oppdatering | om meg

  • 25.02.2012 kl.17:22 i om meg

Jeg tenkte at jeg oftere skulle begynne og "fortelle mer" om meg selv, i tilfelle jeg får nye lesere.Jeg bare setter i gang.


NAVN OG BLOGG:
Mitt navn er Liv-Helene Seim, men liker best Helene Seim. For en liten periode likte jeg ikke etternavnet mitt av forskjellige årsaker, og gikk derfor under navnet Helene Bieber, som også tilsier at jeg elsker Justin Bieber. Den første bloggen min het vaniljemeg.blogg.no, fordi jeg elsket vanilje, noe jeg fortsatt gjør. Så gikk jeg inn under navnet helenebieber.blogg.no, fordi jeg ville ha ny blogg. Etter et år på den ville jeg ha ny igjen, og gikk inn under helenedrew.blogg.no, bloggen jeg blogger på nå. Grunnen til at jeg den dag i dag går for Helene Drew Bieber, eller Helene Seim, er fordi at Drew er mellomnavnet til Justin Bieber. Jeg syntes at Drew er veldig fint. Jeg begynner også og like etternavnet mitt bedre og bedre, men kunne fortsatt tenkt meg og hete Helene Bieber Seim på facebook, selvom det desverre ikke går.

ALDER OG BLOGGÅR:
Jeg er en 14 år gammel jente dagsdato. Jeg ble født 16. November 1997, så har "nettopp" fyllt 14 år. Jeg begynte og blogge 28 Februar 2010 på vaniljemeg, noe som også vil si at jeg har 2 årsjubileum om 3 dager. Jeg begynte da og blogge når jeg akkuratt hadde fyllt 12 år. Det var så vidt jeg fikk lov av min far, men maste så mye at han skjønte at det ikke nyttet og nekte lenger, så han lot meg. Jeg opprettet umiddelbart min aller første blogg!

FORANDRINGER OG JOBB:
Siden jeg begynte og blogge i 2010, har jeg storforandret meg, noe jeg syntes er utrolig positivt. Jeg selv, syntes at jeg har blitt mye penere.
2010↓

2012Hårfargen min er til å med endret. Men jeg er hvertfall fornøyd med mitt utseende i dag. Jeg har litt større mage enn før, men nå som jeg skal begynne på sprek og blid, og kanskje få noen tabletter så jeg ikke får sukkersug, så forsvinner den forhåpentligvis snart. can't wait.

Men folkens. Hvor mangen 14 åringer har jobb? Få. Hvor mangen har en jobb der de tjener 400 kr i timen? Veldig få. Men jeg er en av dem. Jeg bruker en time av min uke på å vaske. Jeg vasker noen brakker. For dere som ikke vet hva en brakke er, så er det et lite hus som de har på en arbeidsplass. Jeg vasker 5 sånne små brakker, og tjener ubegripelig bra. Men jeg skjønner det ikke, før jeg ser hvor mye vennene mine "sliter" mer enn meg. Jeg skal vaske ut mars, så er jeg tilbake der jeg begynte. Men nå skal mamma ta alle pengene jeg tjener fremover, slik at jeg sparer, så jeg har litt penger når jeg er ferdig.

 

jess.

Mangles noen info kan dere ta kontakt. helenebieber2011@hotmail.com

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

hits