hadet helenedrew

Jeg sier opp!

Jeg gidder ikke mer. Jeg regner med det er noe jeg gjør feil ved denne bloggen. Jeg starter på ny. Er også lei av at jeg aldri får kommentarer osv, så nå starter jeg helt på ny på en ny blogg- og tar med meg det jeg har lært herfra. Tror hvertfall jeg skal roa'n litt med kategoriene, hehe. See you there. I hope!

Hva har jeg gjort feil ved denne bloggen?
Kommer du til og følge den nye- som du finner h e r

justin bieber til norge - det beste

Hei alle sammen!

Nåå vet dere vel at Bieber kommer til norge i Mai? Den nyheten trodde jeg først ikke på, men når jeg faktisk så at alle skrev det, og at det bare virket så sansynelig, da begynte jeg å tro på det. p4 har sakt det, vg.no skrevet det. Nå venter jeg bare på dato, og hvor han skal, så skal jeg bestille flybilletter. 

Han skal ikke ha konsert, han skal bare snakke om hans nye album. Men han sier at han vil tilbake igjen her under turneen. Jeg gleder meg kjempe masse til han kommer!

Og så kom jeg over denne:

 

Den gutten? JEG HAR IKKE ORD! 

jeg sier bare gjtrnhbgtgjbtrg = så sykt deilig på belieberisk

stikkær på fest

Hei og hade egentlig - til alle sammen.

Nå skal jeg på fest. I kirken.. Jeg tror det er det siste møtet med ALLE konfirmantene før vi konfirmerer oss! Derfor må de kalle det for fest, noe det sikkert ikke er. Bare et møte med foreldre osv. Så nå må jeg snart gå. Har hele TRE prøver i morgen, på rad. Først egentlig bare en test i norsk, så matteprøve og så åpenbok prøve i samfunsfag før vi skal ha sånn skikkelig prøve sikkert i neste uke. Neste uke skal jeg også ta av strengen!!!!

Men nå må jeg gjøre meg klar. Vi snakkes.


drar dit sminkeløs ofc!!

og forresten JUSTIN BIEBER KOMMER TIL NORGE I MAI. Skal skrive et helt eget innlegg rundt dette!!

Pimp my Blog av Internet Explorer - Uke 1

  • 26.04.2012 kl.13:52 i Blogg

Jeg mener at min blogg skal bli pusset opp fordi jeg stadig vil ha nye design fordi jeg er så lei, og blir det veldig fort. Det kan være slitsomt for leserne mine at jeg hele tiden skal skifte design, men med hjelp fra internet explorer kan dette bli bra :-))

 

pimpmyinternet
Stikkord:

svarene på spørsmålsrunden

her er emailen: helenebieber2011@hotmail.com

 

litt bedre form nå

Jeg kan fortsatt ikke tro det som har skjedd, og gråter fortsatt på innsiden, men viser det ikke på utsiden. Jeg syntes det er så dumt og gå rundt å vise det, men tro meg, jeg er fortsatt helt knust. Ikke bli sur på meg da - men alle skjønner det når de ser paradise hotel i morgen kveld. 

Uansett så følte jeg litt for å blogge allikevel. Prøver å ikke tenke så mye på det, men heller blogge og prøve og være glad.
Jeg har gjort masse lekser nå, føler meg så utrolig skoleflink. Har liksom ikke giddet "å bry meg" helt, men jeg vet at jeg må ha gode karakterer for å kunne bli tannlege. Jeg snakket med Synnøve sin tannlege i dag når jeg var med henne, og siden det er det jeg vil bli, så får jeg heller bare jobbe nå. Det blir nok bra til slutt!

Om 1 uke skal jeg ta av strengen, og jeg gleder meg grenseeeløst. 

I morgen er det "fest" i kirken for konfirmanter og foreldre. Tenk da - i helgen er det to uker til jeg skal konfirmere meg. Tiden gikk så sakte i årstad/fridalen at jeg kunne drept meg selv, men i slettebakken har det vært så gøy at tiden bare har boost forbi oss. Men jeg skal fortsette der. <3

 

suss og klem fra bloggeren derestårene triller

  • 25.04.2012 kl.17:16 i Sorg

Hei alle sammen.

Jeg er utrolig fortvilet nå, noen av dere finner kanskje ut av det i morgen kveld kl 21.30 til 22.30(?) på tv3. Alt er bare så forferdelig. Jeg orker ikke blogge akkuratt nå, men sikkert senere.

Snakkes.

VIDEOBLOGG

  • 21.04.2012 kl.21:05 i VIDEO

dagens outfit 210412

Hei alle dere kjære venner!

I dag skal jeg til byen med mamma for å se på kjoler til konfirmasjonen. Jeg gidder virkelig ikke å sminke meg siden det skal regne, + at jeg skal ordne meg skikkelig i morgen, så da sparer jeg "gidder å sminke meg" kreftene til i morgen. Men jeg har på meg litt finere og normale klær vil jeg da si. Singletten eller toppen er også helt ny, kjøpt i går, på cubus for 129(?).
(sorry for dårlig kvalitet på bildet over)

 

Skal også prøve og få laget en videoblogg i kveld! You just have to wait and see.
SNAKKES

På skoleeen

  • 20.04.2012 kl.11:02 i Skole

Jeg blogger selvsagt fra mobilen. Jeg er så fornøyd!
Idag var vi på matlaging. Vi lagde sinte kjøttboller, smakte helt greit, men hadde jeg vært hjemme hadde jeg droppet løken!
Synnøve er heller ikke på skola idag:-( Men vi snakkes!!!!!!

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

hits