tar pause fra bloggen

Hei alle mine kjære.

Nå tar jeg en pause fra bloggen. Jeg orker ikke og tenke på bloggen nå. Det skjer litt ting, lekser og jeg bare orker ikke. Jeg holder meg til mitt en liten stund. Er mye mer sliten for tiden. Så vet jeg ikke når jeg er tilbake. Men følg med på facebook siden min. Den finner du HER, så får dere alle vite når jeg er tilbake!Blir sikkert ikke lenge vekke. Er sikkert bare vekke til helgen eller noe sånn.

Snakkes inntil da!
Glad i dere <3

 

quotes

Hva syntes du om quotesene?

godnatt♥

smile to peace // I pray

  • 29.01.2012 kl.22:26 i musikk


must have

Redigerte sammen en liten video på mitt kjære picnik!

picnik.com

  • 29.01.2012 kl.21:58 i Sorg

Hei, alle sammen.

Take heed! Picnik is closing this April!

 

Picnik is moving its easy yet powerful photo editing tools to Google+. But Picnik doesn't end until our last day of April 19, 2012.

So in the meantime enjoy all of the Picnik features, including Picnik Premium, for free!

Ja, som dere sikkert merker så skal picnik.com legges ned, noe jeg syntes er utrolig dumt. Jeg er altfor avhengig når jeg redigerer bilder og lignende. Det eneste som er positivt med at picnik skal legges ned nå, er at man får bruke det som egentlig koster penger, gratis. Men det varer jo ikke akkuratt evig. Årh, jeg kommer til og savne det! Gruer meg skikkelig til 19 april!!!

 

oppskriften til Maria

Her har du oppskriften Maria:

Ingredienser

Ca. 450 g Oreo Cookies
100 g smeltet smør
2 pk Tine kremost naturell (eller 1 pk Phildelphia 225 g) myknet
2,5 dl melis
ca 3,5 dl piska krem (skal opprinnelig være den amerikanske cool whip, men den er umulig å spore opp i Norge! Jeg har vært overalt for å prøve å finne! Jeg har brukt Menkomel Whipping i stedet, men du kan også bruke helt vanlig kremfløte)
2,5 spiseskjeer sukker
1 pose sjokolademousse Toro
3 dl melk til moussen (jeg har brukt 2 dl lettmelk og 1 dl helmelk)

Tilberedning

1/4 del av oreokjeksene legges for seg i seg i en skål og brekkes opp i småbiter. Ta restene av kjeksen og putt i en pose, og smuldre de opp til veldig små biter. Smelt smør, og hell det over kjekssmulene i en bolle og bland det godt til det kan smøres ut i en form. Bruk en 24 cm rund form.

Miks kremosten med melis med en miksmaster så det blir en luftig og kremete masse. Bland krem med sukker, og bruk ca halvparten av den stivpiskete kremen til å røre forsiktig inn i den ferdige ostemassen. Smør massen over kakebunnen og legg oppi halvparten av kjeksbitene du har satt til side. Sett i kjøleskap 30 minutter.

Lag sjokolademoussen i henhold til pakningen. Jeg har erstattet 1 dl av melken med helmelk, men det er valgfritt! Rør inn de siste kjeksbitene i moussen. Smør massen over kaken og sett i kjøleskap ytterligere 1 time. Legg et lag med krem på toppen til slutt, og pynt eventuelt med flere kakesmuler eller lag et mønster med vanlig sjokoladesaus.

La kaken stå avkjølt ytterligere noen timer, og aller best blir den om den får stå nesten ett døgn før man skjærer rundt kanten og løsner formen og spiser.

 

OPPSKIFTEN SOM VI BRUKTE ER FRA MINEOPPSKRIFTER.NO/OREOKAKE!

lager headere

Hei alle sammen.

Nå siden jeg har utviklet meg med headere, lager jeg gjerne til alle dere der ute. Hvis noen vil ha header kontakter dere meg på facebook - Helene Seim, eller mail helenebieber2011@hotmail.com.

Så tar vi det derfra.Det er to som jeg har laget.

Jeg er veldig glad i å lage sammenhengsbilder, slik som de to over. Så ja. Da trenger jeg minimum 2, helt 3-4 bilder.
Så må det være sånn at alle bildene har samme farge, at feks, det ene ikke er lysere pga blitz eller noe sånn.

Men bare ta kontakt!

 

nytt design igjen

Jeg prøver virkelig å finne et design jeg liker, men liksom ingen har det perfekte. Men dette kommer jeg forhåpentligvis til og ha en god stund til.

Oppdaterer dere i morgen, jeg er hemsetrøtt!godnatt♥
kvelden bringer på

Hei alle sammen.

Nå er oreokaken ferdig. Men den er ikke klar til å spises før i morgen egentlig. Så vi får se om vi klarer oss. Nå har vi spist taco, og er klare for film snart, og godteri.

Så det at her har dere litt bilder fra i kveld:Lysbildene er laget med en lommelykt. Takk til Trond, verdens beste fetter, som lærte meg hvordan man gjorde det!

Det siste lysbildet , der står det LOVE. V'en er litt utydelig, men den står der med hjertet.

Hva syntes dere?

Gjentar at Synnøve ikke er fotogen, og ville ikke bli tatt bilder av!!

tacokveld & photoshoot

Hei alle sammen.

Det ble ingen senter på oss i dag. Vi orket ikke en drit før halv tre, så da dro vi og handlet litt på europris, rema 1000 og kiwi. Vi var hjemme igjen rundt fem. I sekstiden begynte vi på oreokake. Den er egentlig ikke ferdig før i morgen, men vi skal spise litt kveld, vis vi orker. Den er ekstremt mektig.

Iste var meg og Synnøve ute og hadde photoshoot i snøen. Vi har tatt mangen kule bilder med refleksen min. Så senere i kveld skal vi se på alvin og gjengen, mens vi spiser deilig taco. Så er det godterikos.


gammellttt.

Hva skal dere i kveld?

Ha en fin kveld videre♥

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

hits