svarene på spørsmålsrunden

her er emailen: helenebieber2011@hotmail.com

 

spørsmålsrunde

Er ikke i form. Er syk for tiden, så jeg legger inn en spørsmålsrunde. Spør om hva som helst. Men grensen kommer der hvor dere begynner å spørre om adresse og skole. Flott, spør i vei
svar på spørsmål

Her kommer svarene. Er så dårlig for tiden, så jeg orker ikke ta dem inn på video!

kjenner du noen fra rothaugen? Nei.

syntes om rothaugen? Regner med det er en skole, haha. Det sier litt. Jeg har ingen mening om rothaugen.

klasse? Fra rothaugen? ↑

fav.mat? Hjemmelagde kjøttkaker, med makaronistuing og brun saus.

fav.artist? Justin Bieber long way!

noe du gleder deg til? Ja, Justin Bieber konserten jeg skal på en gang. Og alle tensing turene.

gruer deg til? Neste gang jeg skal til sånn årlig tannlege sjekk. Hjelp!!

kan du ha flere videoer? Ja, skal prøve på det :-)

hva har du på deg nå? En truse, bh, singlett og I ♥ Justin Bieber genseren min.

blogger du leser? l0ve.blogg.no --> Erica og sophieelise.blogg.no --> Sophie og ga96.blogg.no --> Guro

Hva synes du om tensing? Det er så ubeskrivelig morsomt å være der, sammen med alle de andre. Synd at jeg ikke får se dem før om 3 uker. . .

Hvem er dine favorittledere der? Setter ikke favoritt på noen. Alle er så morsomme å hyggelige.

Hvor lang tid bruker du å sminke deg om morgenen? Det er faktisk ikke hver dag at jeg gidder å sminke meg, men når jeg først gjør det, så bruker jeg rundt 30-40 minutter på alt. Påkledning, sminken og pakke sekk. Så har jeg et kvarter tjueminutter på frokost.

Hva vil du bli når du blir stor? ehe, tannlege.. jordmor eller barnesykepleier.

Kan du nevne 3 positive ting ved deg selv? Haha. Alltid like vanskelig. Jeg er liksom bare fornøyd sånn som jeg er, når jeg får litt større boobs.

Hvordan vil du beskrive din personlighet? Crazy egentlig.

Favoritt godteri? Sjokolade. Da e me i himmelen. Så sånne sure gule lepper, og sure runde ansikt med to farger.

Hva er lykke for deg? Lykke for meg, er fred på jord, familie, venner å Justin Bieber.
Sommer vs vinter? Sommer helst, men jeg elsker langrennski, så begge deler på en måte. Men aller best er jo sol og varme.

Ski eller snowboard? Ski.

blogg eller spotify? Tilbringer mest tid på bloggen vis det er et lite hint til dere.

hva liker du med one direction? Liker de ikke så godt, og det kan du takke deg selv for Synnøve. Men de er utrolig flinke, og jeg har absolutt ingenting i mot dem! Men jeg er bare ikke en fan sånn som du er.

hadde du blitt med meg på en konsert hvis jeg spurte? Husk nå at jeg setter alltid Bieber først. Men ja, ville jo det, visst jeg hadde penger til det.

hvorfor liker du ikke niall?????? D: Det har ingenting med at jeg ikke liker han. Men han er bare ikke pen.

Har du noen favorritt kjeledyr ? Har ikke kjæledyr, men hund er favoritt dyret mitt, visst det var det du mente.

Hva syntes du om bloggen vår? elevbedriften.blogg.no // helt ok blogg det :-)

hvorfor blogger du? Aner ikke lenger. Det begynner å bli et pes. Håper det blir bedre, vis ikke forsvinner jeg fort. Har tenkt lenge på å slutte. Men hvem da, skal jeg dele dagene mine med? 

 

Håper dere fikk svar på det dere lurte på.
Takk til alle som sendte inn spørsmål!

spøøøørsmålsrunde

Hei igjen.

Jeg elsker å svare på spørsmål, så jeg kjører en spørsmålsrunde. Hva sier dere? Fyr inn med spørsmål.


do yah like it lollipoppppp

svar på spørsmålene

Hei alle sammen.

Denne spørsmålsrunden blir ikke svart på i video, rett og slett fordi jeg ikke vet hvordan jeg filmer lengre enn to minutter med speirefleks (awesome). Dessuten kommer jeg til og være opptatt frem over, så derfor kan jeg heller ikke filme før etter nyttår, og hvem gidder og vente så lenge. Her er hvertfall svarene: (ALLE ER 100% ÆRLIG SVART PÅ)

jomfru? Ja, selvfølgelig.
Fortell om alle de siste feriene dine hvor du reiste vekk- Da forteller jeg om sommeren og vinteren jeg da. I sommer reiste jeg til Italia, Venezia. Derfra dro vi på 1 ukers cruise rundt om i Italia, slovenia og Croatia! Etter det var vi en uke i Venezia. I vinter reiste jeg, mamma, Morten og Espen 1 uke til Gran Canaria, Amadores. Herlig, savn! 

Har det skjedd noe nytt de siste årene i livet ditt? Jeg er blitt blodfan av Justin Bieber!

Beste venner? Hva er ditt beste minne med dem? Synnøve, Mariam og Mariell. Minnene mine med Synnøve og Mariam sammen er i grunn ikke så jævla mangen. Vi samles her og der, tar en tur til byen, spiser på resturang, eller bare gjør ting som nødvendigvis ikke koster penger. Har mangen minner med dem vær for seg, liksom. Med Mariell der i mot, har jeg mangen minner. Alt fra badeland, til overnatting. Vet ikke hva jeg skal plukke ut.
hvem synes du er søt på skolen din? Absolutt ingen! Eller jeg tenker- noen er jo søtere enn andre, men ingen spesiell person er søt.
Hva liker du best å gjøre på en fredag/lørdag kveld? Enten bare ha en rolig kveld hjemme i sofaen, eller være ute med venner. Ikke sånn på byen ute, men ute i området der jeg/vi bor. Kanskje ha overnatting, eller se film.

Hva liker du å gjøre på fritiden? Jeg gjør ingenting på fritiden, bortsett fra venner og pc. Jeg er rett ut LAT. Jeg hjelper til hjemme, så jeg er ikke latlat, men jeg gidder ikke gå på noen sport for tiden. Jeg hater egentlig sport!

Leser du mange blogger? Nei, i grunn ikke. Jeg er innom mangen blogger, men har noen faste som jeg er innom vær dag og det er Erica Mohn Kvam (l0ve.blogg.no) og Sophie Elise (sophieelise.blogg.no).

Tre ting du hater/ikke liker med deg selv (utseende eller personlighet)? Jeg hater og skryte av meg selv, men jeg skal si deg det at jeg er fornøyd jeg. Jeg skal ikke klage, for jeg kan jo ikke gjøre noe med det. Men en ting jeg er veldig missfornøyd med, det er øyenvippene og neglene mine. De er veldig korte.

Tre ting du liker med deg selv (utseende eller personlighet)? Nå kom den ja. Hater og syte, hater og skryte. Men tre ting jeg er fornøyd med er beina mine, haha. Håret mitt, når jeg farger det mørkere. Og så er jeg fornøyd med huden min.

Hvor mange lesere har du på bloggen hver dag sånn ca? Rundt 40, hahah. Men det var faktisk fordi jeg tok en pause. Før det hadde jeg 90.

Hva slags musikk liker du? R&B.

Liker du skole? Nei, ikke sånn egentlig. Ingen gjør vel det. Men det er helt greit. Eller liksom. Må man så må man!

Hvis du kunne få oppfylt et ønske, hva ville det ha vært? Det ville definetivt vært og få et møte med Justin Bieber. Jeg har ikke ord for hvor lenge jeg har ønsket det, så håper virkelig det snart skjer.

Hva gjorde du i sommerferien? Står lengre oppe.

Er du ofte med venner? Ja og nei!

Shopper du ofte? Når jeg får lønn, tar jeg en tur til byen. Men er veldig gniten på og bruke pengene mine. Jeg må virkelig falle i smak for og klare og sette chippen nedi, og taste koden. Det er jammen vanskelig, skal jeg si deg.

Hvor kjøper du klær? For det meste cubus og bikbok, selvom jeg ikke liker bikbok såå godt.

Bruker du sminke hver dag, også hvis du bare er hjemme og chiller? Nei! Det er veldig sjeldent jeg bruker sminke. Jeg gidder ikke og bry meg om og se fin ut på skolen. Jeg skal jo ikke akkuratt på moteshow. Men av og til gjør jeg. Jeg bruker sminke når jeg selv har lyst og føler for det. Det er ikke fordi jeg ikke får lov av foreldrene mine, for det gjør jeg.

Er du flink på skolen? Nei, overhodet ikke. Har tre i 10 av 12 fag. I de to andre fagene har jeg 2 og 4.

Hvor lenge har du hatt denne bloggen? 3 måneder tror jeg.
Hvilken parfyme liker du best? Someday by Justin Bieber.

Bytter du på parfymene dine, sånn og gå med dem daglig? Bruker for tiden kun someday!

Hvilken deo bruker du? Sterilan, grønn.

Bruker du brunkrem? Nei! Det gjør jeg ikke.

Har du allergier? Ja, kun mot brunkrem!

Fav sang? Christmas love sunget av Justin Bieber.
 
Har du og Synnøve en blogg sammen? Ja, men husker ikke navnet på den. Haha. Det er skikkelig komplisert navn.
 

Svarte jeg bra nok?

spørsmålsrunde

Hei alle sammen.

Kjører spørsmålsrunde nå. Vet ikke hvordan det blir og svare på dem, men får jeg nok tar jeg sikkert og filmer. Er jo fortsatt litt elendig på speilrefleks, men hihi. Vi får se. :)

Blogger fra Morten sin pc, han har okkupert min. Så no picture. Men please, still spørsmål. Minst 20 spørsmål og jeg tar video. Under 19, så tar jeg bare og skriver. Under 10 så skriver jeg bare. Under 5, så driter jeg i hele spørsmålsrunden. :-))

<3

Svar på spørsmålsrunden med Synnøve

 

TUSEN TAKK, vis du gidder å se hele♥ Har redigert den i 1 time nå .. 

Spørsmålsrunde!

Hei!

Nå har jeg min spørsmålsrunde, min helt alene! Og sorry for at de to andre ikke har kommet enda, men jeg lover, de kommer snart! Vi har ikke glemt dem!

Men nå kan du spørre om det du vil, og vis jeg får mangen nok spørsmål svarer jeg allerede i kveld! Håper DU vil spørre meg om noe :D


svarer mest sansynlig i VIDEO!
 

SPØRSMÅLSRUNDE

Hei alle sammen.

I dag skal jeg sove hos Synnøve, og da tenkte vi og ha en spørsmålsrunde. Som dere vet har jeg og Mariam en sprm runde gående, og den runden kommer i løpet av uken forhåpentligvis. Men nå er det altså meg og Synnøve. Så da kjører vi en spørsmålrunde nå, og dere kan også stille spørsmål på http://soiund.blogg.no. Denne gangen er det litt mer komplisert, så dere stiller spørsmål om meg på min blogg, så skal Synnøve svare, og omvendt! Ha en fin søndag, så snakkes vi senere i kveld!

Og JA, vi svarer på video :D

helene, 13år

SPØRSMÅLSRUNDE

Javisst, da har meg og Mariam (www.haiwan.blogg.no) bestemt oss for å lage spørsmåls runde, med video! :D Begge to skal ha "spørsmåls runde innlegg" på bloggen, og begge to svarer på alt! Så det er bare til å spørre :D
Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

hits