Lekser?

  • 01.10.2011 kl.00:01 i Skole

'Du må jobbe med stoffet hjemme' sier hele tiden mattelæreren min. 'Ja, hvis du vil lære det da' sier han, akkuratt som om det var bare og sitte seg ned og si 6x-9x(8y+9x)-7x så forsto jeg det! Jeg må jo faktisk lære det, og det er ikke bare bare. Så når vi kommer dit, er det ikke bare og jobbe med stoffet hjemme, for når jeg ikke an stoffet, klarer jeg heller ikke og jobbe med det. Dessuten så sier alltid foreldre: Det er viktig at du er sosial, bruk fritiden din, vær ute med venner. Hmm, hvilken fritid er det de snakker om mon tro? Skolen... Du har naturfag, matte, norsk, engelsk, fremmedspråk, og gjerne en kapittelprøve i en av fagene. Javell. Jobber med naturfag.. 20 minutter går. Norsken tar litt lengre tid, for det var en stor oppgave.. 30 minutter går, og det klikker for deg! Du går og spiser middag, og klokken nærmer seg 1700. Du begynner på fremmedspråk leksen som f.eks er i spansk, og som er litt vanskelig. For og finne svarene på spørsmålene må du lese 3 sider. Så har du en kapittelprøve i engelsk. Så må vi jo øve til den! Da er klokken kanskje 19.00 før du er ferdig, og så skal du kanskje dusje og spise kvelds. Når klokken nærmer seg 20.00 er det LITE vitsi og gå ut. Så mamma, pappa! Hvilken fritid? 

Du sitter jo også kanskje på skolen til 14.30, noen ganger? Skolen tar faktisk all fritiden din! Om du vil eller ei! Men det tenker jo ikke voksne på, for det er ikke de som kommer hjem etter en lang dag, og må sitte seg ned og jobbe med skole i enda noen timer!

Heldigvis er mamma i mot lekser! Men jeg må gjøre dem fordi -.-'

 artig bilde

Fullbooket dag

Hei alle sammen. 

Nå er uken endelig ferdig. Helg♥ I dag har vi hatt prøve på skolen i RLE, som jeg følte gikk bra. Når jeg kom hjem spiste jeg litt, så gjorde jeg meg klar for og dra i bursdagsbesøk til min fetter.. Anders! Det er egentlig kun det jeg har gjort. Og btw- SYNNØVE, jeg reiser 9nov.

Så, da snakkes vi! loveyoumuch


kødd

 

JEG LURER PÅ EN TING:

Vil dere ha et innlegg om mine sykeste sider? De syke bildene jeg tar når jeg er i godt humør, og er hyper? 

VERDENS BESTE BURSDAGSGAVE

  • 29.09.2011 kl.22:12 i Glede

Hei alle sammen.

Fikk vite for 15 minutter siden at jeg reiser sammen med Mamma, Morten og Espen til syden 9.november! Jeg har lykkerus nå. Jeg har ruset med selv med lykke! Jeg er utrolig glad!!!

Her skal vi bo:

http://www.startour.no/feriereiser/spania/gran-canaria/amadores/leiligheter-las-villas-de-amadores/bilder?season=sommer-2011#page-scroll

Så november, kjære november, KOM!


loveyou mariam

falsh lash effect - fushion volume and length

Hei alle sammen.

Her om dagen blogget jeg om den pakken jeg fikk fra max factor. Er storfornøyd med mascaraen oppi der. Er fornøyd med det andre og, men jeg bruker egentlig bare mascara. Mascaraen er drit bra, og den hindrer klumper og gir lengde. Tenkte og vise dere noen bilder fra resultatet.


10 ting som gjør meg gal

  • 28.09.2011 kl.21:42 i Fakta

1. Mariam
2. Skolen
3. Lekser
4. Leggetider
5. Og stå opp tidlig
6. Fotball
7. Nynorsk!!!!!!!!!!!!
8. Enkelte fotballspillere
9. Bimboer
10. 'Jeg tror jeg er kulere og bedre enn deg' personer!


je si you okei
 

10 minutter på og oppdatere

Hei alle sammen.

Da skal jeg snart gå. Må begynne og ta på jakke og sånn snart. Pappa sover, så jeg er alene våken. Synd jeg må opp og hente noe, sånn vis jeg vekker han... Jaja

Men da snakkes vi senere i dag da folkens.(og dette er ikke dårlig, hæ. en oppdatering på selveste morningen klokken 08.14?!?!?) 
27.sep.2011

Hei alle sammen.

Unnskyld for drit dårlig blogging. Jeg lover at jeg skal bli bedre ... engang..

Nå er jeg begynt og være veldig mye med Mariam for tiden. Vi gjør lekser sammen hver dag, og bare henger. Så neste uke så har vi også en fremfrøring. (alene faktisk) Gruer meg veldig, men gleder meg også litt fordi vi skal gi klassen et sjokk. hehehe. 

Så.. Men nå er det snart høstferie. Skal bli deilig og slappe av da. Sove-->blogge-->sove-->blogge. Men vi snakkes i morgen :-))
Gud? Er du der?

  • 26.09.2011 kl.21:47 i Glede

Jeg vet ikke hva jeg skal tro. Om gud finnes, eller om han ikke liksom. Men han hører meg det vet jeg! På leiren så sa Eivind (leder) at vi måtte prøve det der og be til gud. Så jeg bestemte jeg for og prøve. En gang jeg tok på med regntøy for og gå til skolen, sluttet det og regne. Det var meldt uvanlig mye nedbør, så jeg ville ikke sitte hele dagen og være våt. Når jeg satt på bussen sluttet det selvfølgelig og regne. Så jeg var redd for at folk skulle tenke 'hvorfor går hun med regntøy når det ikke regner?'  Når jeg kom på skolen. Så jeg lukket øynene og spurte gud om ikke han kunne sende ned litt regn. Etter noen sekunder, begynner det og hølje. Tusen takk, Gud! ♥

I dag har jeg tatt 40 minutter sol med Mariam, så jeg har svettet. Når jeg sto i dusjen ba jeg om at lighters av bad meets evil og bruno mars skulle begynne. Like etter begynner den. Selvsagt får jeg sjokk. Tusen takk, Gud! ♥

Når jeg kom opp på rommet, var Sean Kingston - Beuteful Girls på the voice. Jeg lurte på hvofor jeg aldri får med meg når Justin Bieber er der. Så jeg spurte gud om ikke de kunne sende Justin Bieber. Og gjett hva som kom etter Sean Kingston ......... Justin Bieber ft Sean Kingston - Eenie meenie. Jeg vet virkelig ikke om alt dette er sant, eller om jeg bare ber på rette tider. Gud, tusen takk ♥

Prøv og be dere også, og se om det samme skjer med dere. Og PS, ikke tro jeg er suuuuuuuuper kristen for det er jeg ikke, men altså nå... Jeg vet bare ikke hva jeg skal tro.. Men.. Jeg tror jo på at det er et annet liv på andre siden. Så liksom.. Hvorfor ikke tro på Gud? Neinei, vi får se fremover om jeg ber og tingene skjer. Vi snakkes folkens! 

Men husk da.. sliter dere, så be! Det kan hjelpe..!!
LEO LOVES ME // BILDER

And I love him

BILDER I MORGEN

Hei alle sammen.

I morgen skal vi ta bilder på skolen. Gleder meg så og si. Blir spent på om smilet mitt blir i alle fall litt okei dette året. Skal også kanskje melde meg inn i slettebakken tensing om tirsdager, samtidig som jeg går i tensing om onsdager med fridalen. Elsker tensing. Så håper det går. 

Men ja . Vi får snakkes senere. Er litt opptatt nå :)


ja jeg er på badet. er opptatt med og ordne meg skjønner dere

men vi snakkes!

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

hits