konkuranse tid

KONKURANSEN AVSLUTTES I MAI EN GANG!

Hei alle sammen!

Nå er det på tide med konkuranse! En enkel konkuranse, med stor og dyr nok premie. Premien koster 399 kr, og er kjøpt på Loaded. Det er en grønn genser, i str small!

Det eneste du trenger og gjøre, er å like fanpagen min HER, og kommentere at du er med. Husk mail da, så jeg kan kontakte deg om du er den heldige vinner.

Jeg har genseren selv i rosa, og den er utrolig behagelig å ha på!

Jeg vet ikke enda når jeg trekker, men ønsker dere alle lykke til!

VINN IPAD 2 ENKELT

Trykk på linken, og så enkelt er det. Svar på et spørsmål og sett inn mailen din. Woops, så har du deltatt! Jeg har deltatt.

http://www.news2post.no/?id=konk&ref=722923 VINN IPAD 2 ENKELT!!!!

Skal du?

 

Stine Vant.

Gratulerer til Stine.

Jeg har allerede kontaktet deg.
Er med i konkuranse

HER ---> http://villbassen92.blogg.no/1327074278_vinn_nettbrett.html

Du kan vinne et NETTBRETT!

NEVER SAY NEVER.

Vinn tatto

Hei alle sammen!

Kjører en pitteliten konkuranse jeg nå. Den er så enkel, at det er gjort på få sekunder. Det eneste DU skal gjøre, er og skrive e-post adressen din i kommentarfeltet vis du, enkelt og greit, er intrisert i dette.

Skriv deg inn!Liten premie, JA, men derfor trenger du ikke å gjøre noe. Bare skrive eposten din, sånn at jeg kan kontakte deg om du er den heldige.

OBS!!! - EN KOMMENTAR HOLDER!
Ikke kommenter flere ganger om hvor mangen ganger du må melde deg på! LES DETTE, og så vet du det!

ANNEN AKTUELL INFO:

  • "Konkuransen" pågår til 19. Januar, vis folk har meldt seg på. 
  • Konkuransen taes ikke inn igjen fordi at bare 1 har deltatt. Vis bare en deltar, får denne personen dem!
  • Vis over 10 stk deltar trekker jeg med random.org.
  • Disse tattosene er fra Gran Canaria!

 

LYKKE TIL!

med i konkuranse

Hei alle sammen!

Ville bare skrive at jeg er med i en konkuranse på minlilleverden2.blogg.no. Trykk her for og komme direkte til konkuransen! <3

 

Premien er verdt 900 kr.

Er med i konkuranse hos oanda.

Hei, nå er jeg med i en konkuranse hos oanda.blogg.no, der du kan vinne sminkeprodukter o.l for 600 kr. Delta du også. Trykk her.

Vi snakkes senere! 

vinneren av konkuransen

Hei alle sammen.

Da trekker jeg vinneren av konkuransen av et iphone 4 deksel. Konkuransen har vært aktiv i 1 måned om 2 dager, med 10 påmeldinger.

Det går ikke an og sjekke om vinneren har likt facebook siden min, så jeg stoler på vinneren. Nå tar jeg et valg om og stole på den personen. Det er ikke lett for meg og stole på folk, men jeg tar en sjangse. Vis vedkommende ikke har likt siden, syntes jeg det er rart om h*n klarer og leve med det på samvittigheten.

And here we go:

VINNEREN ER:
:
:
:
:
:
:
:
:
Tinh Le.  

Gratulerer så mye til deg!
Du må ta kontakt med meg på helenebieber2011@hotmail.com!

Igjen, gratulerer. 

 

KONKURANSE - VINN IPHONE 4 DEKSEL Hei alle sammen.

Da kjører jeg en ny konkuranse. Denne gangen kan du vinne et rosaglitret iphone 4 deksel. Følte jeg måtte gjøre noe for dere siden .. dere har kommentert litt oftere i det siste, og fordi den bare ligger  på rommet mitt og brukes ikke. Den er nesten sponset fra mirabling. Da jeg ble sponset fikk jeg to, og to til og konkurrere ut. På helenebieber konkurerte jeg ut to, så fikk Trina et som sommergave. Nå har jeg et igjen som jeg ikke trenger, og det er jeg villig til og dele ut til nettopp en av dere.

Det du må gjøre for og delta er:

1. Like facebook siden min. Trykk her.
2. Skrive en kommentar at du har gjort det, med facebook-navn, slik at jeg kan sjekke at du har likt den. Vis du ikke har likt den, trekker jeg en ny vinner.
3. VALGFRITT- Skrive et innlegg på din blogg med link til dette innlegget. Ikke større vinnersjanse, men hadde vært fint om du gjorde det. Legg gjerne igjen link til ditt blogginnlegg  i kommentaren. DERE KAN KUN MELDE DERE PÅ EN GANG! ALTSÅ KUN 1 KOMMENTAR!

NBNBNBNBNB:
VIS DU IKKE SKRIVER FACEBOOK NAVN, ELLER IKKE LIKER SIDEN ER DU DISKVALIFISERT. Er så utrolig lei av at folk tror de leser reglene godt nok, men så glemmer de faktisk og gjøre halvparten. Pass på og ha lest hva du må gjøre, for legges ikke facebook navn igjen, kan jeg ikke sjekke deg! 

Lykke til.

Noe du ikke forsto nå? -----> helenebieber2011@hotmail.com. Sjekker mailen vær dag. Du får svar innen 24 timer. 

Konkuranse

Legges snart ut en ny konkuranse. Jobber med innlegget nå.

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

hits