Trening

  • 27.03.2012 kl.18:02 i TRENE

Idag har vi hatt kickboksing i gymmen. Trente skikkelig hardt, og ikke nok med det, men jeg har faktisk løpt i ti minutter i fart 8 i 11% oppover bakke av 15%, tatt ti push ups og ti sit ups. Samtidig har jeg løpt en runde rundt i Fridalen. Nå skal jeg slappe av og se Home and away før jeg tar en deilig dusj. VELFORTJENT!

Tatt imens jeg løp.

treningsøkt med verdensbeste

  • 23.11.2011 kl.21:30 i TRENE

Hei alle sammen <3

Jeg er lykkelig. Jeg har ALDRI forstått meg på folk som hele tiden sier: åå, skal bli deilig med en treningsøkt nå, mens det regner ute. Men nå? Nå vet jeg akkuratt hvordan det er. Det er fantastisk. Meg og Mariam jogget til Kronstad brun og blid, så tøyet vi litt. Så gikk vi inn og tok treningssol i 10 minutter(MER ENN NOK.) Det var ekstremt.. Så tok vi 16 minutter chilling, så vi tok vanlig sol. Så gikk vi på kiwi og kjøpte yt-ettertrening energi drikk. Den luktet fis. Men ja, så løp vi litt til. Nå er jeg hjemme og spiser skive med fårepølse og salat. Jeg er så ekstremt stolt! Neste gang skal vi jogge til danmarksplass, og ta sol der. 

Vi snakkæææs.

 
salaaaaaaaaaaaaaaaaat <3

Endelig fikk jeg oppdatere kategorien TRENE

jeg har virkelig tatt et valg

  • 01.10.2011 kl.22:58 i TRENE

Okei nå har jeg bestemt meg!

Jeg har 1 måned og 8 dager på meg til og slanke meg. Ikke slanke meg, men få vekk magen. Så jeg er faktisk nå redd for og poste dette innlegget så plis, ikke sleng dritt. 

Sånn er jeg nå:Sånn skal jeg bli:Nå skal jeg TRENE og TRENE! 

Vil dere følge meg, eller skal dette være starten og slutten?

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

hits