bildanphotoshoot

Hei alle sammen.

Jeg hadde photoshoot med Mariam i kveld, og tenkte og legge ut bilder. Her har dere dem;

Jeg elsker dere!

Big bite

Hahahahahahahaha. De har fått big bite på askøy senter. Det skikkelige tomme, triste og ensomme senteret. Big bite her liks? Håper den trekker flere kunder da, loiuld mi.

god natt

God natt alle sammen!

Jeg er egentlig ikke noe trøtt og kunne sotte til klokken fire, men pappa sa jeg måtte legge meg tidligere i kveld, så da får jeg gjøre det. Jeg sovner nok!

Men ønsker dere alle en riktig god natt! 

photoshoot med synnøve 27.12.2011

Her kommer bildene fra photoshooten! 

 


Synnøve er veldig lite fotogen, og det var så vidt jeg fikk dette bilde. Så ikke tro at det er kun jeg som vil være i hovedlyset, for jeg var full klar for fotografering av Synnøve, men hun sukket. Kan ikke tvinge jenten heller. 

Hva syntes dere om bildene?
Og ja, jeg vet at veldig mangen av dem var unormale, men hællao, det er sånn jeg er! 

speilrefleks


Er så fornøyd! Var en sånn drit sur kjerring som ekspiderte meg. Først virket hun hyggelig, men fordi jeg ikke kjøpte tilleggspakken, i og med at jeg ikke trenger det bullet som følger med, ble hun sur. Hun bare: Neivell!! Nå kan du jo ikke bruke kamera, på grunn av at du ikke har minnekort. Jeg bare- Jesus. Jeg har jo SDHC minnekort i kamera hjemme, jeg er ikke dum, kjerring. Sa det ikke da, men herreud! Hun bleeeee så sur fordi de ikke fikk selgt meg mer. Sure drittkjerring! 

Jeg kom hjem og bare got panic liksom, på grunn av jeg trodde det ikke fulgte med blitz. Jeg bare: FAEN dette var ikke en opplevelse lenger. Jeg ble seriøst helt gal. Men så dum som jeg er så jeg bare sånn spor som du kunne sette sånn ekstra blitz fr onklie fotografer. Så tok jeg et bilde, og wihu, der spratt den opp. Jeg bare: JAAA! GUD TAKK! FOR EN OPPLEVELSE!

Lyst på blogging? Det skal dere få! 

meg og trina som reklame

Hei alle sammen.

Fame fotografene har sendt et brev rundt i alle som er medlem der sin postkasse med 'dette er den fineste julegave, gi et julekort' ting. Og gjett hvilket bilde som er reklame? jo, Trina og meg. Vet ikke om det er på alle sin, men jeg tror det!


jæla dårlig kvalitet, iknow, but guess what? Jeg skal kjøpe speilrefleks i dag! :D <3
 

det er så utrolig kjedelig

Hei alle sammen.

Ja, jeg sa det   var respektløst og rømme fra sitt eget selskap, men herregud! De maser jo sånn. Maser og maser og maser, og når jeg skrur opp tv'en for og se idol, ber de meg skru ned for nå skal vi mase her! LOL. Jeg liker egentlig ikke besøk. Barnebesøk er ok liksom.. Syntes voksenbesøk er så utrolig a4, bare voksensnakk! Jeg er jo den eneste minien her. De andre er jo over 18. Wooho, kjæækt. Nei!! Har faktisk ikke gledet meg til dette besøket sånn spesielt. Før gjorde jeg det, men ikke nå. Det er så booooring.

I morgen skal jeg sove hos Synnøve. Et lite bursdagsparty for hun meg og mariam!

Vi snakke i kveld!


vi snakeees.
 

blir kanskje ikke blogging ikveld

Hei alle sammen.

Jeg skal feire voksenbesøk nå, og gidder ikke og sitte på data da. Føler det blir jævlig respektløst når det er meg det handler om, men når folk er gått, skal jeg sikkert blogge.

Vi snakkes.

 

speilreflekskamera

Hei alle sammen.

Nå har jeg virkelig gått inn for og spare til speilreflekskamera. Har lyst på Canon eos 550D. Vet egentlig ingenting om speilreflekskamera, men folk sier at sony sitt er dårlig. Jeg vil da ha et som kan filme og ta bilder. Har mest lyst på canon, siden det er merke jeg har hatt i et år nå, og er canonfornøyd med :D

Men dere kan jo komme med forslag dere også, om hvilket dere syntes er brae, men kameraet du foreslår SKAL kunne filme OG ta bilder. Legg gjerne ved eventuell pris, og hvor jeg kan få kjøpt det!

Ikke sony!  

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

hits