solen stakk innom

  • 21.02.2012 kl.17:21 i Glede

Hei alle sammen.

I dag når jeg sto opp skinte trærene så fint utenfor soverommet, så jeg løp ut og tok noen bilder. Nå er regnet hjemme igjen.


ulriken rett frem der, heheheheheh fin utsikt ellerAltså, min konklusjon: SOLEN KAN FAKTISK STIKKE INNOM I BERGEN OGSÅ!!!

langhelg

  • 03.02.2012 kl.14:51 i Glede

Hei alle sammen.

Vi har hatt fri i hele dag! Utrolig deilig. Meg og Synnøve skulle egentlig på ski i dag, men vi utsetter til i morgen, sånn at vi drar når det er fint vær.  I dag er det meningen at vi skal på ikea, slik at jeg får meg nytt nattbord, men vi får se når pappa gidder.


gammelt bilde. fra julaften 2011

og angående det at jeg skal bytte blogg. tror ikke det blir noe av, heheheh, men så dum som jeg er har jeg liksom opprettet den nye. men blir nok ikke til at jeg bytter.

Luyis

  • 11.01.2012 kl.20:36 i Glede

Mariam har fått innlegg. Synnøve har fått innlegg. Nå skal du få et innlegg!

Verdens beste kjæreste som jeg har hatt ever.

Asså Leo! Du er nydelig. Du kan gjøre hva du vil, men du skremmer meg aldri. Du er den deiligste, og galeste hunden jeg noen gang har møtt, og du betyr ubeskrivelig mye for meg! Jeg er så utrolig glad i deg, søtn. Husk det. Husk, at din kjæreste og bestemor alltid elsker deg, på alle mulige måter! ♥ Du er så utolig fantastisk. Hvordan kan jeg få leserene mine til og forstå at jeg er seriøs, når jeg er sammen med deg? Du er herlig, du er nydelig, og brilliant! Selvom du er utro noen ganger, men det gjør ingenting!LOVEYOULOVEYOULOVEYOU

pc'en min er tilbake

  • 28.12.2011 kl.18:02 i Glede

Det øyeblikket da Morten kom opp trappen med en pc i hånden var et ubeskrivelig øyeblikk. Først lurte jeg på om han hadde kjøpt ny, men veldig fort skjønte jeg at nei, dette er min data som er hjemme igjen♥

Nå skal vi snart toppe kvelden med og spise på resturang med resten av familien! Eller bare meg og mamma, pluss tante og onkel, tante og håkon, lynn(?), erlend, ine, trond? Uansett så gleder jeg meg kjempe masse! 

i dag har jeg bursdag

  • 16.11.2011 kl.10:51 i Glede

Hei alle sammen.

I går sang dem bursdagssangen på resturangen der vi har gått oftest nemlig MONACO. Jeg fikk roser av Alex. Han har vært helt inne i playa de ingles (30 min herfra) for og kjøpe dem. Han er så sniiiiiiill. Kommer til og savne han og Sofiann masse!! 

Mamma vekket meg halvti med kake og lys på sengen, hihi.  34 har skrevet på veggen min på fjesboka til nå. Men nå skal jeg ete kake, og spise frokost med de andre. Vi reiser hjem i dag :/ See you.og marte, her er bilde du ba om :


sykeste, men tøffeste for alltid!
 

GLAD DU ER HJEMME, SKATT

  • 15.11.2011 kl.01:10 i Glede

Hei alle sammen.

Litt før jeg reiste, skrev jeg DETTE innlegget.  Jeg vil nå bare fortelle at ipoden nå er hjemme der den hører til, i god behold, sammen med kamera, veske og lommebok! Diggit!

BLI MED PÅ UTFORDRINGEN HER!  

what do I remember

  • 12.10.2011 kl.00:10 i Glede

Hei folkens. Er drittlei av og skrive hei alle sammen, så måtte finne på noe nytt♥

Men nå tenkte jeg og ramse opp ting jeg husker veldig godt fra livet mitt så langt. Så here we go.

BEGYNNE I NY BARNEHAGE:
Det var faktisk veldig skummelt, selvom jeg ikke tenkte over det. Jeg flyttet fra nesttun da mamma og pappa skilte seg. Så begge to flyttet til mannsverk, så derfor endte jeg opp i mannsverk barnehage. Synnøve tok veldig godt i mot meg da. Vi var bestevenner da, og har vært det siden.

BEGYNNE PÅ SKOLEN:
Jeg husker da vi begynte på skolen. Løp rundt der, i min hvite bukse, og hvite singlett som jeg var så utrolig stolt av. Og så den fantastiske sekken min da. Jeg løp rundt sammen med Gina og Synnøve, så syklet vi på sånn sykkel fra sykkelskuret. Så når vi ble ropt opp, og jeg hørte mitt navn. Utrolig flaut, men jeg var glad.

BEGYNNE I FJERDE KLASSE OG BLI FADDER:
Jeg husker da vi skulle begynne i fjerde klasse, med ny lærer. Husket at jeg ville ha Anita, noe vi fikk. Så skulle vi bli faddre, og det var jeg så stolt over. Helt til jeg fant ut hvor irriterende det var at de fra fjerde til syvende kom løpende bort og klemte deg, og befalte at de skulle være med oss hele friminuttet.

BEGYNNE I ÅTTENDE KLASSE:
Belive me, or not, men det er helt sant. Jeg var livredd. Jeg gruet meg for alt som skulle skje, og karakterer og fremføringer, ny klasse og bla bla bla. Skummelt!!

SOMMERFERIEN 2011:
WILL NEVER BE FORGOTTEN! Jeg fikk oppleve cruise, jeg fikk møte mange fine folk, og best av alt. Jeg fikk møte MARLON! Verdens beste, uansett! Han er ikke bare en kelner for meg, han er en fantastisk fyr som ikke kan beskrives! Han var så utrolig hyggelig og morsom!


bææste♥

bildeserie / lagunen

  • 11.10.2011 kl.18:49 i Glede

sorry for lite bilde
jeg prøvde og sove på bussen hjem.

forklarte bildene hva jeg gjorde i går?

bilder fra i kveld / bildeserie

  • 09.10.2011 kl.21:59 i Glede
video kommer senere, fra når jeg prøver og ta av støvlene, gled dere

The annoying orange

  • 06.10.2011 kl.13:56 i Glede

Hei alle sammen.

Jeg sitter og surfer over internett nå. Kom over annoying orange, noe jeg syntes er drit morsomt. Jeg elsker annoying orange, selvom jeg vet at det er gammelt.

 


-hey, hey, hey apple.
-what?
-knife
-auch
-oh, I tried to warne him. hey, hey , hey pear


 

 


-a banana who is forget that she is a banana, thats bananas

Finn mer fra annoying orange H E R!

 

 

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

hits