hei igjen

  • 31.03.2012 kl.22:37 i Dagens

Jeg vil beklage for ekstremt elendig blogging fra min side. Jeg har hatt blogglysten på bunn, og har rett og slett gjort andre ting. Ikke at jeg vet hva liksom, men noe annet enn blogging. Plutselig så hadde jeg ikke blogglyst lenger liksom. I dag har jeg vært på Lagunen med Synnøve. Jeg fant en sinnsykt fin kjole på en butikk. Den var helt sykt nydelig. Liksom hvit oppe, så svart kort skjørt nede med blomster på siden. Kjærlighet ved første blikk. Den var ekstremt vakker. Kostet 800 kr. Jeg skal snakke med mamma angående konfirmasjonen.

I morgen er det å pakkepakkepakke, før det er avgårde til Hemsedalen 09.30 med tog mandag morgen. Gleder meg. Men jeg er som mamma - vil egentlig ikke reise, men finner ut på turen at hvis jeg ikke hadde reist hadde jeg angret fordi det var så gøy. Always.

Denne lørdagen har gått til sims 3 - hei avhengighet. Og så har jeg sotte på tuppen av sofaen fordi Espen satt seg rett vesiden av meg, og pushet meg til siden mer og mer hele tiden. Har vondt i ryggen akkuratt nå. Men så siden jeg har søge på bloggingen, kommer det ferske bilder av meg, selvom jeg ikke er særlig fin.. heh. Men jeg gikk sånn på lagunen, så hva kan skade med og legge ut bilder her? HAHA.

På lagunen i dag kjøpte jeg godteri for 171 kroner også. Stolt. Not, jeg har jo ikke godt av det? Men det er ikke bare til i kveld da. Det er jo til hele neste uke, både til fellesen og til meg selv. Har sikkert enda mer enn jeg egentlig skal ha, fordi jeg var til tannlegen på torsdag og strammet strengen. Klarer ikke spise så mye, at the momentåå.
Tannlegene strammer til kun for og se oss lide skikkelig. De smiler sikkert under den ekkle masken ........... URETTFERDIG

Vi blogges!

bildanbildene dine synnøve


Det var lekkert dekket på må jeg si!
Håper dere hadde en fin kveld :*

Trening

  • 27.03.2012 kl.18:02 i TRENE

Idag har vi hatt kickboksing i gymmen. Trente skikkelig hardt, og ikke nok med det, men jeg har faktisk løpt i ti minutter i fart 8 i 11% oppover bakke av 15%, tatt ti push ups og ti sit ups. Samtidig har jeg løpt en runde rundt i Fridalen. Nå skal jeg slappe av og se Home and away før jeg tar en deilig dusj. VELFORTJENT!

Tatt imens jeg løp.

anbefaling: parfyme

Hei alle sammen.
Nå nærmer det seg påske, og ferie. Jeg tenkte i forbindelse på snart ferie og mitt humør, og ta meg tid til å skrive en anbefaling til dere.  Har vært veldig slapp på bloggingen i det siste, men jeg venter fortsatt på nytt design. Men here we go.


SOMEDAY

Parfymen er fantastisk. Den lukter sommer, og den er så frisk. Den er på en måte en litt sterke parfyme så du slipper og ta så mye på, for at det skal holde dagen ut. Når jeg bruker parfyme, bruker jeg kun someday. Jeg er stolt av og ha den på meg.
Designet er kjempe bra også. Esken, den bare får meg til å elske parfymen enda mer. Og den blomsterkorken. It's my life. Jeg betalte 418 med porto og den teite fortollingen som sto at ikke var med, for 50ml. Men det er absolutt verdt hvert eneste øre.

 

Håper dere trives like god med deg som meg!!

Mattetimen

  • 26.03.2012 kl.13:52 i Skole

Hei dere. Nå sitter jeg i matten. Skikkelig digg. Vi har om sansynelighet. Koselig. Not. Vi er ferdig om en halvtime og ti min. Snakkes later

Sønnæve

Hei dere.
Har tilbrakt dagen i kirken i dag. Fra klokken 16 til 20.45. Minst fire timer. Har også hatt en nydelig vellykket helg med allerbeste jenten, Synnøve. Vi skal på kino på fredag/lørdag, før vi reiser en uke til Hemsedal med verdens beste mennesker, nemmelig kreating/tensing. Skal bli helt sykt festlig. Men nå sier jeg god natt og til lykke med en ny arbeidsuke/skoleuke.

dagens outfit 240312

Hei dere.

I dag har jeg gjort litt forskjellig. Ungått dataen, og nøte været. Jeg har vært og kjøpt ny vaskemaskin med mamma, plukket ut bildene mine fra elkjøp, og besøkt mannsverk. Skulle egentlig til byen, men Synnøve var litt treeg. Men vi fikk gjort andre ting da.

Bukse Cubus // Genser Cubus // Veske Kapphal

Nå skal vi kose oss med kvelden er din!

ai se eu te pego

Tøffeste sangen, haha. Hørte den for første gang på radio for 1 uke siden. Har letet etter den siden da. I morgen skal jeg til byen med Synnøve og Mamma. Har dere sett Bergen? DET ER STJERNEKLAR HIMMEL og folk går med t skjorte. Deilig...

Michel Teló: Ai Se Eu Te Pegoja giddsje blogge orentlig før jeg får designet. Jeg får ikke kontakt med dem på facebook............ Har liksom ikek blogglyst når jeg vet at et nydelig design står i vente.. Vi får se. BYE

MED I KONKURANSE

Jeg er med i en konkuranse der du kan vinne et sims 3 spill, noe som passer meg perfekt. Det er til og med nøyaktig det spillet jeg ville ha kjøpt nå som neste utvidelsespakke, men som ikke er muligheter for fordi jeg ikke har jobb lenger. Jaja, håper virkelig jeg vinner, da ville jeg blitt superglad♥

Trykk HER eller på bildet for å komme til konkuransen!

TRYKK HER for å komme rett til bloggen.

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

hits