justin bieber til norge - det beste

Hei alle sammen!

Nåå vet dere vel at Bieber kommer til norge i Mai? Den nyheten trodde jeg først ikke på, men når jeg faktisk så at alle skrev det, og at det bare virket så sansynelig, da begynte jeg å tro på det. p4 har sakt det, vg.no skrevet det. Nå venter jeg bare på dato, og hvor han skal, så skal jeg bestille flybilletter. 

Han skal ikke ha konsert, han skal bare snakke om hans nye album. Men han sier at han vil tilbake igjen her under turneen. Jeg gleder meg kjempe masse til han kommer!

Og så kom jeg over denne:

 

Den gutten? JEG HAR IKKE ORD! 

jeg sier bare gjtrnhbgtgjbtrg = så sykt deilig på belieberisk

min drøm

Javel. Som om dere ikke har hørt nok om min drøm. Vel, nå skal dere få hvite enda mer. Bare detaljer. I tillegg da, hehehe.

Jeg kommer over en annonse på facebook. "Vinn et møte med Justin Bieber". Jeg trykker meg inn. Selvfølgelig vil jeg vinne et møte med Justin. Men den konkuransen er for stor til at jeg kan vinne den, tenker jeg, mens jeg sender inn mitt bidrag. "Takk ditt bidrag er registrert, vinneren vil bli trukket 5 mars 2012, og vinneren blir sendt ut på mail" dukker opp på skjermen. Jeg sukker, og krysser igjen. En tanke dukker opp i hodet mitt. #NEVER SAY NEVER. Fortsetter en ny runde på tetris battle. Klokken tikker. Jeg deltok i tide. I morgen er det 5 mars, og vinneren skal kåres. Jeg sukker, og tenker "nei. gidder ikke å glede meg, når jeg aldri blir meg uansett." Jeg lukker igjen pc'en, og går mot badet. Pusser tenner og går på rommet. Legger meg i mitt Justin Bieber sengetøy. Trekker dynen over meg, og sovner. Våkner 5 mars. Går på skolen. Tenker hele dagen på den teite konkuransen. Den popper stadig opp i hodet mitt. Kan den ikke bare holde seg vekke? Jeg vinner jo aaaldri uansett!! Skoledagen er slutt, og jeg går hjem. Når jeg kommer hjem slår jeg på datan, og sjekker mailen. En mail merket med "VINNEREN" er øverst i lista, men jeg velger å ikke åpne den. Venter heller. Ser om det kommer opp et annet sted. Spiller tetris. Men jeg klarer ikke mer. Jeg åpner mailen. "Vi takker alle som deltok, og hadde vi kunnet, hadde vi gidd alle et møte med han! Nå har det seg sånn at kun en person hadde muligheten denne gangen. Denne gangen ble det nemlig Liv-Helene Seim som stakk av med seieren. Gratulerer. Konsert, backstage, hotell og fly er booket. Vi sender deg en ny mail med informasjon! Vi takker for følget, og bedre lykke neste gang til dere alle." Jeg kan ikke tro mine egne øyner. De blir forstørret. Jeg føler noe rart ved meg selv, men samtidig skriker stemmen min så høyt at speilet ute i gangen knuste. Jeg er overlykkelig. Endelig skal jeg få møte mitt idol, min inspirasjon og min fremtidige ektemann!!! Can't believe it. Mamma og de kommer løpende inn i rommet, og kjefter for at speilet knuste. Men jeg bryr meg ikke, for jeg har nettopp fått drømmen min oppfylt!!

 

Må si jeg satt meg inn i dette nå. Synd å si det, men jeg vinner faktisk aldri konkuranser, selv ikke når det er et solkort for 100 kr. Vent litt. Den tanken spratt opp... #neversaynever.

Blogg din drøm - vinn kr 2.500,-! Klikk på bildet eller linken nedenfor for å delta.

Klikk her for mer info!

Stikkord:

Gratulerer med dagen

Sitter å ser på never say never med Trina. Vi har spist kake med Mariam og shayan men de måtte gå.

justin bieber 18 år

Kjære Justin Bieber, dette er for deg.

Jeg elsker deg. Du har forandret livet mitt totalt. Det begynte faktisk det året du var 15, i februar. Mellom januar og februar. Det er noen år tilbake det. I 2010? Uansett. Det begynte med at jeg og noen andre skulle synge down to earth på skoleballet i 7'ende. Det ble ikke noe av, for musikken klikket. Men det var da, det var da jeg falt for deg. Med årene har jeg bare rett og slett begynt og like deg mer og mer, og nå er du en av de aller viktigste personene i livet mitt.

Jeg husker jeg feiret 16 års dagen din. Så stolt liksom. 16 år. Så i fjor feiret jeg 17 års dagen din. Herregud så stor du ble da. Nå skal jeg faktisk feire 18 års dagen din, IDAG.

Du har gjort så utrolig mye med livet mitt. Forandret på alle måter. Du har fått meg til og virkelig forstå at jeg aldri skal si aldri. Jeg skal tro på meg selv, jeg skal tro at jeg får det til, fordi du gjorde det. Jeg har i det siste vært meg selv, one and only my self. Og det kan jeg takke deg for.

Du har kommet så utrolig langt på bare 3 år! Du har den mest sette videoen på youtube, du har over 50 millioner fans, du har det fineste smilet i hele verden, og du elsker fansen din. Du vet at du står på den scenen takket være fansen din. Jeg kan ikke telle på fingrene og tærene og tennene tilsammen på hvor utrolig mangen ganger du takker fansen din! Du er en utrolig fantastisk person!  Jeg elsker deg så høyt. Jeg kan godt innrømme at jeg sitter å gråter nå! Jeg tenker på alt du har klart å gjøre. Tusen takk Justin!!

Jeg vil gjerne la en av min venn, min norske belieber få gi deg noen fantastiske ord på dagen din:

Justin, you are a super nice person who cares about all his fans, friends and everyone in the family. You are a boy who has an incredible charisma. Today you are 18 years old. hope you do not forget your fans and your beliebers because you're 18 and you can take your own decisions. For me you can not be described in words. You make me feel special and you have given me self-confidence, and made me appreciate every little thing in life. Won me and love, made me believe and live up to my dream. I hope it once may be true. The dream is and meet you Never say never right? many in my family and many of my friends say it never would happen. but I have faith and it is only because of you, THANK YOU

Today you're 18, amazing to think that 18 years ago on London Judes Hospital in 2nd floor in room 126 the best boy in the world. For me, it iværtfall.Du must have a super day today, Justin, enjoy lots of super øsnker you all well today and the rest of your life


Thank you for everything you do for me and millions of other girls, and boys. For funds for orphanages for charity. You also have a super mom that I want to thank. for all the nice things she has done for you. I love you Justin if you ever wanted to understand how big a fan I am, I hope you would follow me on twitter @ charlottedid and meet me in real life

Thank you, for everything

PLEASE FOLLOW @charlottedid ON TWITTER!

 

I REALLY LOVE YOU, MY BOY. I'LL CRY FOR YOU!!!

jelena

Jeg vet ikke hva jeg fremstår som. Om jeg støtter Jelena eller ikke. Men uansett hva det virker som, så støtter jeg dem selvfølgelig. Det er selvsagt kjipt og se at Justin driver å kysser på en annen jente, men han er jo forelsket, og jeg kan jo ikke tvinge ham til og like meg, når han ikke engang vet at jeg eksisterer. Han har falt for Selena, og sånn er det bare. Det er jo ikke akkuratt gøy og se at de to er mye sammen osv, men jeg er en ekte belieber og jeg respekterer valget til Justin uansett hva det måtte være. Han er en utrolig talentfull gutt, og hvis jeg hadde likt han kun på grunn av utseende, vel, da hadde jeg vel sluttet å like han nå. Men nei, sånn er ikke jeg. Jeg elsker han uansett! Falske beliebers som kaller seg for beliebers, sender trussler til Selena. Det kan man ikke kalle for ekte belieber, rett å slett. Justin blir lei seg da, og hvis det å gjøre Justin skuffet og lei seg er en ekte belieber, så javel. Men beklager det er det ikke.

La Justin like hvem han vil. Han er kongen vår, og vi kan ikke styre følelsene våre, uansett. Det tror jeg alle der ute vet!

 

Seim

 

stem meg til topps

I've always wondered

if I ever got to meet Justin Bieber.

Jeg brenner virkelig for det. Jeg er så glad i han. Bare det og ta på han, føle varmen på kinnet hannes når jeg klemmer han. Årrh. Hvorfor har jeg følelsen på at det aldri skjer? Jeg fortjener det FAKTISK!!! Jeg har jo ikke gjort noe galt. Jeg gjør alt jeg kan for å få den muligheten. Bare for 2 minutter, gud please!!


Jeg BRENNER for det.

jeg kan ikke beskrive min kjærlighet for deg


dårligkvalitet,iknow

Justin, du aner virkelig ikke hvor mye jeg kunne kysset deg på under 1 minutt. Du er virkelig en gutt jeg har lyst og bli kjent med, en gutt jeg vil gifte meg med, og en gutt jeg vil dele resten av livet mitt med. Desverre så kan det hende at det ikke ender slik, men jeg sier som du: NEVER SAY NEVER. Og takk skal du ha, for at du får meg til og aldri gi opp drømmen, uansett hvor stor den er. Du er en helt fantastisk person, både utvendig og innvendig. Alle de som hater deg, er bare barnslig. De har ikke en grunn til og hate deg. Eller.. Grunnene dems er jo at du er homofil, men hør på setningen. Alle som vil har rett til og være homofil, men du er jo ikke det. Det er jo selvfølgelig dumt og bruke det som sjelsord, tenk hvordan de homofile vil føle seg.


Du er ubeskrivelig, Justin. Hadde gjort alt for og møte deg, bare for 2 minutter. Og se deg, face 2 face, fortelle deg hvor mye jeg elsker deg f2f, bli din ollg - er min aller største drøm. Du er en konge. En gud.

Tusen takk for at du er du! Takk for at du er den deilige, herlige og fantastiske personen du er!

favoritt

STOLT. PROUD TO BE A BELIEBER!

justin bieber er syk?

Jeg vet ikke. Men etter hva jeg har lest, og sett bilder av er jeg i reine sjokket. Jeg trodde aldri det kom til og skje. Men håper selvfølgelig det er rykter, men dette har jeg en sterk følelse av at desverre er sant! 

Det har gått på hele twitter. Hele facebook. ''Justin, eat more'' . Han er altfor tynn! Gutten min, gutten vår. Guden vår, stjernen vår. Han er syk. 

Spis! Mangen sier også at han har spiseforstyrrelser. Jeg får jo frykt i hele meg når jeg ser disse bildene. Se på han. Jeg er så glad i han, og når jeg hører stemmen får jeg lyst og legge meg ned og gråte. Han er så fantastisk flink! Hvorfor må dette skje han? AKKURATT HAN??????? 

Spis masse Justin! Dette kan ikke skje deg! Det takler jeg ikke. Jeg er villig til og ta over for deg. Gjør meg syltynn. La med død. La Justin være i FRED!!

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

hits