på vei til meg

Hei alle dere.

I dag bestilte jeg meg ny mobil, og jeg gleder meg masse til den kommer.

Gleder meg som en liten unge til den kommer i posten. Nok en gang - Det ble ingen iphone på meg!!

I was born to be somebody

Hei!

Jeg har vært på lagunen i dag med pappa og Morten. Diltet etter dem, så vidt fått tid til å se på noe selv. Jeg var egentlig litt sur, men jeg aner ikke hvorfor jeg ble det. Så kjøpte jeg Monte carlo på dvd, og angrer. Jeg skjønner ikke hva som skjer. Jeg har vel bare en jævlig dårlig dag i dag! Skal kanskje til byen med Synnøve etterpå, men jeg vet rett å slett ikke om jeg gidder. Jeg er trøtt og sliten, + at jeg har humøret på bunn, og har bare en dritdårlig dag.
Samtidig har pappa overtalt meg til å ikke kjøpe iphone 4, men samsung etellerannet, og heller macbook eller ipad. hrubrhr3fb.

Snakkes senere.

og nå fucker seriøst blogg.no med humøret mitt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


trykket på det første bildet jeg fant BARE SÅ DERE VET DET!!!

pearl body serum

Hei alle sammen.

Vær andre måned mottar mamma en body serum fra efi. I dag mottok hun en ny en, og jeg spurte om jeg kunne få den. Det kunne jeg selvsagt siden hun hadde allerede to ubrukte og en halvbrukt. Har alltid trodd hun mottok dem gratis, om jeg kunne få konkurere en bort til dere, men når jeg så at den kostet 217 tenkte jeg at det ikke var vitsi å spørre en gang. Kanskje en annen gang.

Men hvertfall, til skryten.
Jeg har prøvd noen ganger fra mamma, og du får en utrolig myk og behagelig hud, helt til neste gang du dusjer (nb: ikke vis du dusjer 1 gang i uken). Den koster 217, men mamma skryter så meget, at hun mottar den vær gang. I dag fant hun ut at hun kunne stå over neste pakke, siden hun har så mangen.


syntes den passet veldig godt i rotet mitt da, heh. NOT

Så folkens, har dere en oppgave igjen:
Besøk min og Mariam sin nye blogg, http://bieberncarter.blogg.no. Nytt design skal settes inn i dag! Les og kommenter!

nye innkjøp 230112

Hei alle sammen.

Har vært på senteret med mamma.. igjen. I dag gikk jeg derfra med en ny boblejakke, og en ny college jakkegenser.

rosa college / 199 //salg 79
blå boblejakke / 799//salg 199

Hva tenker dere om innkjøpene?

Byoung

Nå sitter jeg på byoung. Slapper av på gulvet mens mamma prøver bukse. Har kjøpt nye ugg, seee;

Fått ny bh og. Men ja. Bedre bilder kommer altså!

nytt innkjøp 14.12.2011

Hei alle dere.

I dag har jeg vært på vestkanten med mamma. Etter jeg hadde tegnet på jobben hennes, såklart. Hehe. Men der kjøpte jeg i alle fall litt nytt. Som sakt, eller nevnt tidligere, har jeg reklamert for enklere liv på bloggen. Det gjorde jeg helt av meg selv, uten sans for sponsing.  I dag tok jeg selvfølgelig turen innom enklere liv butikk, utenom nettet, og kjøpte den fantastiske hårbørsten som ikke lugger når man greier håret. Så hvorfor ikke prøve. Damen i kassen hadde ingen problemer med og anbefale den, ettersom at mangen har kommet tilbake og sakt hvor bra den var. Så da kjøpte jeg den, og prøvde med en gang jeg kom hjem. Da kan  jeg absolutt på mitt sterkeste fortelle at denne hårbørsten er til og anbefale. Utenom det kjøpte jeg ny dvd. Tro hvilken? JUL I BLÅFJELL. Så har jeg kjøpt en dødts fin genser på bikbok. Har lånt Mariam sin. Nå har jeg skaffet meg en egen. 


den genseren.

denne dvd'en.

definitivt JA!

 

Syntes? 

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

hits