stikkær på fest

Hei og hade egentlig - til alle sammen.

Nå skal jeg på fest. I kirken.. Jeg tror det er det siste møtet med ALLE konfirmantene før vi konfirmerer oss! Derfor må de kalle det for fest, noe det sikkert ikke er. Bare et møte med foreldre osv. Så nå må jeg snart gå. Har hele TRE prøver i morgen, på rad. Først egentlig bare en test i norsk, så matteprøve og så åpenbok prøve i samfunsfag før vi skal ha sånn skikkelig prøve sikkert i neste uke. Neste uke skal jeg også ta av strengen!!!!

Men nå må jeg gjøre meg klar. Vi snakkes.


drar dit sminkeløs ofc!!

og forresten JUSTIN BIEBER KOMMER TIL NORGE I MAI. Skal skrive et helt eget innlegg rundt dette!!

invitasjonene

Hei alle sammen!

Nå er invitasjonene mine helt ferdig, og lakt i konfoluttr klar for sending, I dag faktisk. Tenk om 1 måned og 4 dager er jeg i kirken for å "døpes" på nytt. Can't wait. Skal også kjøpe meg iphone 4 da, og det er noe jeg spesielt gleder meg til.

Skulle gjerne ha skrevet at dere skulle komme å se på meg, men jeg legger verken ut adresse eller kirke. Dette fordi at jeg ikke kan se hvem som leser bloggen min!

Nå skal jeg snart opp til pappa sammen med mamma for og spise pinnekjøtt med alle samlet. Skal bli godt å se Morten igen etter 3 måneder, heheh.

utdrag + bilder - påsken 2012

Trekker ut hovedting fra uken, og legger til et bilde som handler om det.

  • Morderen- Den leken vi lekte som gikk over en hel uke. Hvis jeg for eksempel skulle drepe Synnøve da, noe jeg engang skulle. Hun skulle opp og hente flasken sin, en kveld når alle var samlet i stuen og sang og sånn. Så ble jeg med da, og siden ingen var i nærheten la jeg hendene mine på skulderene hennes og sa "du er død" og da var hun ute av leken. Men det kan ikke være noen andre i nærheten når du dreper en person, fordi da vet den og den prsonen at du har drept den og den. Så det er også litt vanskelig, sykt gøy, og nervepirrende.
    Jeg skulle ta bilder av hytten, og rett før Synnøve kom ut i spisestuen, ble jeg drept av Henriette.
  • Oskar- En kjempe snill gutt. Jeg har plaget han veldig mye, og det er sinnsykt tidig. Jeg husker når jeg låste oss inne på badet for å ta speilbilder. Fjortiss. Hehe. Men han er veldig snill da. Og jeg har jo vært snill med han også, siden jeg var englevakten hannes.
  • Badstu - Meg og en hel gjeng med jenteledere samlet oss i badstuen. Det var utrolig koselig, og kjempedeilig.. Så var vi i boblebadet. Men det måtte vi ta etter tur, fordi det var ikke plass til alle. Har desverre ikke bilder fra det da, men kan ta inn bilde av gjengen jeg var der med. Sinnsykt fine jenter, som sang for alle medlemmene påskeaften!
  • Påskeaften - Da sminket jentene seg, og alle gikk i hvite skjorter. Det var underholdningskveld, og over ser dere jentelederene synge for oss 4 medlemmer. Under fatene ved påskemiddagen, lå det lapper med ting vi skulle gjøre under måltidet, og jeg skulle flørte med nærmeste motsatte skjønn, som til slutt ble Ole. Han ble plaget av folk som hadde lapper som sa at de skulle knappe omm skjorten på en gutt. Så han flyttet seg. Og jeg som er så snill, flyttet meg med han. Så da endte vi opp litt bortenfor hovedbordet. KOS.


 

Har hatt en aldeles minnerik uke. Diggit.

TUSEN TAKK FOR HERLIG UKE ALLE SAMMEN!

Avreise

Hei alle sammen.
Nå har jeg hatt en følelsesmessig og fantastisk helg. Nå nærmer det seg avreise med stormskritt. Jeg har blitt mye mer venn med alle, og syntes turen var 100 prosent verdt pengene. I dag har vi hatt flasketuten peker på, nsp og spist fastelavensboller. Nå spiller vi litt, så er det siste pakk, så drar me. Vi snakkes senere.

tensing

Hei alle sammen.

Nå har jeg akkuratt vært i tensing. Det er utrolig herlig og endelig kunne ta seg ut, og være i den kirken du aller helst ville være i. Jeg trivdes ikke der jeg gikk først, men nå? Nå har jeg ikke ord!

Jeg skulle forklare veien til Nattland skole, paradis og os! Jeg besto på alt uten om nattland! Hahah! Jeg har så avansert forklaringer, haha.

Men jeg elsker meg der jeg er nå! Det er kjempemorsomt!

(BLOGG.NO LASTER IKKE OPP BILDER, BEKLAGER SÅ MYE)

bildet er fra google! (som heller ikke blir lastet opp, eller det viser ikke) fml

freak

Hei alle sammen♥

Har herved bestemt meg for og begynne på freak. Trives ikke så godt på tensing, selvom jeg har skikkelig dårlig samvittighet for at jeg ikke går der. Har liksom gledet meg, men etter musikalen og øvingene til den, har jeg innsett at jeg passer ikke til tensing. Vil heller kose meg med en god vaffel på freak med de jeg egentlig er med på tensing, som ikke går på tensing lenger. Musikalen.. jeg syntes den var gøy og fremføre, men og øve var utrolig slappt og kjedelig. Det er vel det man gjør på tensing, eller hva? synger og øver? Jeg tror det.

FREAK/KLUBBEN HAR HERVED ET NYTT MEDLEM! 

Hva syntes du om mitt valg?
Passer du til tensing?
 

årstahiti

Hei alle sammen. 

Som dere ser, har jeg ikke blogget i helgen. Det er fordi jeg har vært på årstahiti sammen med 3 andre konfirmanter og en del ledere. Vi var 13 totalt. Har hatt en utrolig koselig helg, og denne gangen blir det skrift isteden for bilder. Finner ikke kameraet mitt.

  1.  Da dro vi. Vi gikk igjennom skogen i stommane mørke. Eller først var det lyst, men så ble det mørkt til slutt. Det  regnet noe så vanvittig mye. Nå vi endelig kom frem, etter to timer kanskje, skulle vi endelig ta av oss de våte klærene  og kose oss i varme nye reine klær. Arhh, herlig!♥     tror du...  Alle klærene våre var klissvåte!! Jeg fant ullet mitt i sekken, det var det eneste som ikke var vått. Så det gikk jeg rundt i. Litt etter vi hadde spist meksikansk -tomatsuppe samlet alle seg i vårt rom. Eller de fleste.  Så snakket vi om... eh ja, masse rart egentlig! Så på kvelden spilte vi kort, og koste oss. Vi var en trøtt gjeng som gikk og la oss. Endelig skulle jeg sove liksom. Helt til jeg så at sengetøyet var vått. FANTASTISK .. irriterende.. Hvorfor glemte jeg og sjekke det? Akkuratt det liksom?  Så.. jeg sov i halvvåte sengklær. Men tro meg, jeg hadde på ull og sokker!!!!! Så dagen etter var sengen tørr.

  2. Da våknet vi, spiste frokost og gikk i gang med oppgavene våres. Jeg hadde bare 1 oppgave og det var og lage lunsj, og det var jo ikke før halv ett, så jeg hadde fri frem til da, + etter det! Noen måtte kutter trær, andre male. Noen måtte tømme båtene for vann. De var 5 cm kanskje fra og gå under. Fikk jo helt sjokk. Men så spilte vi kort, og koste oss på dagen. Så spilte vi kimes(?) hele dagen, og da mener jeg .. hele. Det gikk kun i kimes, og ingen fant tegnet til meg og Cecilie. Vi eier! Så vi spilte på kvelden, og da byttet vi lag. Så jeg ble med Eirik. Så spilte vi. Så gikk vi ut for og leke gjømsel. I stommane mørke. Koselig det, eheh. Emil fant ikke ut hvem jeg var fordi vi var tre stykker med blå jakker, og jeg skjulte trynet mitt. ahha. Så gikk vi inn og hadde andakt (noe gude greier♥) Og etter det lagde vi kakao og krem. Klokken halv ett om natten liksom. Vi hadde ikke sukker, så kakaoen smakte bæsj!! Men vi fant noe søtningsmiddel, så det tok vi oppi. Så spilte vi en runde gris, og jeg tapte. Så sa Robin: Kan jeg gi noen en utfordring? Så jeg sa JA MEG! Så sa han: Okei, du skal spise en spiseskjei  med kanel. Jeg tenkte at det ikke var så gale, så jeg tok utfordringen og spise en spiseskjei med kanel. ÆSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSJ! Det var drit ekkelt! Helsikken! Og Andreas tok utfordringen med og spise bakepulver. Han kastet det omtrent i munnen, og spyttet det ut på popkornet vårt. Var ikke så mye igjen da, men hehe. Jeg holdt ut lengst med og ha det i munnen! Men jeg spyttet også det ut. Så spillte vi kort igjen.. Helt til vi la oss, i to - halv tre tiden.  

  3. Meg, Cecilie og Celine våknet litt over ti, for og lage frokost. Så gjorde vi oppgavene våre, og spilte kort. Så dro vi med båten hjem i halv ett tiden. Kvart over tolv halv ett!

Har hatt en fin helg! :D


Nå venter jeg på.....


i posten!

GLEDER MEGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Konfirmantpresentasjon-gudstjeneste

Hei alle sammen.

I dag har årets fridalen-konfirmanter blitt presentert. Flaut, men koselig. Nå venter jeg på mamma, så skal vi dra og vaske. Når vi kommer hjem igjen skal vi spise fårikål med pappa. 

Her er dagens antrekk:Og rett etter jeg kom hjem skiftet jeg for og dra og vaske:Og når jeg var innom pappa iste, så fant jeg en pakke til meg fra Max Factor. Jeg er en av de heldige 2000 bloggerne som får den pakken tilsendt. jihuuu! Skal blogge om den senere :)

Snakkeeees

SKOTNES / ÅRSTAHITI

Hei alle sammen.

Som dere kanskje vet var jeg på leir i helgen. Det var jeg veldig negativ til, men endte opp med og være kjempe kjekt. Det var så gøy du aner ikke.

Orker egentlig ikke og skrive så mye. Men på fredag når vi kom, fikk vi utdelt rom. Mitt rom var det første. Jeg sov sammen med Kari, Victoria og Theresa. Vi var også de som lagde middag den kvelden. Samme kvelden hadde vi 50-leken. Orker ikke forklare annet enn at det ligner litt på orientering. Min gruppe vant. Så hadde vi litt gudepreik samme kvelden. 

Lørdagen var enda koseligere da vi øvde på sanger til gudstjenesten, og til korslaget som vi skulle fremføre om kvelden. Så hadde vi uteaktiviteter. Jeg var i robåt med Sofie, Theresa, Ragnhild og Lotte. Kos! Vi skulle egentlig fiske men vi gadd ikke. Så rodde vi sammen med noen andre gutter, og det gjorde det litt morsommere, selvom vi prøvde og holde oss unna dem. To båter, uknow.
Om kvelden framførte vi låtene våre, og gjett hvem som vant. Heh, min gruppe!  Fantastisk!!

Søndagen var vi i gudstjeneste og så reiste vi hjem. Her er bilder:
40 bilder holder?

sorry for at noen ble store og noen liten!

VI SES PÅ MANDAG

I morgen reiser jeg på konfeleir. Får ikke internett tilgang, og får ikke blogget før mandag. Vis dere LOVER og ikke forlate meg, (noe som jeg kan se) Lover jeg tidenes konkuranse her på bloggen. Prisen på klesplagget er 400 kr. Håper dere ikke stikker deres vei, for det ville vært trist.
Vi snakkes!

 

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

hits