hadet helenedrew

Jeg sier opp!

Jeg gidder ikke mer. Jeg regner med det er noe jeg gjør feil ved denne bloggen. Jeg starter på ny. Er også lei av at jeg aldri får kommentarer osv, så nå starter jeg helt på ny på en ny blogg- og tar med meg det jeg har lært herfra. Tror hvertfall jeg skal roa'n litt med kategoriene, hehe. See you there. I hope!

Hva har jeg gjort feil ved denne bloggen?
Kommer du til og følge den nye- som du finner h e r

ai se eu te pego

Tøffeste sangen, haha. Hørte den for første gang på radio for 1 uke siden. Har letet etter den siden da. I morgen skal jeg til byen med Synnøve og Mamma. Har dere sett Bergen? DET ER STJERNEKLAR HIMMEL og folk går med t skjorte. Deilig...

Michel Teló: Ai Se Eu Te Pegoja giddsje blogge orentlig før jeg får designet. Jeg får ikke kontakt med dem på facebook............ Har liksom ikek blogglyst når jeg vet at et nydelig design står i vente.. Vi får se. BYE

bergen er våt

Hei alle sammen.

Nå er jeg hjemme fra skolen, endelig. Har ventet på det i hele dag. I dag brukte jeg faktisk fine klær og sminke. Så nå når jeg kom hjem, var jeg klissvåt, og mascaraen var smurt ut over ansiktet. Nå er jeg kommet i ull og varme klær, sminken er fjernet og jeg er klar for fredagens episode av home and away før jeg lager middag.

Senere i dag, hvis jeg har tid, kommer det mest sansynelig et innlegg med mine dyrebare elskede ting. Ellers reiser jeg på leirskole på onsdag, og kommer hjem fredag ettermiddag. Sikkert noen oppdateringer derfra, lover ingenting. Neste uke er det også vinterferie. Perfect!!

Da snakkes vi mest sansynelig senere.
Husk konkuransen jeg har gående H E R! Dere finner den også under kategorien konkuranser som du finner H E R, eller i sidemenyen.
 

åsså flink

Jeg vet det folkens! Jeg er elendig, jeg vet det. Jeg tenker hele tiden "jeg tar det i kveld" , og så bare utsetter jeg det. Jeg har vært en elendig blogger den siste uken! 

Nå hører jeg på musikk med Synnøve. Vi hører på minnelisten min på spotify. 

 

T.I.: Castle Walls (feat. Christina Aguilera)
MINNER!
Vi snakkes! 

5 ting du definitivt ikke visste om meg

  • Jeg hater og dra på ligge besøk. Får en ekkel følelse av det. (Ikke ta dere nær av det, mine venner)
  • Jeg tar alltid med pc'en på do.
  • Jeg er livredd for mørket. Ikke inne, men ute.
  • Jeg kjøpte mine sims 3 spill på en måte i svime, for jeg var overhodet ikke simshektet, men jeg angrer ikke et sekund på det nå.
  • Jeg kan bruke opptil 2 timer på do.


Sorry for utrolig lite blogging i det siste. Har ikke giddet, fordi jeg har spilt sims 3. Har egentlig bare valgt vekk bloggen litt fordi det har vært et ork. 

I går på skolen fikk jeg et raseri anfall i storefri. Sånn seriøst. Jeg var dritsint. Men ja. Så har jeg filmet en video der meg og Mariam lager fullt liv i klassen. Den skal jeg også legge ut.

Men nå skal jeg spille sims!

Vi snakkes! 

sims 3 og tetris

Hei alle sammen.

Nå sitter Mariam her hos meg og spiller sims 3. Samtidig irriterer hun meg med at hun spør om alt! Haha. Jeg spiller tetris battle, og taper som vanlig.

Nå skal jeg snart spille sims. Vi masast!

just a few days left

Hei alle sammen.

Nå regner det sidelengs utenfor. Håper ikke at det gjør det på nyttårsaften om 2 dager. 2 dager igjen i 2011 folkens. Året har gått kjempe fort. Plutselig er vi i desember liksom.

Nå spiser jeg pommers frittes. Jeg tok jo seff grillkrydder på. Det er jo dritekkelt.

Men ja!

Måtte dere få en fin dag dere også. Jeg skal på bikbok og kjøpe kjole jeg til nyttårsaften!

Så må jeg bytte hårfargen min. Jeg kjøpte permanent, men jeg skal ha sånn går ut i vask etter noen uker. Så ja, da får vi prøve da.

GLEDER MEG!

Vi snakkes.

 
smakebit på photoshooten som meg og Synnøve hadde! ♥

bursdagsbesøk

Hei verdens beste lesere♥

Nå er jeg i bursdagsbesøk hos kjæresten til  mamma! Har akkuratt sett på vakreste programmet i verden. JUL I BLÅFJELL ♥ Nå begynner snart besøket. Vi var her litt tidligere. 

Hadde den sykeste turen hjem fra skolen i dag. Når jeg satt på den herlige bussen, herligste HELT fremme koste jeg meg. Okei gjorde jeg? Uansett, fett. Så sto det kø fra liaflaten. Ok, tenkte jeg, å tok det med et smil. Det stoppet opp så jeg ringer Morten og ber han sjekke bt.no. Ja, bil tatt av vinden i alvøen. Fantastisk tenkte jeg. toppers, deilig. Køen gikk tregere enn skilpadden, men jeg snakket med damen jeg satt med. Utrolig hyggelig.  Så kommer vi ut av den helsikkens lange kjedelige tunnelen, og køen fortsatte. I feltet mot Askøy. What a life, tenkte jeg. Det skal jo være kø til Sotra ikke Askøy :(  Så kom vi til Storavatnet. Fantastisk, nå gikk sikkert trafikken som normalt. Og vet dere hva? Det gjorde den. Så kom vi til ASKØYBROEN. Vi kjørte i 20km/t, og hele bussen vugget. Trodde vi skulle fly over kanten når jeg så ned på vannet. Du bare så hvordan stormen overtok verden. Slutten på livet mitt tenkte jeg, og sendte en melding til mamma om at hun må kjøre forsiktig når hun kom så langt. Men vet dere, JEG LEVER ENDA!

Noe så nydelig.  Så det var min dramatiske tur hjem. Tenk om jeg gikk glipp av Jul i blåfjell liks..... o to the m to the g. 

VI SNAKKES! <33333333333

 
hæææærligheten.

 

SÅ BERIT, HENG DEG. DUSTEEE STOOORM! 

regn, regn og atter regn

Tidligere skrev jeg et innlegg, I SET FIRE TO THE RAIN, du finner det HER, og nå har jeg virkelig tenkt og prøve. Jeg er virkelig lei. Dritt lei!! 


'wtf? overdriv litt til da yr.
 

chillæt med mariam

Hei alle sammen.

I natt har jeg sovet hos Mariam. Vi sto opp i 12.30 tiden. Deilig og sove lenge. Nå er det snart skole igjen, og i morgen må jeg øve til prøve. Skal ha muntlig prøve på Mandag, og gjett om jeg gruer meg. Kan liksom ikke en drit om kapittelet.

Mariam har seriøst verdens deiligste hund. Den er så sexy.


se på yn! <33


 

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

hits