give me some comments please

Ja hei!

Nå drar vi om ganske nøyaktig 20 minutter herfra! Så jeg har liten tid, men oppdaterer dere likevel. Det jeg kan si med engang er at jeg har minst 30 lesere, det vet jeg, men hvorfor gidder ingen og kommentere? Regner med dere leser bloggen min for en grunn? OG den grunnen kan snart være vekke, når jeg mister motivasjonen helt!

Men på en annen side har jeg faktisk bestemt meg for å ikke stresse med bloggingen  når jeg er vekke! Kanskje ikke heller når jeg kommer hjem, og i lang tid fremover.


#megakkuratnå

Da har jeg nærmere bestemt meg

Hei alle sammen!

Da har jeg nærmere bestemt meg for å bytte blogg. Dere kan kritisere meg, dere kan klage, dere kan spørre hvorfor i helvete jeg gidder, men jeg gjør det faktisk! Jeg kommer tilbake den nye bloggadressen senere.

Det er vanskelig nok for meg å bytte, om ikke dere skal klage også! Følg meg heller videre på den andre :-)

hilsen


ok, i'm back

Hei alle mine kjære!

Nå er jeg ferdig med leksene, selvom vi har en prøve i morgen som jeg desverre ikke får øvd på. Får søke opp litt på nettet, så får vi se hva som holder til det. Siden jeg er nå ferdig, og det blir langhelg denne uken, er jeg ferdig med leksene for denne uken, og er klar for og gå igang med skikkelig blogging fremover, på en betingelse. At dere kommenterer mer. Ellers gidder jeg ikke stresse for og blogge. Your choice.

Fått meg ny header også. Jeg mikser sammen en på noen minutter. Tar bare tid å sette den inn på grunn av størrelsene haha.


Vis dere tilfeldigvis ikke la merke til den når dere gikk innpå, slipper dere å bla opp.

Hva tenker dere om betingelsen?
Liker du bloggen min så godt, at du vil at jeg skal fortsette bloggen? Da har du kun one thing to do!

tar pause fra bloggen

Hei alle mine kjære.

Nå tar jeg en pause fra bloggen. Jeg orker ikke og tenke på bloggen nå. Det skjer litt ting, lekser og jeg bare orker ikke. Jeg holder meg til mitt en liten stund. Er mye mer sliten for tiden. Så vet jeg ikke når jeg er tilbake. Men følg med på facebook siden min. Den finner du HER, så får dere alle vite når jeg er tilbake!



Blir sikkert ikke lenge vekke. Er sikkert bare vekke til helgen eller noe sånn.

Snakkes inntil da!
Glad i dere <3

 

blogkeen

Hei alle sammen.

Nå kan dere følge meg på blogkeen HER.  Det ville vært fint om dere gjorde det.



loiuld mi,

Tusen takk, ringdal.blogg.no

Kom over en blogg i kommentar feltet. Som dere kanskje ikke vet, stikker jeg innom alle. Jeg elsker virkelig og lese blogger.

Så jeg stakk innom ringdal.blogg.no for og se. Bladde litt nedover og fant et innlegg om meg. Liksom, det er jeg kjempe takknemmelig for! TUSEN millioner takk!


Så tusentakk! <3

facebook-side

Hei alle sammen.

Ville bare minne om min facebook side som du altså finner her. Og så lurte jeg på en ting til. Siden det nå har blitt veldig popuært og lage en facebook som feks heter "helenedrew bloggeren", syntes dere jeg skal det? Søk opp blogger som "jdbswag bloggeren", "zog bloggeren" osv, og se om dere vet hva jeg mener. Hadde dere fulgt meg der da?

Og hvor mangen følger egentlig bloggen min?




EN MELDING TIL MARTE

Hei, Marte. 

Du som alltid kommenterer min blogg. TUUUUSEN takk! Kunne du sendt et bilde av deg til helenebieber2011@hotmail.com. Du er årets leser, og skal i sidemenyen min! Tusen takk!  

upopulær blogg

Hei alle sammen.

Etter jeg kom tilbake fra pausen skjedde det jeg fryktet. Jeg gikk fra 125 sidevisninger, til 45. Kunne dere gjort meg den tjenesten og hjelpe meg og spre bloggen til andre? Vis DU har en blogg, kanskje vi kan ha linkbytte?
Om du så har en populær blogg, hva gjør du for og få mangen lesere? 



 

blogger jeg leser

Hei alle sammen.

Jeg tenkte og gi dere bloggtips, til hvilke blogger som virkelig er verdt et øyekast.

Sophie Elise-  Hun er så sinnsykt pen. Blogger dødts bra, og er dødts søt.

Erica Kvam- Nydelig jente. Hun er utrolig flink til og blogge, og hun er dødts pen!

 

Så er jeg innom blogger som tcmn, stinemariels, bibses, jdbnorway.

Anbefaler og gå innom alle




Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012





hits