litt bedre form nå

Jeg kan fortsatt ikke tro det som har skjedd, og gråter fortsatt på innsiden, men viser det ikke på utsiden. Jeg syntes det er så dumt og gå rundt å vise det, men tro meg, jeg er fortsatt helt knust. Ikke bli sur på meg da - men alle skjønner det når de ser paradise hotel i morgen kveld. 

Uansett så følte jeg litt for å blogge allikevel. Prøver å ikke tenke så mye på det, men heller blogge og prøve og være glad.
Jeg har gjort masse lekser nå, føler meg så utrolig skoleflink. Har liksom ikke giddet "å bry meg" helt, men jeg vet at jeg må ha gode karakterer for å kunne bli tannlege. Jeg snakket med Synnøve sin tannlege i dag når jeg var med henne, og siden det er det jeg vil bli, så får jeg heller bare jobbe nå. Det blir nok bra til slutt!

Om 1 uke skal jeg ta av strengen, og jeg gleder meg grenseeeløst. 

I morgen er det "fest" i kirken for konfirmanter og foreldre. Tenk da - i helgen er det to uker til jeg skal konfirmere meg. Tiden gikk så sakte i årstad/fridalen at jeg kunne drept meg selv, men i slettebakken har det vært så gøy at tiden bare har boost forbi oss. Men jeg skal fortsette der. <3

 

suss og klem fra bloggeren deresjeg savner

Sommeren! Tanken på og kunne gå med converse uten at tærene dine fryser, eller du blir helt klissvåt. Tanken på og bare ha på seg en genser på vei til skolen, eller rett og slett ligge og sole seg på terrassen. Vær gang noen nevner SYDEN, får jeg en ekkel følelse inni meg. Altså, jeg savner mer folkene jeg møtte der, ikke det jeg gjorde.  (føler det høres dumt ut med kelnerene så sier folkene)  Selvom de er voksne, så betyr jo det egentlig ingenting, fordi de var jo dritsnille. Og dessuten så tenker jeg på de gangene vi lå på stranden og bare "ja, vi går og spiser nå" , eller når vi lå på dekk og bare "ja, jeg går og møter sunniva , hadet" og de bare svarte meg "ja, vær forsiktig så du ikke detter overbord!"  I was like, what the fuck? Neimen, seriøst. Det er minner som aldri glemmes! MISS IT!


love


Cruiseliv

Sitter og ser på cruiseliv. De filmer fra den båten vi var på. Trist at jeg ikke er der. Savner det sånn.

Savn. Har ikke ord som beskriver hvor mye jeg vil tilbake.

vet ikke hvilken overskrift jeg skal ha
Hei alle sammen.

Nå er øynene mine fint plassert i dataskjermen siden jeg sitter og ser på mtv ema awards. Liker det. Justin har nettopp opptredt. Synd at det er over. Men han må jo bare vinne flere priser. Han har allerede vunnet for best male, og det liker vi selvsagt mye.

Synd at brann tapte mot ålesund i dag. Fikk ikke sett kampen, men skulle gjerne. Ålesund er stygt. en ting er at dem vinner, en annen ting er at en fyr går forbi meg med blå og oransje lue, og blått og orasje skjerf. Stygt. Og det allerverste er at Ålesund tror de er bedre enn Bergen og sier faktisk: Og ikveld skal vi, ehm, nei vi trenger ikke si noe stygt om brann og bergen. Lol, hva er det de tror at de er egentlig? verdensmestre? nei, jeg liker ikke og si det men de er bare norgesmestre. take a chill pill.

Vi snakkes i morgen! 

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

hits