update

  • 31.12.2011 kl.23:37 i JUL

Hei alle sammen.

Nå er det jammen meg bare 20 minutter igjen av tjueelleve. Vi skal snart ut og se inn mot byen, og fyre litt med det jeg har. Har ikke sånn som jeg skyter opp. Men jeg har nå litt, sånn at jeg og kan kose meg. Det er i sånne her tilfeller jeg vil være 18.

Så nå har jeg sotte inne på rommet og jobbet med gratisdesign til dere en stund. Skal redigere mer på det, før jeg legger det ut. Så nå må jeg ta og gå inn i stuen til resten!

Håper dere har hatt en fin kveld, og ha en fin kveld videre.

 

HAPPY NEW YEAR

  • 31.12.2011 kl.16:45 i JUL

Hei alle sammen!

Tusen millioner takk for de fine månedene dere har gitt meg som blogger her i 2011. Jeg hadde jo en blogg før denne, og jeg er sikker på at noen derfra fortsatt følger meg her. Så tusen takk til dere, for at dere alltid har fulgt bloggen min!

Nå ville jeg egentlig bare blogge et siste innlegg i 2011. Vi får besøk i kveld, og jeg vet neppe når jeg får mulighet til og blogge.

Folkens! Måtte dere få en fin kveld, og et nydelig godt nyttår!
ELSKER DERE! ♥

 
fineste bilde evaaah

hårfarging

Hei alle sammen.

Nå har jeg endelig farget håret. Er dødtsfornøøyd!


FØR
 


nervevrak 


iiiip

RESUUUUUUUUUUUUULTAAAT:Synteees?

 

photoshoot med synnøve 27.12.2011

Her kommer bildene fra photoshooten! 

 


Synnøve er veldig lite fotogen, og det var så vidt jeg fikk dette bilde. Så ikke tro at det er kun jeg som vil være i hovedlyset, for jeg var full klar for fotografering av Synnøve, men hun sukket. Kan ikke tvinge jenten heller. 

Hva syntes dere om bildene?
Og ja, jeg vet at veldig mangen av dem var unormale, men hællao, det er sånn jeg er! 

innkjøp 29.12.2011

Heisann.

I dag var meg og mamma på vestkanten. Der endte jeg opp med tre spill av the sims 3♥ , en nyttårskjole og hårfarge. Gleder meg kjempe masse til og farge håret i morgen! Men ikke sånn permanent, bare sånn 20 wash colour. Gledarrr meg så sinnsykt mye. Er dritlei av denne fargen nu. 

 Hva syntes dere?

følelsen av

  • 29.12.2011 kl.19:08 i Sorg

og miste sin bestevenn! helt jævlig! gode minner i hvertfall

kjære julenisse

  • 29.12.2011 kl.13:46 i JUL

Vis jeg kunne fått oppfyllt 2 ønsker! VÆRSÅSNILLLL!

Først ville jeg oppfylt dette:

Et møte med Justin Bieber. Reise til London og møte gogutten min!

Så ville jeg oppfylt dette: 

Jeg har så ubeskrivelig lyst på en hund, men foreldrene mine gidder ikke! Vær så snill, la foreldrene mine forstå hvordan jeg hadde gjort alt for en liten hund!!!!

 

just a few days left

Hei alle sammen.

Nå regner det sidelengs utenfor. Håper ikke at det gjør det på nyttårsaften om 2 dager. 2 dager igjen i 2011 folkens. Året har gått kjempe fort. Plutselig er vi i desember liksom.

Nå spiser jeg pommers frittes. Jeg tok jo seff grillkrydder på. Det er jo dritekkelt.

Men ja!

Måtte dere få en fin dag dere også. Jeg skal på bikbok og kjøpe kjole jeg til nyttårsaften!

Så må jeg bytte hårfargen min. Jeg kjøpte permanent, men jeg skal ha sånn går ut i vask etter noen uker. Så ja, da får vi prøve da.

GLEDER MEG!

Vi snakkes.

 
smakebit på photoshooten som meg og Synnøve hadde! ♥

herlig middag

Heisann ♥

Har akkuratt kommet fra en herlig middag på bryggeloftet. Det var visst bare meg, mamma, tante, Ine, Lynn, Susanne og Nina. Men det var kjempe koselig. Skikkelig god middag. Det eneste minuset var at jeg ikke fikk det jeg egentlig ville ha, fordi det sto i barnemenyen og det var jo jeg for stor for. Ja, for de var jo veldig strenge på det! Men jeg fikk noe godt allikevel ♥

Så nå skal jeg begynne og stresse med og overføre bilder fra mamma sin til min.

Men dere må ha en riktig fin aften, for og si det pent. 

pc'en min er tilbake

  • 28.12.2011 kl.18:02 i Glede

Det øyeblikket da Morten kom opp trappen med en pc i hånden var et ubeskrivelig øyeblikk. Først lurte jeg på om han hadde kjøpt ny, men veldig fort skjønte jeg at nei, dette er min data som er hjemme igjen♥

Nå skal vi snart toppe kvelden med og spise på resturang med resten av familien! Eller bare meg og mamma, pluss tante og onkel, tante og håkon, lynn(?), erlend, ine, trond? Uansett så gleder jeg meg kjempe masse! 

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

hits