morsdag

Hei alle sammen!

Nå skal jeg og mamma snart spise deilig lammelår. Det er jo trossalt morsdag i dag. Og jeg og resten av familien (pappa, morten & espen) brukte 219 kr på en blomsterbukett. Såpass fortjener damen!gratla so mykkje me mårsdaga!

kino

Hei alle sammen.

I går var jeg på kino med mamma og så mission impossible. Drit god film. Jeg anbefaler alle å se den.
Vi kjøpte billetter, og gikk for og kjøpe godteri. Så fant jeg sånne småe drumstics kjærligheter, som du liksom kunne velge som smågodt. Og så sånne grønne og røde hjerter! JEG HAR SAVNET DEM. Så vet dere de små rosa og turkise flaskene? De i 10 ganger forstørret størrelse!

Så begynte filmen da. Uten tekst. Jeg bare, wtf? Men jeg merket det ikke med engang fordi jeg forsto det de sa. Så sa de noe vanskelig og bare, hvor er teksten liksom? Så kom teksten. Endelig tenkte jeg. Da var vi kommet en del ut i filmen. Så slo lyset seg på i taket, og jeg bare: Hva faen ? Flaut. Og så ble hele kinoskjermen svart. Filmen slo seg av liksom. Sååå, begynte de og spole når den kom på igjen, sånn at vi måtte se en liten del om igjen. Jeg bare herregud. Så i løet av filmen slo teksten seg av å på. Jeg bare: HÆÆÆ? For jeg skjønte jo nesten ingenting. Så etter filmen gikk vi ut og sa ifra, og før vi fikk snakket ferdig fant de fram tilgode lapper. De vurderte og slå av filmen, og bare gi alle samen tilgodelapper. Men de lot filmen spille, så vi fikk sett den, + tilgodelapper. Så nå er jeg klar for alvin og gjengen 3 en dag med mamma og synnøve.

VI SNAKKES!!!!!!!!!!NAM!!

tacokveld & photoshoot

Hei alle sammen.

Det ble ingen senter på oss i dag. Vi orket ikke en drit før halv tre, så da dro vi og handlet litt på europris, rema 1000 og kiwi. Vi var hjemme igjen rundt fem. I sekstiden begynte vi på oreokake. Den er egentlig ikke ferdig før i morgen, men vi skal spise litt kveld, vis vi orker. Den er ekstremt mektig.

Iste var meg og Synnøve ute og hadde photoshoot i snøen. Vi har tatt mangen kule bilder med refleksen min. Så senere i kveld skal vi se på alvin og gjengen, mens vi spiser deilig taco. Så er det godterikos.


gammellttt.

Hva skal dere i kveld?

Ha en fin kveld videre♥

herlig middag

Heisann ♥

Har akkuratt kommet fra en herlig middag på bryggeloftet. Det var visst bare meg, mamma, tante, Ine, Lynn, Susanne og Nina. Men det var kjempe koselig. Skikkelig god middag. Det eneste minuset var at jeg ikke fikk det jeg egentlig ville ha, fordi det sto i barnemenyen og det var jo jeg for stor for. Ja, for de var jo veldig strenge på det! Men jeg fikk noe godt allikevel ♥

Så nå skal jeg begynne og stresse med og overføre bilder fra mamma sin til min.

Men dere må ha en riktig fin aften, for og si det pent. 

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

hits