syk

  • 14.03.2012 kl.11:51 i SYK

Hei.

Føler meg veldig dårlig på bloggen for tiden, og det er jo for så vidt sant. Har vært skikkelig dårlig i det siste, har våknet flere ganger på natten, og jeg aner ikke hva som skjer. I dag måtte jeg gå hjem fra skolen, og jeg har sotte på do i tre kvarter. Hadde en fremføring før jeg gikk hjem. Fremførte en bokanmeldelse, og fikk 5-. Er kjempe fornøyd. Men nå må jeg slappe av, skal slukke datan, finne meg noe mat, og se om det går noe kjekt og rolig på tv, så ligger jeg under dynen og slapper bare helt av. Håper jeg er frisk til fredag, for da skal vi på vilvite.

Så da snakkes vi.


fake a smile. Til å med læreren klagde på at jeg ikke smilte i dag. lol.

snakkes!

 

syk

  • 21.02.2012 kl.13:19 i SYK

Hei alle sammen.

I dag fikk jeg ekstremt vondt i magen, så jeg ble hjemme. Nå lager jeg tomatsuppe, og er snart klar for og kose meg med tomatsuppe og loff mens jeg ser på prosjekt prinsesse. Sykt lenge siden sist, så hvorfor ikke?

Uansett. Som dere kanskje ser har jeg satt inn nytt design, endelig. Men nå må jeg røre i suppen. Snakkes.
webcam bilder.

 

Hva syntes dere om det nye designet? nb: alle knappene er ikke lagt inn enda.

forkjølet

  • 17.12.2011 kl.14:39 i SYK

Hei alle sammen.

Jeg tror jeg aldri har vært så forskjølet før, som jeg er nå. Jeg har dødts vondt i halsen, ganske ofte, men jeg bruker curamed, så det går over for en liten stund. Jeg hoster, og får nesten ikke puste på grunn av tett nese. Jeg er jo trossalt nesepuster, og er ikke vant med og puste med munnen.

Jeg kjenner på kroppen min hvor mye jeg gleder meg til og få tilbake min egen pc nå. Jeg har så ekstremt mye bilder jeg gjerne vil vise dere, men den dataen jeg bruker, der er minnet fult, så jeg får ikke lastet inn bildene. Håper virkelig at jeg får tilbake dataen i neste uke. Denne dataen er jo også sånn at den er ekstremt treig av og til,  internett leseren klikker, og vis du skriver for fort flytter den skrive greien seg til midt i teksten så alt blir feil. Ikke nok med det, så slår den seg helt av vis laderen går ut. Argh, savner dataen min! ♥syk

  • 29.11.2011 kl.14:06 i SYK

Ja, jeg vet det er vanlig og nevne det i de andre innleggene, men det gjor jeg ikke så sånn er det. 

Er syk jeg. Wii. Det startet i går. Dro på senteret med mamma. Askøy senter. Kjøpte en del julegaver. Bærte mye, og gikk mye med tunge støvler. Ble så utrolig trøtt og sliten. Så dro vi på Kleppestø senter og når jeg kom inn på cubus måtte jeg bare legge meg rett ned på gulvet og slappe litt av. Så reiste jeg meg, og ble sliten av og gå opp en trapp. Så prøvde jeg sko, og sa at jeg ville ha dem (i svime). Ikke at jeg ikke vil ha dem, for jeg liker dem.

Så i dag på bussen, sovnet jeg. Når jeg våkner, pleier jeg og kunne bare plassere hvor jeg er, men i dag slet jeg lenge med og finne det ut. Liksom 'Hvor er jeg??' Så følte jeg meg dårlig og hadde ekstremt vondt i halsen. Så jeg bare dro hjem igjen. Begynner og bli litt svimmel fra alle disse bokstavene på skjermen nå, så avslutter her.


julestemning.
 

adventskalender

  • 29.11.2011 kl.11:58 i SYK

Jeg kjeder meg. Koser meg med den lille havfruen. Kødda, hadde vært koselig vis jeg hadde kost meg, men jeg koser meg ikke for den filmen er ikke noe kos. Jeg kjeder meg, og vil sove. Litt rart og legge seg 10.35 da. Jaja. fått ny adventskalender, blåfjell ofc. chiller i min nye bukse, mens jeg nyter varmen under dynen. ja, men nå skal jeg serr finne noe og spise. Er ææssesulten!

Vi snakkes.

INNLEGGET BLE SKREVET 10.35. POSTET 11.58. 

Bussen

  • 29.11.2011 kl.08:43 i SYK

Er på vei hjem. Føler meg dårlig. Blogger senere.

syk... igjen

  • 25.10.2011 kl.11:25 i SYK

Hei alle sammen.

Ble hjemme i dag og jeg. På den andre solfylte dagen. Fæn asså. Men når pleier posten og komme? Vil ned og se om parfymen er kommet.. Håper virkelig det altså!! Nå skal jeg nyte pizza fra i går. Vi snakkes senere! 

Dritt forkjølelse

  • 24.10.2011 kl.15:49 i SYK

Himmelen er blå i Bergen! Varmen har nådd 16 grader, og jeg daffer på sofaen med forkjølelse. Dritt greier. Akkuratt den dagen jeg er syk, da skal solen skinne. Fæn asså! Men jeg skal ut og kjøpe topp Justin Bieber spesial i dag da. Hehe. Håper virkelig jeg får parfymen min i dag! Må stikke ned i posten og se, haha. snakkes! 

i'm syk

  • 24.10.2011 kl.12:48 i SYK

Hei alle sammen.

I dag holdt jeg meg hjemme. Er utrolig forkjølet, hoster stygt, og føler meg rett og slett bare helt fjærn. Hadde blitt mye forstyrring fra min side i timene idag, vis jeg skulle vært til stede. *hosthost* vært 5 minutt. Sitter og suger på repsils, og sjokolade ehehe. Nå skal jeg se ferdig skal vi danse som jeg ikke fikk se i helgen på grunn av årstahiti. Vi snakkes!

 
legger ikke ut bilde av meg sånn som jeg ser ut, så her kan dere stirre på min deilige ↑ ♥

føler meg ikke så vel

  • 08.10.2011 kl.22:38 i SYK

Hei alle sammen.

Nå sitter jeg her. Har nesten ikke spist noen ting godteri i kveld. Har vært urolig, og sotte en del på toalettet. Jeg føler meg ikke helt vel. Onsdag, Torsdag , måtte jeg gå hjem fra skolen, og hadde det ikke vært for prøven i går Fredag hadde jeg gått hjem da og.

I dag har jeg vært helt forskjellig egentlig. Men nå er jeg altså ikke bra.

Noen andre som er syk?Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

hits