare si hvor utrolig lite jeg bryr meg om drittkommentarer. Jeg skriver dette innlegget fordi jeg syntes det er så utrolig morsomt. Dere tror kanskje jeg skriver innlegget fordi jeg blir utrolig såret og lei meg, men nei. Jeg takler det helt fint.


Det er veldig lenge siden jeg har fått en drittkommentar. Noe jeg selvfølgelig syntes er bra. Så jeg ventet egentlig bare på den. Jeg husker veldig godt for rundt 1 år siden eller noe sånn. Kanskje to år. Men uansett. Da lagde jeg en video om at jeg hadde fått stygge kommentarer, fordi jeg var så lei. Men nå har jeg ikke fått det på lenge, og på den tiden har jeg lært å bli selvstendig og tøff. Jeg står for mine meninger uansett. Hvis dere vil se den gamle videoen, så trykk her.

Så du anonyme. Du kaller meg feit. Men du vet vel at jeg faktisk er ganske tynn i forhold til andre som faktisk er feit. Fordi om jeg ikke trener og er veldig lat, betyr det ikke at jeg er feit. Det er egentlig ganske frekt av deg å si, men du skal vite at jeg ikke bryr meg, selvom jeg skriver innlegg om det. Syntes bare du skal si din ærlige mening, som kanskje er nettopp det du skrev, men du er for FEIG til å si det med ditt navn. Men gjør som du vil. Ditt problem, ikke mitt.
Tenkte bare å stikke innom politiet i morgen for å finne ut hvem du egentlig er. Skal jo til byen uansett. Har jo ip-adressen din! Gleder meg til å vite hvem du er.

 

Seim

Tragisk gjort

Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg er skikkelig skuffet. Hvorfor leser dere bloggen min vis dere skal slenge drit under mitt navn på andres blogger? Jeg sier ikke at alle dere gjør det, men det er faktisk en som hvertfall har gjort det, og den personen kjenner kanskje igjen navnet - Helene Bieber, setter pris på kommentar tilbake. Det er helt utrolig hvor frekk du kan være. Du personen som jeg snakker til. Hva har du i mot meg, siden du slenger drit under mitt navn? Sett inn ditt eget navn, slutt og sleng drit, voks opp!

 

vær deg selv uansett

Hei alle sammen♥

Nå tenkte jeg og ta opp et viktig tema blant ungdom i dag. LOL, voksen.

Neida, men sånn seriøst. Mangen der ute har problemer med og være seg selv, og tørre å stå for meningene sine. Det er ikke bra. Du skal vise hvem du er, uansett. Jeg skjønner at det kan være vanskelig, fordi jeg hadde det sånn før. Når jeg på en måte "ikke kjente vennene mine" så godt. Altså, jeg ble bestevenn med Mariam i 8'ende, og da turde jeg ikke helt og være meg selv. Men nå, nå driter jeg langt i hva andre tenker om meg. Jeg kan fise i klassen jeg, jeg driter langt i om folk snakker om meg til sine kjempe kule venner og sier "Helene fes i klassen, æsj, jævla ækkling". Ingenting jeg sier kan stoppe dem, jeg er jo skikkelig ukul. Men jeg bryr meg ikke om populariteten. Jeg er den jeg er, basta! Om noen i min klasse er opptatt av popularitet, JA, men jeg er ikke redd for og dumme meg ut. Sier de noe til meg, og tror de er så jævla kul, svarer jeg dem skikkelig. Jeg skal ikke la dem tro at de er kul, for det er noe de hvertfall ikke er.

Så jeg er meg selv overalt. Om noen vil snakke drit om meg bak ryggen min, så kan de det, så lenge det ikke er mine bestevenner som gjør det. Jeg er ikke redd for og legge ut et bilde av meg der jeg ikke ser normal ut, for jeg er ikke en normal person. Jeg er gal. Jeg synger i klassen høyt i friminuttet. Jeg bryr meg ikke om de som sitter og hører på syntes jeg er dårlig til og synge. Det er jo ikke noe jeg kan gjøre med det uansett!

Ikke vær redd for og være dere selv, for jo mer dere er dere selv, jo mer godtar folk deg for den du er. Altså, noen på 9'ende trinn tror de er så jæææla kul, og bare gir meg det bitchie blikket og bare liksom "se kor mye kulere eg e enn deg" , men vis de tror at de er kul, så tar de feil. De er de teiteste menneskene jeg har sett i hele mitt liv, haha. Tror de er så mye kulere enn alle andre. Men egentlig så bare lar jeg dem troaat dem er kul, for det er ikke jeg som dummer meg hardt ut.

Så folkens, uansett hvor du er, hva du er, hvem du er venn med, hvem du er redd for -->
Vis at du er tøffere enn de tror. Vis dem hvem som egentlig er sjefen, for innerst inne vet du at det er du som er sjefen ikke de teite som tror de er noe!


ikke det fineste bilde, men tenk hva dere vil. Jeg bryr meg fint lite.

HUSK AT DU ER PERFEKT SÅNN SOM DU ER! IKKE LA NOEN BESTEMME HVORDAN DIN PERSONLIGHET SKAL VÆRE. VÆR DEN DU ER!

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

hits