nytt design

Hei alle sammen.

Nå har jeg fått nytt design igjen. Har endret en del på det da. Syntes faktisk det var utrolig fint til slutt. Men jeg aner ikke hvordan dere ser det, siden jeg har lastet ned noen skrifter, som kanskje ikke dere har. I neste innlegg skal jeg forklare hvordan man instalerer nye skrifter til pc'en.

I hvertfall. Sånn var designet før jeg begynte og redigere:
slik er det etter jeg er ferdig med redigering:
Hva syntes dere?

nytt design igjen

Jeg prøver virkelig å finne et design jeg liker, men liksom ingen har det perfekte. Men dette kommer jeg forhåpentligvis til og ha en god stund til.

Oppdaterer dere i morgen, jeg er hemsetrøtt!godnatt♥
endelig ferdig

- Hei alle sammen.

Nå er jeg endelig ferdig og oversette det nye designet fra svensk til norsk! Er ganske fornøyd med resultatet, men det tok sin tid.

Det funker ikke å laste opp bilder lenger. Pleier å gå etter 3 eller 4 forsøk, men idag nektet hele driten å samarbeide.

Skjer det med dere?

Syntes om det nye designet?

slappfisk på g

Hei!

Nå har jeg endelig fått byttet design, og sotte sammen en kjapp header. Nå må jeg egentlig pakke tingene mine, og rydde fordi jeg skal til pappa, men jeg gidder ikke. Jeg er slapp akkuratt nå. Har sovet 5 timer etter vi la oss kl 0500. Blir tidlig i kveld ja. Skal også vaske i dag. Snufs!

Jeg får begynne og gjøre noe! Vi snakkes senere!


yo maddafakka

Nytt design

Hei alle sammen.

Nå har jeg fått nytt design. I rødt. Rødt er fargen denne gangen. Når Synnøve kommer hjem skal jeg få henne til og endre det til rosa. whassupp in tha hoooooos

 

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

hits