lørdagstingen / med i konkuranse

Hei alle sammen.

Jeg er med i konkuranse på juices.blogg.no. (trykk på bloggnavnet for og komme til konkuransen) Håper jeg vinner.

gjesteinnlegg: synnøve

  • 30.10.2011 kl.21:55 i Blogg

Nå er det meg, synnøve, som er her igjen! Denne helgen er det faktisk jeg som var på tur. Random. Jeg har nettopp lagt inn det nye designet hennes. Prooooooff bestevenn<3 Men meg og helene skal bytte blogger sånn random. Når jeg kjeder meg kan jeg gå inn og blogge et lite innlegg for henne og hun kan blogge litt innimellom for meg. 

WWW.SOIUND.BLOGG.NO

-synnøve

SOMEDAY

Hei alle sammen. 

Jeg har lykkerus. Jeg fikk someday i dag! Elsker den!  wiihuuu

ryddet rommet i går

FØR:


 

ETTER:


 
Følte det var litt på tide og bytte sengetøy!

Ser du noen forskjell? 

I set fire to the rain

Nå er jeg drittlei regn og tåke. Det er rett og slett helt forbanna trist og leve for tiden. Du planlegger litt av hvert men det blir aldri gjennomført fordi regnet bare detter ned. Det er jo ikke gøy og gjøre noe da, du blir jo bare våt. Akkuratt nå skulle jeg virkelig ønske det gikk an og sette fyr på alt regnet, så det forsvant. Har så utrolig lyst på sol og sommer. Deilig at jeg reiser om 10 dager. Ned til Gran Canaria. Da skal jeg ligge på stranden og bare slå meg løs i vannet. Gud, så deilig det skal bli. Og vis det da regner der, skal jeg love deg at det klikker for meg! Men det håper jeg virkelig at det ikke gjør.. 

I går skulle jeg jo til byen og kjøpe det nye julealbumet til Justin, men jeg gadd rett og slett ikke.  Det regnet sånn. Jeg brukte faktisk dagen på og rydde rommet!!

Hva gjør du når det regner?
 

shayan innrømmer.

  • 29.10.2011 kl.19:13 i VIDEO

spørsmål og svar

Dette er ikke i sammenheng med spørsmålsrunden min. Jeg har laget disse spørsmålene helt selv. Og jeg har uansett bestemt meg for og fortsette med bloggen. Den betyr noe spesielt for meg!

Hva er dine favoritt sanger?
-Mistletoe av Justin Bieber. Hør den HER.
-Set fire to the rain av Adele. Hør den HER.

Hva er ditt favoritt program?
-Skal vi danse og home and away.

Hvilken sang er du lei av, og hvorfor?
-LMFAO med party rock anthem. Fordi jeg har hørt den så mye, at jeg nå syntes den er drit stygg!

Hvilket program er du lei av?
-IDOL!!! Dommerene ødlegger alt, syntes jeg.

Hvem savner du?
-Tonje og Guro fra hadeland/oslo.

Hva er du lei av? 
-Skolen, lekser. LMFAO, tape i tetris. Tensing. 

Hva gleder du deg til nå og hvorfor?
-Gran Canaria  i november. Fordi jeg var der for 3 år siden, og det var kjempe gøy. Jeg ble kjent med mangen herlige mennesker, som jeg aldri glemmer. (Tonje, Guro, Madelen, Elena og Isabel.)

-Bursdagen min. Fordi jeg blir 14, er ikke lenger 13. Stiger inn i mitt andre år som tenåring, og jeg får gaver. Samtidig skal jeg feire min bursdag sammen med mine allerbeste og nærmeste og ha Justin Bieber tema. '#leggo

-Konfirmasjonen min. Bli ferdig med alt som heter tensing og kirke. Det er koselig og ha noen og samle seg med i uken, men jeg er utrolig jeg av tensing. Konfirmanttimene og turene har jeg ingenting i mot.. Det er bare kjekt!

-SOMMERFERIE 2012. Fordi jeg er shit lei av kulde og regn! I want summer. Heldigvis skal jeg en uke ned til varmen om 11 dager. JEE MOTAH!

-Få større pupper. De er så småe, jeg vil ha større! 

-Få lengre hår. Jeg vet jeg har langt hår, men jeg sparer. Jeg vil ha ned til korsryggen! 

 


Noe dere lurer på? Fikk dere svar over? 
 Hvis ikke, send en mail til helenebieber2011@hotmail.com, og jeg svarer her på bloggen.


GOD LØRDAGSKVELD! 

pause uten varsel

Ja, jeg vet det. Dere har ikke hørt fra meg på 4 dager nå. Jeg har hatt pause, og har faktisk ikke giddet og si i fra. Unnskyld for det. ♥ Men hva skal jeg si? Jeg gidder ikke lyge og si at jeg er lei meg for at jeg ikke har blogget. Grunnen til at jeg sa unnskyld for at jeg ikke giddet og si i fra er fordi at det kunne jeg hvertfall gjort. Men som alle andre, jeg har et liv. Bloggen skal være en hobby, ikke en jobb. Akkuratt nå føler jeg det er en jobb for meg. Jeg har ingenting og blogge om. Derfor har jeg hatt pause! Er jo tilbake nå, håper jeg! Jeg skal i hvertfall si i fra hva jeg bestemmer meg for!  

frisørfagets opplæringskontor

Hei alle sammen!

I dag har jeg ikke vært på skolen men på fagdag. Jeg var på frisør. Utrolig kjekt. Alt det vi fikk gjøre. Jeg som var så negativ til det. Hvorfor tar jeg alltid feil?

Men det første vi gjorde var og få vite litt om hva yrket egentlig dreide seg om, hvilke kriterier du måtte ha, og sånne ting! Så fikk vi gå ned i salongen og prøve litt på hverandre. Vi vasket håret, og lekte orgentlig frisør! Så fikk vi pause, så vi gikk på burger king og big bite for og kjøpe lunsj, siden de trossalt holdt til i byen.  

Så gikk vi inn igjen, og så fortsatte vi med hår. Når vi var ferdig med håret, fikk vi øve oss på dukker. Kjempe digg! Jeg har satt alle bildene inn i en video, så nå får dere bildene levert på en annen måte! Her er bildene:

(filmen virker ikke så lang som den egentlig er:)

 

blåfjell 2

  • 25.10.2011 kl.20:43 i JUL

Hei alle sammen.

Gikk igjennom bt.no isted når jeg kom over reklame av blåfjell 2. En ny film. En forsettelse fra julenatt i blåfjell. Vis jeg ikke har fortalt det før, så elsker jeg blåfell. Jeg ser på det når det er, og sånn er det! Vis ikke det er blåfjell, er det heller ingen jul. Blåfjell git meg julestemning. Så denne filmen kommer i 3D to dager etter jeg kommer fra Gran Canaria. Altså 18.November! Jeg har lagt mine planer om og se filmen, men kanskje ikke på premieren i og med at det er Synnøve sin bursdag.


bildet er linket


 Skal du se filmen?
Får du julestemning av blåfjell?

Kall meg barnslig or whatever you want, men jeg bryr meg ikke, for det er dette som er meg, og jeg må stå for og være meg selv! 

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

hits