justin bieber 18 år

Kjære Justin Bieber, dette er for deg.

Jeg elsker deg. Du har forandret livet mitt totalt. Det begynte faktisk det året du var 15, i februar. Mellom januar og februar. Det er noen år tilbake det. I 2010? Uansett. Det begynte med at jeg og noen andre skulle synge down to earth på skoleballet i 7'ende. Det ble ikke noe av, for musikken klikket. Men det var da, det var da jeg falt for deg. Med årene har jeg bare rett og slett begynt og like deg mer og mer, og nå er du en av de aller viktigste personene i livet mitt.

Jeg husker jeg feiret 16 års dagen din. Så stolt liksom. 16 år. Så i fjor feiret jeg 17 års dagen din. Herregud så stor du ble da. Nå skal jeg faktisk feire 18 års dagen din, IDAG.

Du har gjort så utrolig mye med livet mitt. Forandret på alle måter. Du har fått meg til og virkelig forstå at jeg aldri skal si aldri. Jeg skal tro på meg selv, jeg skal tro at jeg får det til, fordi du gjorde det. Jeg har i det siste vært meg selv, one and only my self. Og det kan jeg takke deg for.

Du har kommet så utrolig langt på bare 3 år! Du har den mest sette videoen på youtube, du har over 50 millioner fans, du har det fineste smilet i hele verden, og du elsker fansen din. Du vet at du står på den scenen takket være fansen din. Jeg kan ikke telle på fingrene og tærene og tennene tilsammen på hvor utrolig mangen ganger du takker fansen din! Du er en utrolig fantastisk person!  Jeg elsker deg så høyt. Jeg kan godt innrømme at jeg sitter å gråter nå! Jeg tenker på alt du har klart å gjøre. Tusen takk Justin!!

Jeg vil gjerne la en av min venn, min norske belieber få gi deg noen fantastiske ord på dagen din:

Justin, you are a super nice person who cares about all his fans, friends and everyone in the family. You are a boy who has an incredible charisma. Today you are 18 years old. hope you do not forget your fans and your beliebers because you're 18 and you can take your own decisions. For me you can not be described in words. You make me feel special and you have given me self-confidence, and made me appreciate every little thing in life. Won me and love, made me believe and live up to my dream. I hope it once may be true. The dream is and meet you Never say never right? many in my family and many of my friends say it never would happen. but I have faith and it is only because of you, THANK YOU

Today you're 18, amazing to think that 18 years ago on London Judes Hospital in 2nd floor in room 126 the best boy in the world. For me, it iværtfall.Du must have a super day today, Justin, enjoy lots of super øsnker you all well today and the rest of your life


Thank you for everything you do for me and millions of other girls, and boys. For funds for orphanages for charity. You also have a super mom that I want to thank. for all the nice things she has done for you. I love you Justin if you ever wanted to understand how big a fan I am, I hope you would follow me on twitter @ charlottedid and meet me in real life

Thank you, for everything

PLEASE FOLLOW @charlottedid ON TWITTER!

 

I REALLY LOVE YOU, MY BOY. I'LL CRY FOR YOU!!!

ryddaa

  • 29.02.2012 kl.17:06 i Dagens

Hei alle sammen.

I dag har jeg bare brukt dagen på å rydde. Jeg var så jævlig lei av å komme inn på rommet å måtte balansere mellom den og den tusjen, chipsbiten og sjokoladen. Så var jeg lei av rotet på pulten min. Og alle klærene på gulvet. Så jeg ryddet alt, og støvsugde samtidig som jeg omøblerte litt. Er mye mer fornøyd nå. Skulle henge opp veggmotiv som jeg vant på en blogg, men som ble helt ødelakt før jeg fikk brukt det. Jodaa.
Jeg er hvertfall fornøyd med rommet mitt nå. Eller.. Det er hvertfall mye bedre enn det det var. Det så helt jælvig ut underveis. Sykt at jeg i det hele tatt gadd å begynne. Holdt på i minst 3 timer. Men nå er jeg færdii.


chillern på skrivepulten med flatskjerma på. PULTEN STO UNDER VINDUET FØR VEL Å MERKE.

flink jentee.. Fortjener noe sukker etterpå. Har vært sykt flink etter jeg var hos homeopat i går. Har sånn der jæla betennelse i bukspyttkjertelen og går på medisin. That's why jeg har spist så mye sukker. Fordi at når bukspytt tingen er "ødelagt" kan ikke den registrere hvor mye sukker jeg har i meg, og dermed har jeg bare spist å spist. Var også på grensen til sukkersyke, så jeg må roan litt. Har allrede begynt. Sykt flink syntes jeg! Er proud! Men fortjener jo litt etterpå, men vet ikke om jeg gidder å kjøpe. Det er jo bare TUUUUUUUULL!

Seim

03 - Et bilde av din mobiltelefon.


er så utrolig lei. lengter etter iphone 4. har gjort det en stund nå. 2 måneder!!!!!! så skal den være i boks.

ha ein fin dag!

drittkommentar


/passende sang/

Før jeg begynner innlegget ville jeg bare si hvor utrolig lite jeg bryr meg om drittkommentarer. Jeg skriver dette innlegget fordi jeg syntes det er så utrolig morsomt. Dere tror kanskje jeg skriver innlegget fordi jeg blir utrolig såret og lei meg, men nei. Jeg takler det helt fint.


Det er veldig lenge siden jeg har fått en drittkommentar. Noe jeg selvfølgelig syntes er bra. Så jeg ventet egentlig bare på den. Jeg husker veldig godt for rundt 1 år siden eller noe sånn. Kanskje to år. Men uansett. Da lagde jeg en video om at jeg hadde fått stygge kommentarer, fordi jeg var så lei. Men nå har jeg ikke fått det på lenge, og på den tiden har jeg lært å bli selvstendig og tøff. Jeg står for mine meninger uansett. Hvis dere vil se den gamle videoen, så trykk her.

Så du anonyme. Du kaller meg feit. Men du vet vel at jeg faktisk er ganske tynn i forhold til andre som faktisk er feit. Fordi om jeg ikke trener og er veldig lat, betyr det ikke at jeg er feit. Det er egentlig ganske frekt av deg å si, men du skal vite at jeg ikke bryr meg, selvom jeg skriver innlegg om det. Syntes bare du skal si din ærlige mening, som kanskje er nettopp det du skrev, men du er for FEIG til å si det med ditt navn. Men gjør som du vil. Ditt problem, ikke mitt.
Tenkte bare å stikke innom politiet i morgen for å finne ut hvem du egentlig er. Skal jo til byen uansett. Har jo ip-adressen din! Gleder meg til å vite hvem du er.

 

Seim

kjole vs kjole

Hei alle sammen..

Jeg tenkte å vise frem mine sommerkjoler, og ha en liten vs, om hvilken dere liker best. Den som dere liker best kan jeg ta orgentlige bilder av, så dere får se den orgentlig :-)


Det er 5 forskjellige som dere kanskje ser. Jeg liker best nr 1.
Noen har bare to bilder, og noen har tre. Jeg vet det.
Hvilken liker dere best?

02 - Hva er i vesken din?

I vesken min har jeg tyggis, speilrefleksbagregntrekk og lommebok. Hadde også medisinen der, men den er tatt ut nå.

Har ikke minnekortet mitt, tror mariam har det, så kan ikke ta bilder til dere!


sommerfuggel i vinterlaaaaaaaaaaaaaaand. ←har den på hjernen.

egon

Hei alle sammen.

I dag når meg og Mariam var i byen dro vi til egon for å spise. Kan ikke få sakt hvor mye jeg angrer. Greit at vi skjemmer oss vekk et par ganger, men når vi hverken likte maten som vi bruker å elske, eller bli mett, og vi har betalt 260 for maten, da kan de dra seg langt. Skal aldri mer dra på egon for å spise biff i hvertfall.

Etter det dro vi til bussen, der bussjåføren var så teit mot meg, at han dummet meg ut. Faktisk veldig flaut. Så dro vi til meg og så en episode home and away, og ti episoder hotel cæsar. Nå er Mariam akkuratt gått, og jeg skal snart legge meg. Skal til homeopat i morgen, vennligst ikke spør. Etter det skal jeg kanskje møte Mariam i byen, så gjør vi noe å sttikker hjem.

Vi snakkes.


Må si jeg føler meg skikkelig proff med speilrefleks asså. #whodosentlovemirror'pictures

 

Hva har dere gjort i dag?
Hva skal dere i morgen?

Seim

01 - Et bilde av deg, tatt i dag og antrekket du hadde på i dag.

Begynte i dag allikevel.

Drar til byen med mariam nå!

SNAKKES

 

30 days challenge

01 - Et bilde av deg, tatt i dag og antrekket du hadde på i dag.
02 - Hva er i vesken din?
03 - Et bilde av din mobiltelefon.
04 - En dag i livet, bilder tatt hele dagen.
05 - Et fotografi av deg selv for to år siden.
06 - Et fotografi av deg selv uten sminke.
07 - Et bilde av deg selv, ikke tatt av deg.
08 - Et bilde av noen du har lyst på i øyeblikket.
09 - Hvilke blogger leser du.
10 - Ditt drømme bryllup.
11 - Et bilde av varen du sist kjøpte.
12 - Din favorittfilm.
13 - Hva du ønsker mer enn noe akkurat nå.
14 - Din nåværende ønskeliste.
15 - Det vakreste bilde av din beste venn.
16 - Noe du angrer på.
17 - Et TV-show du for øyeblikket avhengig av.
18 - Et bilde av huset / leiligheten.
19 - Et bilde av din håndskrift.
20 - Et band / artist ikke mange vet om, men tror du burde.
21 - Et fotografi av den delen av deg som du misliker mest.
22 - Et fotografi av den delen av deg som du liker best.
23 - Den neste planen du har kommer opp at du er virkelig begeistret for.
24 - En sang som passer til humøret.
25 - Et fotografi av den byen du bor i.
26 - En kjendis du ikke liker, og hvorfor.
27 - Et bilde av ditt favoritt element av klær.
28 - En tegneserie som du vil elske å møte i det virkelige liv.
29 - Hva er i din sminkepose?
30 - Et fotografi av deg selv tatt i dag + tre gode ting som har skjedd i de siste 30 dagene.

 

JA. Gleder meg til å begynne. Begynner i kveld.

blir vekke i dag

  • 26.02.2012 kl.12:35 i chill

Hei alle sammen.

Nå har jeg absolutt ingen blogglyst, og sier at jeg trolig ikke kommer til å blogge i dag. Været er fint i Bergen, og jeg skal gjøre andre ting.

Skal ha fotoshoot, så de bildene kommer kanskje i kveld, mest sansynelig i morgen. Vi snakkes!


trøtt, stikende og fettete hår. diggit!

dritdeilig og tenke på at det er vinterferie nå.

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

hits