tårene triller

  • 25.04.2012 kl.17:16 i Sorg

Hei alle sammen.

Jeg er utrolig fortvilet nå, noen av dere finner kanskje ut av det i morgen kveld kl 21.30 til 22.30(?) på tv3. Alt er bare så forferdelig. Jeg orker ikke blogge akkuratt nå, men sikkert senere.

Snakkes.

22 . Juli - rettsaken

  • 18.04.2012 kl.18:35 i Sorg

Dagen hvor hele Norge - hele verden ble rystet over en mann, med sine gjærninger. Hele 77 ungdomsliv gikk tapt denne dagen! 22 juli. Jeg minnes ikke denne dagen som den hvor jeg reiste på sommerferie, dagen hvor jeg skulle på cruiseferie. Jeg minnes denne dagen som en avskyelig og forferdelig dag, for hele Norges befolkning. Hvordan kunne en mann - bringe frem så mye hat i seg selv, at han ville gjøre noe sånt? Ingen vet. Ingen skal heller noensinne få vite. Ingen av de tapte, og sikkert herlige menneskene vil noensinne komme tilbake.

Hva skal jeg si? Eller hvor skal jeg begynne? Jeg har liksom ikke ord for alt dette. Det er liksom helt spesielt på en måte, det har aldri skjedd Norge - verdens vakkreste land før. Jeg tenker på det hele tiden. Vil denne fyren noengang komme seg ut av fengsel? Jeg tenker jo at han ikke vil det, men man vet jo aldri. Hvis man hadde visst, hvorfor ble da denne turen til utøya planlagt? Ingen kunne se dette komme, ingen. Bare djevelen selv, som i dag sitter fenglset på ILA fengsel i Oslo. Og måtte han FORBLI der. Det verste som noengang kunne skje Norge - skjedde.
Hvordan skal man få frem ord? Hvorfor gjorde han dette? Hva var galt? Hvorfor? Jeg vil bare vite hvorfor!! Det var annerledes. Det var ikke bare en slåsskamp på karl johan. Det var 77 menneskeliv! Jeg selv - kjenner en som kan kalles "pårørende".

Og det er sikkert mangen som tenker: Tenk på de som har det sånn vær dag? Tenk på de fattige barna som ikke har foreldre fordi de døde av aids? Javel, dere mennesker som tenker slik - er skikkelig innelukket i hodet.  Tenk på de foreldrene/søskene/vennene som aldri får se datteren/sønnen, søsteren/broren eller en fantastisk venn igjen. Tenk på dem dere. Tenk på Norges befolkning.  Tenk at dette var noe nytt for oss, for alle oss!

Jeg har rett og slett ikke ord. Men jeg vil at hvis noen pårørende leser dette - uansett hvem dere har mistet, da skal den personen hvile i fred!

Les merTrykk på bildet for å se noen av de savnede!

 

 

 

 

 

 

 

anders behring breivik

  • 10.04.2012 kl.20:34 i Sorg

Ekkle faen.
Jeg kom over en sak på bt.no. Overskriften var som følger: Trykk forresten på nettadressen for å komme til saken for å lese mer.

"Breivik beklager at han ikke drepte flere"

Jeg gikk hakeslep. Hva er galt med den fyren? Han beklager at han ikke drepte flere? Jeg håper for Norges beste, at han blir sperret bak en mur på livstid. Jeg håper han rotner bak lås og slå. Han fortjener ikke en daglig avis, internett, tv eller vindu. Ikke engang lys fortjener han. Jeg håper han får dt mørkeste grovbrødet, og et glass vann om dagen, så vi holder liv i han, så han kan rotne. Egentlig håper jeg at han brenner i helvette, men det er for enkelt. Jeg hater den fyren. Hate er et veldig sterkt ord, men den fyren er ingenting godt med! Han er helt sinnsyk!

"- Han kommer til å beklage at han ikke gikk lenger. Han vil ikke angre seg, men heller gå lenger, sier Lippestad."

Jeg legger alt mitt hat på den fyren. Kondolerer masse til de som mistet noen 22 juli, og ønsker dem overlevende og pårørende lykke til videre. Så vil jeg si at jeg virkelig syntes synd på moren hannes som fødet en slik ekkel og ond mann, men legger inget av mitt hat på henne. Stakkers kvinne.
unnskyld

  • 09.03.2012 kl.22:21 i Sorg

Hei alle sammen!

Jeg har ikke blogget på en uke nå. Noen av dere har kanskje fått med dere det innlegget jeg skrev med at jeg skulle ha bloggpause, men jeg angret når jeg hadde postet det. Ville bare ha noen dager vekke, uten å skrive om det liksom. Men jeg beklager for det, men jeg kunne ikke kalle dette en bloggpause. Har hatt en fin uke, har tilbrakt tid med Mariam og hennes hund. I morgen kommer Mariam og Synnøve på overnatting hos meg. Gleder meg kjempemasse til det!
Ellers har jeg kjøpt et nytt sims spill.
Blir ikke fullt så mye blogging enda, etter som at jeg sørger for at Aden Jefferies er ute av home and away! Vet det høres sykt dumt ut, men jeg begynte å gråte, og tenker stadig på det. Det er noe av det verste som kunne skje!!


Todd Lasance ♥ ute av home and away 7. Mars 2012! We will always love you! ADEN JEFFERIES! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
picnik.com

  • 29.01.2012 kl.21:58 i Sorg

Hei, alle sammen.

Take heed! Picnik is closing this April!

 

Picnik is moving its easy yet powerful photo editing tools to Google+. But Picnik doesn't end until our last day of April 19, 2012.

So in the meantime enjoy all of the Picnik features, including Picnik Premium, for free!

Ja, som dere sikkert merker så skal picnik.com legges ned, noe jeg syntes er utrolig dumt. Jeg er altfor avhengig når jeg redigerer bilder og lignende. Det eneste som er positivt med at picnik skal legges ned nå, er at man får bruke det som egentlig koster penger, gratis. Men det varer jo ikke akkuratt evig. Årh, jeg kommer til og savne det! Gruer meg skikkelig til 19 april!!!

 

det gjør vondt

  • 14.01.2012 kl.21:54 i Sorg

Hei alle sammen.

I dag kom jeg over en sak på vg.no om et cruiseskip som hadde kantret. For meg var det faktisk vondt å se. Jeg har vært på cruise i sommer, og tenkte: Hva om cruiset synker, osvosv. I dag fikk jeg beviset. Cruise "kan" synke, og værst av alt: Passasjerer kan faktisk bli savnet.

Ja, selvølgelig kan et cruiseskip synke, men vis dere ser det fra min side, har jeg på en måte hatt en trygghet om at det skal veldig veldig mye til før et skip kantrer. Jeg syntes det er helt forferdelig.


photo: /ba.no/

For mange var det veldig dramatisk. Det var mange barn om bord, og de var livredde, sier Jan Mosander til nyhetsbyrået TT.

Jeg har en ubegripelig vondt følelse i meg. Jeg aner ikke hvorfor. Kanskje fordi jeg vet følelsen av å være på et cruiseskip. Kanskje. Jeg aner ikke.

4.234 personer var om bord. 4.165 er funnet.

 

Håper alle blir funnet og tatt i god behold!

følelsen av

  • 29.12.2011 kl.19:08 i Sorg

og miste sin bestevenn! helt jævlig! gode minner i hvertfall

Bloggfri

  • 05.12.2011 kl.23:00 i Sorg

Da blir det bloggfri på meg i noen uker fremover. Ingen gjestebloggere heller. Gir bloggen litt fri nå som dataen er på reprasjon. Vis vi ikke snakkes før jul og nyttår ønsker jeg dere en kjempe fin jul, og et nydelig nyttår. Håper ikke jeg må skaffe meg lesere når jeg er tilbake. Håper dere fortsatt følger meg.

Snakkes.

trist dag og ingen blogging

  • 03.12.2011 kl.16:51 i Sorg

hei alle sammen

ville bare si at jeg bruker morten sin data til og blogge right now, fordi min data er ødelakt og må på reprasjon. vet ikke når det blir blogging igjen, men jeg har jo mobilen til og blogge for dere.

 

<3<3 unnskyld, menneskene mine! ♥

kastet egg på bieber fans? noe så respektløst

  • 20.11.2011 kl.16:43 i Sorg

ARTIKKEL HER

Blir helt kvalm av og lese det. Skjønner ikke hvorfor folk må ha så lite respekt for oss beliebere, at de må kaste egg? Hvem er de oppdratt av? Altså jeg liker ikke Twilight, men går ikke akkuratt rundt og kaster egg, og slår ned de som faktisk liker det heller. Jeg skjønner bare ikke det.

Like etter begynte ungdommene å kaste egg på belieberne. Et par av jentene i paraden ble slått, og fire-fem ble truffet av egg, ifølge Cifcti. 

RESPEKTLØST!  skjønner dem ikke at vi har følelser vi å? idioter!!!!!!

Cifcti er blogger hos jdbnorway. Bloggen finner du HEEER!. 

Justin Bieber: U Smile   

 

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

hits