--------------

  • 30.11.2011 kl.20:34 i VIDEO

skulle filme videoen nå, men er litt lei meg så tar det i morgen.

loveyou♥ 

off to ikea

Jadaså!

Neida.

Men nå stikker jeg på ikea med Morten og mamma. Håper VIRKELIG det er mulig og kjøpe noe nytt søtt til rommet mitt. Har egentlig ganske lite rom for og få det sånn dødtskoselig, men håp er håp.

Snakkes når jeg kommer hjem.


baybay
 

freak

Hei alle sammen♥

Har herved bestemt meg for og begynne på freak. Trives ikke så godt på tensing, selvom jeg har skikkelig dårlig samvittighet for at jeg ikke går der. Har liksom gledet meg, men etter musikalen og øvingene til den, har jeg innsett at jeg passer ikke til tensing. Vil heller kose meg med en god vaffel på freak med de jeg egentlig er med på tensing, som ikke går på tensing lenger. Musikalen.. jeg syntes den var gøy og fremføre, men og øve var utrolig slappt og kjedelig. Det er vel det man gjør på tensing, eller hva? synger og øver? Jeg tror det.

FREAK/KLUBBEN HAR HERVED ET NYTT MEDLEM! 

Hva syntes du om mitt valg?
Passer du til tensing?
 

spørsmålsrunde

Hei alle sammen.

Kjører spørsmålsrunde nå. Vet ikke hvordan det blir og svare på dem, men får jeg nok tar jeg sikkert og filmer. Er jo fortsatt litt elendig på speilrefleks, men hihi. Vi får se. :)

Blogger fra Morten sin pc, han har okkupert min. Så no picture. Men please, still spørsmål. Minst 20 spørsmål og jeg tar video. Under 19, så tar jeg bare og skriver. Under 10 så skriver jeg bare. Under 5, så driter jeg i hele spørsmålsrunden. :-))

<3

blogghumør, ja egentlig

  • 29.11.2011 kl.19:36 i Skole

Vet ikke hvorfor jeg ble så glad nå jeg. Skal bruke veske på skolen i morgen. Skal jo bare ha tentamen, en muntlig prøve (som vil si at jeg BARE trenger øveboken) og så skal jeg rett til tannlegen. Som vil si at jeg bare har noen få timer til og gjøre tentamen i engelsk faktisk. Og muntlig prøve skal være midt i tentamen, så wihu. Lucky me.  yepp.

syk

  • 29.11.2011 kl.14:06 i SYK

Ja, jeg vet det er vanlig og nevne det i de andre innleggene, men det gjor jeg ikke så sånn er det. 

Er syk jeg. Wii. Det startet i går. Dro på senteret med mamma. Askøy senter. Kjøpte en del julegaver. Bærte mye, og gikk mye med tunge støvler. Ble så utrolig trøtt og sliten. Så dro vi på Kleppestø senter og når jeg kom inn på cubus måtte jeg bare legge meg rett ned på gulvet og slappe litt av. Så reiste jeg meg, og ble sliten av og gå opp en trapp. Så prøvde jeg sko, og sa at jeg ville ha dem (i svime). Ikke at jeg ikke vil ha dem, for jeg liker dem.

Så i dag på bussen, sovnet jeg. Når jeg våkner, pleier jeg og kunne bare plassere hvor jeg er, men i dag slet jeg lenge med og finne det ut. Liksom 'Hvor er jeg??' Så følte jeg meg dårlig og hadde ekstremt vondt i halsen. Så jeg bare dro hjem igjen. Begynner og bli litt svimmel fra alle disse bokstavene på skjermen nå, så avslutter her.


julestemning.
 

regn, regn og atter regn

Tidligere skrev jeg et innlegg, I SET FIRE TO THE RAIN, du finner det HER, og nå har jeg virkelig tenkt og prøve. Jeg er virkelig lei. Dritt lei!! 


'wtf? overdriv litt til da yr.
 

adventskalender

  • 29.11.2011 kl.11:58 i SYK

Jeg kjeder meg. Koser meg med den lille havfruen. Kødda, hadde vært koselig vis jeg hadde kost meg, men jeg koser meg ikke for den filmen er ikke noe kos. Jeg kjeder meg, og vil sove. Litt rart og legge seg 10.35 da. Jaja. fått ny adventskalender, blåfjell ofc. chiller i min nye bukse, mens jeg nyter varmen under dynen. ja, men nå skal jeg serr finne noe og spise. Er ææssesulten!

Vi snakkes.

INNLEGGET BLE SKREVET 10.35. POSTET 11.58. 

Bussen

  • 29.11.2011 kl.08:43 i SYK

Er på vei hjem. Føler meg dårlig. Blogger senere.

enklere liv

  • 27.11.2011 kl.14:52 i JUL

Hei alle sammen.

Det kom nettopp en reklame på tv med enklereliv.no. De reklamerte for to ting som bare dro meg inn på nettsiden. En hårbørste som greier du floker uten og lugge, noe som er perfekt for en som meg, som fort hyler, fordi jeg er så hårsår. Den andre tingen var en sånn som du tar rundt stearinlys, og putter dem nedi et lite sterinlysglass, uten og brenne deg. Genialt tenkte jeg, og gikk inn for og se om jeg fant noe intresangt.

Fant mye genialt der inne, så skal ønske meg noe derfra til jul. Det finnes butikker også. I Bergen er det på Lagunen, Åsane og Vestkanten. Har absolutt mine planer om og dra dit før jul. Finnes sikkert masse man kan gi i i julegaver.

Finn nettsiden HER, og se om det er en butikk i din by HER.  

MINE TOPP 3:


Hårbørsten som grer håret ditt uten å lugge. Skal absolutt hinte mamma.


Perfekt! Har alltid hatt lyst på en sånn en.


Når du kommer hjem fra en reise, kan du skrape vekk. Da vet du hvor du har vært i livet.Det finnes så mangen utrolige geniale gaver der!
Siden anbefales.
 

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

hits