dagens outfit 210412

Hei alle dere kjære venner!

I dag skal jeg til byen med mamma for å se på kjoler til konfirmasjonen. Jeg gidder virkelig ikke å sminke meg siden det skal regne, + at jeg skal ordne meg skikkelig i morgen, så da sparer jeg "gidder å sminke meg" kreftene til i morgen. Men jeg har på meg litt finere og normale klær vil jeg da si. Singletten eller toppen er også helt ny, kjøpt i går, på cubus for 129(?).
(sorry for dårlig kvalitet på bildet over)

 

Skal også prøve og få laget en videoblogg i kveld! You just have to wait and see.
SNAKKES

forbereldelser

Hey all of you!

Nå skal jeg straaaks legge meg, men tenkte og bare blogge om dette først.
Det er jo trossalt dåpen til min aller beste venninne Synnøve på søndag, og da må jeg finne noe fint jeg kan ha på. Dro frem noen litt gamlere kjoler, men som faktisk passer bedre nå enn i 8'ende. Det vil si at jeg har gått ned litt på kiloen. Men tilbake til poenget.

Jeg gleder meg masse, og jeg elsker jo og pynte meg, når det ikke skjer for ofte. Men jeg vil høre hva dere tenker om de forskjellige antrekkene før jeg går for et antrekk. Eller kanskje jeg kan leke Dorthe Skappel og løpe på toalettet og skifte innimellom? Neida, jeg bare tuller.Skal jeg gå for lyserosa - lilla eller blå?

Tell

Hei puser.
Nå sitter jeg på tell frisør og venter på mamma. Faen så kjedelig. Har sotte her i 70 minutter snart. Skaff meg et liv haha. Når mamma kommer skal jeg inn på butikken og kjøpe noe.
Jeg blogger mer senere. Hade!

Skål med sjokolade...

hårfarging

Hei alle sammen.

Nå har jeg endelig farget håret. Er dødtsfornøøyd!


FØR
 


nervevrak 


iiiip

RESUUUUUUUUUUUUULTAAAT:Synteees?

 

lei av å være lys brunette


go dobbelhake liksom

Back to tha point. Over ser dere min hårfarge nåværende dato , og jeg er ubeskrivelig lei av den hårfargen. Om jeg skal ha det lysere, blir det blondt. Ikke lysere brun. Men jeg har kjempe lyst på mørkere brun. Det er så utrolig fint. Denne uken eller neste uke, skal jeg se om jeg får gjort det. Arrh, så deilig det kommer til og bliiii! Den fargen jeg har nå, er dritfin JA, men siden jeg har hatt den så lenge, så er jeg rett og slett drittlei. Føler at toppbloggere må ha langt mørkt hår, eller langt blondt hår. 2/3 av toppbloggerene har jo det. LoL!

Nå skal jeg se Frankrike- Norge, finalen! Herreguuuud. LYKKE TIL NORWAY, MY COUNTRY! 

forandring fryder

Hei alle sammen.

Jeg ville bare vise dere hvor stygg jeg var i februar 2010. God dammit. Jeg kan ærlig innrømme at jeg ser mye bedre ut idag.


7 klasse


9 klasse.

Er så glad for at jeg har forandret meg. Jeg var så utrolig stygg i 7'ende!

 

Hva syntes du?

 

frisørfagets opplæringskontor

Hei alle sammen!

I dag har jeg ikke vært på skolen men på fagdag. Jeg var på frisør. Utrolig kjekt. Alt det vi fikk gjøre. Jeg som var så negativ til det. Hvorfor tar jeg alltid feil?

Men det første vi gjorde var og få vite litt om hva yrket egentlig dreide seg om, hvilke kriterier du måtte ha, og sånne ting! Så fikk vi gå ned i salongen og prøve litt på hverandre. Vi vasket håret, og lekte orgentlig frisør! Så fikk vi pause, så vi gikk på burger king og big bite for og kjøpe lunsj, siden de trossalt holdt til i byen.  

Så gikk vi inn igjen, og så fortsatte vi med hår. Når vi var ferdig med håret, fikk vi øve oss på dukker. Kjempe digg! Jeg har satt alle bildene inn i en video, så nå får dere bildene levert på en annen måte! Her er bildene:

(filmen virker ikke så lang som den egentlig er:)

 

rundet neglene mine

Hei alle sammen.

I går kveld filte jeg neglene mine litt mer rund. De var så firkantet, og store, så de så jo skikkelig falske ut. Så jeg fikset litt på dem, og nå ser dem veldig ekte ut, syntes jeg. Dere får dømme selv:

FØR:


drit dårlig bilde kvalitet. fuck webkamera, jeg må finne kameraet mitt!

ETTER:


mye bedre, syntes nå jeg! 

Vi snakkes!

 

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

hits